Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Mama

    Bok svima!
    Imam jako važno pitanje.
    Moja mala je članica D2 sastava i danas bi trebala doći na trening, ali ne može jer ima virozu i čitav je tjedan imala visoku temp. Danas joj je malo bolje. Ima užasno veliku želju da nastupa sutra sa svojim mažama.:-)
    Moje pitanje jest da li može, ako danas nije bila na trenigu, sutra doći na generalnu probu i kasnije na nastup?
    Budući da se radi o virozi, koja je, eto fala Bogu, u prolazu, a i o djetetu koje ima samo 5 g. i veliku želju za nastupom... Ako se slučajno njena zdravstvena situacija pogorša (ne daj Bože) i neće moći doći na generalku i na nastup, što ćemo s kartama? Imamo dvije. I nismo ih baš za đabe dobili.
    I još jedno pitanje. Kako mogu stupiti u kontakt sa njenom trenericom i javiti joj da mi je djete bolesno i da neće doći na trening, ali na nastup (možda) hoće?

    avatar

    15.03.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Da, vjecni problem.

    O tome hoce li moci nastupati ili ne odluku donosi trenerica. Dakle morate nju konzultirati. Ona najbolje zna moze li vase dijete bez danasnjeg treninga sutra nastupati.

    Svakako je najbolje da iskontaktirate trenericu. Na zalost, jasno vam je da ne mogu njen broj mobitela ostavljati ovdje na blogu, ince bi bilo svakakvih poziva. Bilo bi dobro da ste nazvali ured jucer, jer je i jucer imala virozu, pa bi vas trenerica kontaktirala na vrijeme. Nazvala bi vas i danas da provjeri kakvo je stanje. Obzirom da ja upravo odlazim na treninge K1A i J1A, te odmah nakon toga na treninge D1, ne mogu cekati da mi svoj broj posaljete na e-mail. No, jos uvijek vam ostaje mogucnost da vi dodjete na trening i konzultirate se sa trenericom.

    Sto se karata tice mi ih jednostavno ne mozemo uzeti nazad iz milijun razloga (zbog obracuna, zbog sustava prodaje u koji je involvirano 10 ljudi, zbog prijave karata...). Jos bi jucer nesto mogli napraviti, no danas je to nemoguce, jer vam naprosto nema tko preuzeti karte (to ne moze trenerica, a uprava je (oni koji nisu slobodni danas) rastrkana sto po Dinamu, sto po Ciboni, a sto po poslovima za koncert izvan ureda i dvorana.

    avatar

    15.03.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  • Mama

    Da istina, prekasno sam se javila. Očito sam htjela ispuniti djetetovu želju da nastupa, iako je jučer kurila 39,5 i fakat sam kreten što nisam u radno vrjeme ureda nazvala i pitala jel je možda moguće, ak joj bude sutra bolje, da može doći na nastup... Sad se pitam zašto sam se uopće javljala.
    Bitno da mi uredno plaćamo članarinu, i da je prisutna na svim trenizima... Al kad trebam malu sitnu uslugu, kao što je da ne dođe danas na trening, jer ima temp a sutra bi došla na generalku i na nastup... Onda je to vječni problem... Onda su ti ništa ne može napraviti... Onda se ne može stupiti u kontakt sa trenericom...
    Očito je da vam je jedini cilj novac i ništa drugo. Ali i to je valjda vaš vječni problem.
    Hvala na ničemu.

    avatar

    15.03.2008. (11:00)    -   -   -   -  

  • antonia

    eeeee.....zovem se antonia i mazuretkinja san (mazuretkinje grada hvara)okupili smo se prije dva mjeseca i kako jos nemamo odoru htjeli smo vas pitati koliko kosta ta odora.............prvi nastup ce nam bit u sinj na drzavno kako nas je malo oko 15 onda ce mo nastupat sa jednim plesom sa ovima iz vrboske a jedan ples ce mo sami..........molimo vas da nam odgovorite na pitanje???????bok

    avatar

    15.03.2008. (12:33)    -   -   -   -  

  • Ivonica S1B

    hocu, pozdravit cu je ...... I hvala za ono ..... pozz svim zg mazoretkinjama i jedva cekam sutra koncert!! pusaaa

    avatar

    15.03.2008. (13:41)    -   -   -   -  

  • Ivonica,S1B

    ej alen oce se sutra na ulazu mozda moci kupiti karte?

    avatar

    15.03.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  • la poderossa..kathryn....

    olla.....ja onak malo u prolazu,,,slažem se s divljom malom....a vezano uz bandića...pametan gradonačelnik...hehe...nadam se da će sutra bit super na koncertu...
    šaljem big kiss mom 2S i trenerici Lini.............kiiiiisssiiiii

    avatar

    15.03.2008. (23:20)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Postovana Mama, nekoliko stvari mi nije jasno
    1. Nitko Vam nije rekao da Vase dijete nece plesati. Rekao sam da o tome odlucuje trener, jer on jedini poznaje sposobnosti Vaseg djeteta. Uvjeren sam da i Vi ne bi zeljeli da Vam se dijete osramoti pred stotinama gledatelja, Vama i svojim kolegicama.

