************************************** BANDIC NAS ODLUCIO SPASITI ***************************************

Prekjucer smo poslali pismo gradonacelniku Bandicu, svim procelnicima, zamjenicima i vaznim osobama u gradu. Nakon samo 16 sati stigla je reakcija. Prvi nam se javio poseban savjetnik gradonacelnika g. Cokic, a na zatjev tajnika poglavarstva g. Bujuma. Oko 11 sati javio nam se osobno i g. Maras, procelnik ureda gradonacelnika koji mi je rekao da je razgovarao sa gradonacelnikom te da problem treba rjesiti ekspresno!!! Tijekom petka odradili smo dva sastanka u Poglavarstvu i izasli na uvidjaj na terenu. Hvala nasem velikom prijatelju Renou Maroltu koji nas toliko nesebicno "gura" u gradu. Danas cu razgovarati i sa zamjenikom gradonacelnika Jelusicem. Ljudi, ako se obistini ovo sto nam obecavaju biti ce to ostvarenje svih nasih snova i rjesavanje 95% problema Zagrebackih mazoretkinja. Uzgled, svaka cast Bandicu. Jos je jednom dokazao koliko nas podrzava i da ekspresno rjesava probleme. Do sada nas jos nikada nije prevario. Nadam se da ovo nece biti prvi puta.

NOVA BAJKA ZAGREBAČKIH MAŽORETKINJA "Mažoretkinje u svemiru"
Obzirom na izuzetane uspjehe prošlogodišnjih koncerata ove godine imamo novi koncert pod nazivom "Mažoretkinje u svemiru", a koji će se održati
u nedjelju 16. ožujka 2007. u 19.00 sati


ŠTO SVE TREBA SVAKA MAŽORETKINJA DONIJETI NA KONCERT I GENERALNU PROBU:
- cijeli kostim njenog sastava koji je već definiran
- štap
- SENDVIČE I SOKOVE ZA CIJELI DAN OBZIROM DA PIĆE I HRANA NISU OSIGURANI


Još jednom naglašavamo da piće i hrana niti na generlnim probama niti na dan koncerta NISU OSIGURANI i svaka mažoretkinja piće i hranu mora donijeti sa sobom u dovoljnoj količini.

Sve obveze na kancertu završavaju oko 21.00 kada molimo roditelje da dođu po djecu ispred Doma HV, Stančićeva 4.

GLAVNA GENERALNA PROBA ZA KONCERT – TKO NE DOĐE NE MOŽE NASTUPATI
Glavna generalna proba, održati će se na dan koncerta u nedjelju 16. ožujka 2008. u Velikoj dvorani Doma Hrvatske Vojske sa početkom u 11 sati (za sve sastave). Svi sudionici, svih sastava (i juniorskih i dječjih i seniorskih) moraju doći u 11 sati ispred ulaza u Stančićevu 4, osim S1A koji dolazi u 8 sati. Nakon dovršetka generalnih proba dječjeg sastava isti idu kući i vraćaju se u 18.00 sati, dok sve ostale mažoretkinje ostaju na 3. probi, tj. do samog koncerta. Mažoretkinjama koje sudjeluju u koncertu nisu potrebne ulaznice!!!!

NASTUPI:
pogledajte spisak u proslom postu (od cetvrtka)

(objavljeno: subota, 15.03.2008. u 04:34) komentiraj (27)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.