SUTRA NAŠI TRENERI VODE SEMINAR U SLOVENIJI, A PREKOSUTRA SKUPŠTINA HMS-a


Sutra, u subotu, naše trenerice Maja Žigman i Marija Zajec vode seminar za mažoretkinje u organizaciji SKLAD Trebnje, za trenere i mažoretkinje iz Republike Slovenije. Na seminaru će biti 35 polaznika. Ovo je još jedno priznanje našem timu i našim stručnjacima.

U nedjelju je u Karlovcu Skupština HMS-a na kojoj će svoje licence dobiti nove sudačke pripravnice iz našeg tima Petra Lukša**** i Marija Zajec**, svoje trenerske licence samostalnog trenera Viktorija Čeh***, Jelena Lukić*, Marina Prišlin* i Petra Ros*, a zbog napredovanja u trenerskom statusu licence nacionalnih trenera dobiti će Maja Žigman** i Doroteja Kukolja****.



OD OVE SUBOTE KADETSKI 1A I JUNIORSKI 1A U "NAD LIPOM"
K1A i J1A sele se sa treninzima iz Travnog u centar grada. Zahvaljujući izvrsnoj suradnji sa OŠ Nad Lipom ponudili su nam da treninge ubuduće organiziramo u njihovoj školi u istom terminu. Iako je ova sportska dvorana nešto manja od one u Travnom, više je nego dovoljna za naše treninge, a bitna joj je prednost što je potpuno preuređena prije svega par mjeseci, što je u centru grada i to svega 3 minute od tramvajske stanice i što uz samu dvoranu ima sportski teren koji ljeti može služiti za treninge na otvorenom (2 metra od dvorane).

Puno hvala ravnateljici OŠ Nad Lipom, te prof. Ivani Matas koja se izuzetno mnogo trudi oko mažoretkinja OŠ Nad Lipom i oko naše suradnje.



NASTUPI
# četvrtak 7.2. u 17:00 h Kongresna dvorana Zagrebačkog velesajma (Dodjela nagrada najboljem sportašu sa invaliditetom), o/o Šef:



FOTKE - novi sustav zagrijavanja

Naša prva trenerica Maja Žigman ponovo je unaprijedila sustav zagrijavanja, pa smo odlučili objaviti fotke sa prošlog treninga da vidite kako to izgleda





























A i trenerica se znoji na treningu



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


(objavljeno: petak, 01.02.2013. u 08:51) komentiraj (10)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.