    2. Vama je bio problem doci na trening i dogovoriti se sa trenericom, ali zato smo mi neprofesionalni jer nismo u stanju iz kristalne kugle izvuci podatak tko ste i koji je Vas broj telefona da Vas nazovemo. osim prouke na blogu, mi jos uvijek nemamo pojma o kom se djetetu radi.

    3. Ljuti ste sto broj trenerice nisam objavio javno na blogu. Ovaj blog cita niz nasih neprijatelja koji bi broj jako zlorabili, niz zgubidana koji nemaju druga posla nego mrcvariti ljude... Bi li Vi voljeli da Vas broj, ili broj Vaseg djetete objavim na forumu? Mi nemamo ni zakonsko pravo objave privatnih brojeva trenera na javnim medijima, kao sto je ovaj blog.

    4. Govorite da nam je jedino bitan novac iako:
    - smo jedina ogranizacija u Hrvatskoj koja svojim 1. timovima (njih 100) placa svu opremu (trenirke, dresove, pidzame, badekostime, kisobrane, jastruke, majce, jakne...), sto kosta oko 300.000 kn
    - smo jedina ogranizacija u Hrvatskoj koja svojim 1. timovima placa pripreme dva do tri puta godisnje po 7 dana sto kosta oko m170.000 kn
    - smo jedina ogranizacija u Hrvatskoj koja oslobadja placanja clanarine svu djecu koja imaju djecji doplatak sto nas kosta oko 100.000 kn
    - smo jedina ogranizacija u Hrvatskoj koja sve placa svojim clanovima za natjecanja: smjestaj, prehranu, prijevoz, vizaziste, fizioterapeute, frizere, masere, posebnu ljecnicku skrb, sto nas kosta oko 150.000 kn

    Da je sve to istina Vase bi dijete bespogovorno nastupalo na ovom koncertu, jer ako nam je jedino novac u pitanju onda cemo dozvoliti Vasoj kceri nastup, bez obzira je li dobra ili najgora na svijetu.

    Ovo me ozbiljno povrijedilo. Iskereno i tesko. Vama je probem radi Vaseg djeteta nazvati, ili doci na trening, a mi koji radimo za Vase klince, eto cak i u 0:20 u noci (ustajem u 06:00 radi koncerta, jer vec u 08:00 moram biti u dvorani) trebali bi napraviti ni sam ne znam sto, jer mi uopce nije jasno gdje je problem. Prestrasno!

    Girlfriend:
    Jedan prijateljski savijet: kaze se mazoretkinje, a ne mazuretkinje. To je za pocetak :-). Najbolje je da nas nazovete u ured (01/34-65-886, radnim danom od 8.30 do 16.30), jer to je nemoguce objasniti preko bloga. Preduga je to tematika.

    Ivona:
    Da hoce!

    avatar

    16.03.2008. (00:31)    -   -   -   -  

  • opičena mama

    Opet nemrem šutit...pa ak vam moj komentar smeta slobodno ga obrišite!
    I moje dijete doma cmizdri jer danas nije na priredbi,ali...Prije tjedan dana je bio trening i prva generalna proba ,a ona je imala temperaturu 39,8 već treći dan,bolovala je cijeli tjedan,primila 8 konjskih penicilina...Zvala sam ured i javila da neće doći na trening ni probu i da neće doći na nastup.Trenerica je sigurno obavještena o tome.U međuvremenu je ozdravila i ovaj je zadnji trening mogla doći,i na zadnju generalku je mogla doći,no,smatram da bez obzira što sigurno zna koreografiju i sigurno ni trenerica ne bi imala niš protiv da dođe nije u redu da "pet do dvanaest" maltretiram trenericu koja je sve cure posložila i sve uvježbala sada mora ponovo preslagivati cijelu grupu.Bolesti su normalna stvar kod djece i to je viša sila na koju ne možemo utjecati,samo se nadati da će nas zaobići.
    Bit će još nastupa i priredbi.Bio to prvi nastup ili zadnji na koje dijete nije moglo doći,šteta,jer svako se dijete tome veseli i jedva čeka da pokaže šta zna!
    A što se tiče love...nemojte mi zamjeriti,ali pokušajte je upisati u neki drugi tim pa da vidite kolko Vam love onda treba!Ovdje plačate članarinu,a drugdje će Vam naplatiti i zrak koji dijete udiše od kuće do dvorane gdje je trening.Znam to iz vlastitog iskustva.
    Svim curama SRETNO danas na nastupu!
    Nadam se da će i ove godine biti CD sa priredbe,stavit ćemo ga u kolekciju!!!

