*************** IDEMO NA TURNEJU NA DRUGI KRAJ SVIJETA

SASTANAK VOLONTERA ZA EUROPSKO PRVENSTVO MAZORETKINJA

u nedjelju 12.6. u 13:30 pod juznom tribinom Maksmirskog stadiona!

Nakon koncerta roditeljski sastanak za one cure koje idu na Taiwan



Obecao sam danas objaviti dvije vijesti.
27.6. IDEMO NA TAIWAN - APSOLUTNO DRUGI KRAJ SVIJETA

Krecemo prije podne iz Frankfurta za Hong Kong dvokatnim avionom Boeing 747-400 firme Cathay Pacific, jedne od najvecih avio-kompanija u svijetu (u floti imaju 101 prekooceanski avion). "Avioncic" ima 400 mjesta i za nas ce se brinuti 20 clanova posade.


Nakon kraceg zadrzavanja u Hong Kongu prekooceanskim Boeingom 777 idemo za Taipei, glavni grad Taiwana. Vracamo se sa prekooceanskim Airbusom A340 Dragonaira do Hong Konga, pa opet Boeingom 747 Cathay Pacifica do Frankfurta u koji dolazimo 5.7. Ukupno do Taiwana letimo 13 i pola, a nazad 14 i pola sati.

Taiwan je otok sa 23.000.000 stanovnika, okruzen Japanom sa sjevera, Kinom sa zapada i Filipinima sa juga. Prvi portugalski kolonizatori nazvali su ga "Illa Foromsa" tj. Prekrasni otok.


Uz Taipei nastupat cemo u 250 km udaljenom Chiay, te u još jednom gradu, što cemo saznati za koji dan.


Evo i par fotki iz Taiwana koje ce vam lijepo ilustrirati kako je to nešto potpuno drugacije nego sto ste ikada vidjeli.























Confucius svetište


Apo Hsu


Ciang Kaishek


Istocna obala


National Palace Museum, ubraja se u 5 top muzeja svijeta


Pao Chueh svetište


Shek memorial


Taiwanom prometuje super brza zeljeznica koja dostize cak 300 km/h


Taipei, glavni grad


Taipei 101, je bila najviša zgrada na svijetu do 2010. godine




Pearl Milk Tea - jedna vrst tekuceg pudinga koji je izuzetno popularan na Taiwanu


Rijeka Siouguluan


Bunun plesač



2. top-vijest
GOTOVI SU KROJEVI I KRECEMO U IZRADU UZORKA NOVIH UNIFORMI
Krojeve je napravila Mateja Novosel, bivša zagrebacka mazoretkinja i uspjesna dizajnerica iz Samobora. Mateja je napravila i prošla dva modela, a na ovom je poprilicno izmjenila cjelokupnu uniformu. U izradi uniforme koristit ce se daleko najbolji materijali na trzistu koji ce se proizvesti samo za nas. Kvaliteta proizvodnje uniformi i cizama biti ce pod kontrolom prof.dr. Dragcevica, redovnog profesora Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveucilišta u Zagrebu. No, više o tome necemo sve do Europskog. Ipak to mora biti iznenadjenje za suce i za konkurenciju, zar ne?



ZAVRŠNI ZAJEDNIČKI NASTUP SVIH SASTAVA
u nedjelju 12. lipnja na stadionu Maksimir sa početkom u 17.00


Dolazak svih mažoretkinja na stadion Maksimir (južna tribina) je u 14.30 sati kada ćemo održati generalnu probu (tko kasni neće moći nastupati na koncertu). Koncert počinje u 17.00 sati, a ulaz je besplatan.

Uniforme će biti gotove 6. lipnja, a djeliti će se 11. lipnja na redovnim treninzima.

Tko ne dođe na trening 11. lipnja ili ne dođe na generalnu probu u nedjelju 12. lipnja u 14.30 sati neće ići na nastup, jer je nemoguće postaviti formacije bez prisustva svih mažoretkinja. Isto tako na nastup ne mogu ići one mažoretkinje koje nisu naručile uniforme, jer nemaju u čemu nastupati.

Djevojke ne moraju imati najlon čarape, ali moraju sa sobom imati bijele tenisice, dok seniorke moraju imati vlastitu šminku. Dječji sastav mora imati bijele soknice i bijele tenisice. DJEČJI SASTAV JEDINI DOLAZI U 16 SATI NA GENERALNU PROBU (ostali dolaze u 14:30 h).

Napominjemo da za privatne stvari nismo odgovorni, t.j. molimo roditelje i mažoretkinje da na nastup ne uzimaju novac, mobitele, nakit, i ostale vrijednosti koje bi mogle nestati iz garderobe za vrijeme nastupa.


KRAJ SEZONE I ZADNJI TRENINZI
Treninzi traju do srijede 15. lipnja (osim za 1A seniorski sastav koji treninge ima do 7. srpnja, juniorski 1A sastav i kadetski 1A sastav do 19. lipnja) po ustaljenom rasporedu. Kako imamo nastup svih sastava u nedjelju 12. lipnja tko god ne dođe na treninge 11. lipnja neće moći nastupati na završnom zajedničkom nastupu svih sastava Zagrebačkih mažoretkinja.



NASTUPI:
- subota 11.6. ured (seminar kulturnih djelatnika), o/o Šef:

- subota 11.6. Palmoticeva 30 (dani Zrinjevca), o/o Šef:

- nedjelja 12.6. koncert za kraj školske godine (Stadion Maksimir, juzna tribina), o/o Šef:



MATERIJALI ZA EUROPSKO PRVENSTVO MAZORETKINJA
Objavljeni su u postu od 1.6.2011. Rok za prijave je 15.6.

(objavljeno: petak, 10.06.2011. u 00:17) komentiraj (48)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.