POSLJEDNJE AUDICIJE U ČETVRTAK 13. I SUBOTU 15.10.


Posljednje dvije audicije za Zagrebačke mažoretkinje su u četvrtak 13. i subotu 15.10. Nakon toga više neće biti audicija do iduće jeseni. Stoga planirajte jedan od ovih dana!





PREBACIVANJA ZA 1B U UTORAK
U utorak 4.10. će biti prebacivanja za Seniorski 1B.



RODITELJSKI SASTANKA ZA SENIORSKI 1A U SRIJEDU
Roditeljski sastanak za Seniorski 1A u srijedu, 5.10. u 20:30 sati u OŠ I. Filipovića, Filipovićeva 1



MAŽORETKINJA MJESECA
Image and video hosting by TinyPic

MARTINA KRALJ
Zbog volonterske pomoći oko audicije, odlaska na Europsko prvenstvo i drugih organizacijskih poslova tima (iako nije zaposlenica tima), te odazivanja na nastupe



NASTUPI

- subota 8.10. u ???? Javna vatrogasna postrojba, Savska 1 (Dani otvorenih vrata JVP Zagreb), o/o Šef:



FOTKE - sa ČAROBNOG DANA u Maksimiru



























I SA UTAKMICE DINAMO-OSIJEK














U ovoj rubrici pišemo o bivšim Zagrebačkim mažoretkinjama koje su danas vrlo uspješne žene

MARTINA (FRANJO) GOSPOČIĆ

Prvostupnik ekonomije i financija

Martina je rođena 17.11.1990. Osnovnu školu je završila u Jakovlju, te 11. gimnaziju u Zagrebu. Završila je studij za prvostupnika na Visokoj školi Baltazar. Dobila je certifikat B2 iz njemačkog jezika u Munchenu. Udala se 2014. godine za Mladena Gospočića, a 2015. je rodila sina Ivana. Danas sa surpugom vodi vlastitu tvrtku u Njemačkoj.

U Zagrebačke mažoretkinje se upisala 2001. godine, 2004. je ušla u S1A, 2006. je postala razvodnica, a 2008. je otišla iz tima. 2012. je završila Trenersku školu, te je uz zagrebačke grupe trenirala i Oroslavske mažoretkinje. Bila je 3 puta državna prvakinja, dva puta europska viceprvakinja i jednom prvakinja.

Najdraži nastup u Zagrebačkim mažoretkinjama: Kocert Bijelog dugmeta na prepunom stadionu u Zagrebu

Najatraktivnije putovanje sa Zagrebačkim mažoretkinjama: turneja u Budvu

Anegdota iz Zagrebačkih mažoretkinja: Kada sam zaspala na pripremama u Jaski i mjesecarila, cijeli tim me ispitivao što mislim o kome, a ja sam, naravno, nesvjesno i iskreno odgovarala

Kako su mažoretkinje utjecale na njen budući život: Naučile su me velikoj odgovornosti, potrebno je puno odricanja i truda da bi se moglo poslije ubrati plodove svoga rada i truda, ne postoji "ne mogu", nema izgovora i nema nema nikakve prepreke da ostvarimo ono što želimo, svakodnevno putovanje iz mjesta iz kojeg autobus ide samo 5 puta na dan prema Zagrebu... I sve se to može kad se ima cilj.

Poruka Zagrebačkim mažoretkinjama:
Uživajte u svemu što vam Zagrebačke mažoretkinje pružaju, budite si dobre, pomozite jedna drugoj da bi postale što bolje jer tim je jak koliko je jaka njegova najslabija karika.











KOLIKO PAPIRA I OSTALIH UREDSKIH MATERIJALA POTROŠIMO U TIMU

Godišnje Zagrebačke mažoretkinje potroše:
15.600 listova papira A4
120 listova foto papira
22 tonera i boja za printere
1.100 koverti raznih formata
210 blokova uplatnica i isplatnica
650 folija za plastificiranje
130 korica za uvezivanje
220 folija za uvez
145 spirala za uvez
300 CD-ova i DVD-ova
60.000 tiskanih materijala
...u vrijednosti preko 30.000,00 kn





Naglašavam da nisam ni nutricionista, ni liječnik, potpuni sam laik. Samo sam pročitao brdo knjiga o zdravijem načinu života, razmislio o tome što sam pročitao, probao sam mnogo toga od onog što sam pročitao i eto našao recept koji je uspio. No, ovo su samo moja opažanja i moje iskustvo i ni na koji način nisu vam popovanje, naputak ili recept za mršavljenje ili zdravstvene probleme. Ovdje samo prenosim u knjigama objavljene stavove pojedinih doktora i nutricionista, koji nisu moji stavovi, ali su se meni pokazali uspješnima. Za ozbiljne savjete morate se obratiti nutricionistu, liječniku ili specijalistu za dijete.

BRZA HRANA – EKSTREMNO LOŠA

Svi znamo da je brza hrana štetna, ali malo nas zna koliko je stvarno jako štetna? Dnevno nam je potrebno 2.500 kalorija za muškarce i 1.900 za žene (za one koji kane smršaviti moraju unositi i manje od toga), a sa brzom hranom dobivamo:

Hrana kalorija
Pizza (srednje velika) 1746
Hamburger, pomfrit i Coca-cola 1300
3 komada pohane piletine i pomfrit 933
Burek uobičajne veličine (trokut) 800
Kebab (u somunu sa salatom i umakom) 704
Pomfri (jedna porcija) 655
Tost (uobičajne veličine) 348

Dakle pojede li djevojka jednu pizzu i uz nju popije kolu taj dan više ne bi smjela pojesti i popiti ništa. Dva hamburgera i već ste ozbiljno prekrdašili dnevnu količinu kalorija.

McDonald's i slični restorani brze hrane
Najveća „nagrada“ tinejđerima je odlazak u McDonald's, Burger King, Quick, KFC i slične restorane brze hrane. Hamburegri su enormno kalorični i štetni, ali su to jednako tako i milk shakeovi, salate sa dresingom, McSunnday, McFlurry, Nuggetsi… Količina šećera, soli i ostalih štetnih stvari u njima je nekoliko puta veća nego što je potrebno. Konačno, zapitajte se zašto ste nakon obilnog obroka u McDonald'su vrlo brzo ponovno gladni.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 03.10.2016. u 12:35) komentiraj (12)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.