    avatar

    16.03.2008. (09:39)    -   -   -   -  

  • cobra

    vidimo se danas na koncertu...najljepši pozdrav od sesvećanki

    avatar

    16.03.2008. (14:55)    -   -   -   -  

  • pakoske

    cure,super ste,odlicno plesete....ka i sto su vam lipe uniforme..........super nam je bilo u istri kad smo se druzile,i volile bi da tako bude i na ovom natecanju.............pusa

    avatar

    16.03.2008. (16:52)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Evo ga gotovo. Potpun uspjeh. Ljudi su dolazili odusevljeni cestitati, govorili u superlativima. Prepuna dvorana, cest smjeh, veliki pljeskovi. Klinci prezadovoljni. A moja ekipa i ja se konacno mozemo naspavati. Posebna hvala Ž Bumbum koja se ubila za ovaj koncert, Tonki koja je 10 sati odradila u "blazenom stanju", Tomazu, Soletu, Soxi, Paji, svim curama koje su super odradile ulogu, no najveca hvala mom S1A koji je i opet junacki i perfektno podbacio ledja te pripremio i raspremio cijeli koncert. Bravo svi i velika hvala!

    avatar

    16.03.2008. (22:01)    -   -   -   -  

  • Ivonica,S1B

    moram i ja nesto napisati ....bilo je super danas, brzo je vrijeme proslo i kaj je najbitnije dobro smo otplesali (nadam se ) :)))))
    pozz svima i odmorite se....

    avatar

    16.03.2008. (22:32)    -   -   -   -  

  • la poderossa..kathryn....

    olla...
    i ja se javila...
    koncert je bio super..zakon priča..
    i super nogometaši...hihi..posebno Luka Modrić...hehehe...
    čujemo se i vidimo..kiss svima...

    avatar

    16.03.2008. (23:55)    -   -   -   -  

  • znatiželjna

    e, oće bit slika s koncerta??

    avatar

    17.03.2008. (10:01)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala svima na pohvalama. Slike ce biti na blogu u redovnom postu sutra.

    avatar

    17.03.2008. (10:31)    -   -   -   -  

  • NiKoOoLa

    nastup je bio predobar sve pohvale,svi su bili super a osobito j1b hehe a i s1a nadam se da če ovakvog koncerta opet biti sjedeče godine ovak u bajci presuper je idem sad

    p
    o
    o
    o
    z
    z

    avatar

    17.03.2008. (11:44)    -   -   -   -  

  • malazabavna1414

    hvala na pohvalama Nikola.....da istina bilo je super...mislim svake godine je sve bolje i bolje...
    pozdrav mom j1b,Klompi i svima..byby

    avatar

    17.03.2008. (12:02)    -   -   -   -  

  • mama

    ALENE, moram Vam reći da ste bili jako elegantni na koncertu i sve pohvale svim vašim članicama koje su odradile svoj posa te 1A sastavu koje su brinule o našim malim "kikičima" da se ne popoške.HVALA JOŠ JEDNOM

    avatar

    17.03.2008. (15:48)    -   -   -   -  

  • GOSPIĆANKE

    evo da vam ostavim jedan pozdrav. čekamo slike =))

    avatar

    17.03.2008. (16:01)    -   -   -   -  

  • platon

    Ej...evo da vas samo pozdravim sve...(dobili smo internet u horvatima) pusa svima,najviše bosanki,tei i mamićki...

    avatar

    17.03.2008. (18:37)    -   -   -   -  

  • Tonka

    Ey Alen gledala sam linkove i vidim da si me stavio tri puta kao Tonka-taj blog više ne vrijedi,
    kao ToNkA -taj blog vrijedi i kao I am bitch-i taj blog vrijed ali ToNkA i I am bitch je jedno te isto samo kaj sam promijenila nick tak da stavi blo koje od tih dvoje..

    I da nisam J1B neg sam J3 da bar sam J1B ...kissam vas sve kiss......

    avatar

    17.03.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala svima na pohvalama.

    avatar

    18.03.2008. (08:42)    -   -   -   -  

  • IVANA J.

    hallo.....

    jedva cekam slike sa koncerta.....
    meni je osobno bilo super....
    to je ujedno bio i moj prvi nastup.....
    mislila sam da cu imati tremu... ali na kraju je sve dobro proslo......
    veliki pozzzzz svima, a najveci S3 i Banjanin.....

    avatar

    18.03.2008. (09:15)    -   -   -   -  

  • pepa

    Na koncertu je bilo usrano. Opet ste nas strpali u onu rupu i na stepenice da gazimo jedni po drugima. još smo se morali šminkat i uništavat lice onim crnim i bijelim crtama koje se nisu dale skinut. Moj sastav je naporno radio za priredbu, ali glavno da si nas ti totalka popljuvo iako nas uopće nisi gledao. Na koncertu si valjda došo do zdrave pameti pa si nas i pohvalio, puno ti hvala. javim se uskoro. Sretan Uskrs.

    avatar

    21.03.2008. (17:13)    -   -   -   -  

učitavam...