svjetlost svjetlosti

subota, 21.06.2008.

Zatamnjeno svjetlost

Nisam znala da je usnula i ne odoh je ispratiti na posljednje vječno putovanje.A bila mi je draga, jedno doista drago Božje stvorenje koje je zaista ulepšalo ovaj svijet. Ona je sada lijepo, u ljepotama kraljevstva nebeskog a nama je ostaviola svoju curicu koja će nas podsjećati na svoju mamau. Živjet će u mojim mislima, sjećanjima i molitvama.

- 00:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 20.06.2008.

U isčekivanju novog svjetla

Htjela sam nešto napisati, no, misli lebde,negdje u visinama još uvijek noći.
Ili dana koji polako dolazi i donosi svoju bjelinu.U isčekivanju dana , lebdim između noći i dana, sna i jave, negdje visoko, visoko u ljepotama ili tuzi samoće.Opet dvojba, ljepotama ili tuzi osamljenosti.A navikla sam i prihvatila, makoliko izvanjski gledano bilo tužno.I doista, tužno je.
Osjećam se osamljeno iako ponekad i u društvu nekoga tko bi trebao ispunjavati moju puninu duše.A ja , dali bježim, bježim od sebe, stvarnosti ili
sam podsvjesno osviještena i podsvjesno prihvaćam život samoće,a razum mi ,doduše sve rjeđe i rjeđe govori,zašto samoća.
ovog trena osjećam samoću, samoću kao ljepotu.Iako u njoj treba doista tražiti ljepotu,ako je i ima u tankom nitima svilenim je, jedva vidljivim, gotovo
neprimije.

- 03:45 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 17.06.2008.

svjetlo ili magla

Ovo jutro , konačno po starom ritmu.Riješih se , bar djelomično prašine i čišćenja stana.
A kako se osjećam?... nekako bez osjećaja, bez poteba ili možda da se vratim u krevet i ponovo utonem u san.Odem nekamo, u mir i tišinu svoje nutrine.
Sinoć je svratio na povratku kući, isto jedno mrtvilo mojih osjećaja.Ili nastojanje potisnuti ih duboko, duboko za svaki slučaj.neka su na sigurnom, jer sve me već previše boli i boli. Nemogu više podnositi oscilacije, čekanje,
neizrečenost.Osjećam se poput predmeta, tu sam kad me treba, dođe uzme, upotrijebi i zatim ostvi neka se nađe i drugi put.

- 11:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.06.2008.

Svjetlost zasjenjena oblacima

A, što da kažem? Praznina i ništavilo.Samo kontrola osjećaja.Bolje samo kontrola nego tjeskoba i bol. Nisam sigurna koliko će samo kontola biti na djelu. Ili kontrola misli i usmjeravanje na nešto drugo. A zašto, zašto mi to treba? Molim da dobijem prosvjetljeje, da izađem iz ovog grča i neizvjesnosti, čekanja i čekanja.A zašto ta nada koja nema utemeljenja niučemu.Niti jedan argument ne ide u prilog mojoj nadi. A zašto je ona prisutna? Izražena, zašto? Neznam odgovora. Ma koliko razmišljala samo se vrtim u krug.

- 16:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.06.2008.

Svjetlo sivila

E, nisam već dugo pisala,al razgovaram sama sa sobom , eto nisam pisala ovdje.Iako što napišem , ne čitam više, al tko zna možda jednom i budem.To se zabilježeni samo moji trenuci promišljanja ili trenuci osjećaja koje i tako odlete, visoko, visoko.Ne usudim se možda čitati jer me samo mogu podsjetiti na sjetne trenutke mojih osjećaja i doživljaja i ništa drugo.Možda sam malo otišla sama sebi.Il pobjegla u dubinu svoje duše gdje pokušavam pronaći nešto,nešto čvrsto za što se mogu uhvatiti poput pauka. ili ne mogu pogledati istini u oči,samoj sebi reći što hoću.Ili uopće neznam što hoću i što mogu.Očito sve pomiješano,izmiješani osjećaji i onda ne dobiješ ništa.Dobivaš jenu veliku prazninu, vakum koji u jednom momentu i godi.Godi ta mirnoća, bonaca.

- 07:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.