10

utorak

prosinac

2019

Ko je izmislio peemes

Sad kad sam otkrila da sam i nepoznata autorica ( našla svoj pričuljak tak potpisan na jednoj divnoj stranici ) dajte da vas ko takva prosvijetlim spoznajama napisanom u jednom divnom članku o tome kak je peemes izmišljotina zapadne civilizacije.

Naime, tamo neki vrhunaravni eksperti izrijekom tvrde da su peemes izmislile šta Amerikanke, šta Britanke, a sve u nakani da nekako opravdaju svoje izljeve bijesa nad nedužnim ispaćenim supružnikom il zločestom djecom. Kaže - neke nisu ni znale da imaju peemes dok nisu preselile u spomenute države; tek kad su s koferima stigle u eldorado, isplivo peemes ko najgora moguća dijagnoza ikad.
Pa bi ja napisala jedan kraći ekspoze vezan za te gluparije. Dakle, već u dobi od jedanajst, dvanajst godina djevojčice počnu osjećat blagodati hormonalnog divljanja. Svaki jebeni mjesec, negdje na polovici, krene sa probadanjem po jajnicima ( ovulacija, šta ćeš, pa javlja jajnik da bi moglo bit svašta ne bude li se problemu ovuliranja seriozno pristupilo; mene je lijevi jajnik znao tak bolit da mi je dolazilo da ga iščupam i bacim prek terase, al nisam bila sigurna da sam u stanju uspješno sama izvršit zahvat ). E onda krenu bolit cicke; znači bole ko da će otpast, kad ih pogodi voda iz tuša dođe ti da vrištiš. Pa onda malo naotekne trbuh, i biva sve tvrđi dok ne dođe taj najradosniji dan da se perioda u punom sjaju pokrene. Pa se zlopatiš i boli te i svaštanešta se dešava, uglavnom nije baš najugodnije.
E sad dolazimo do onog najbitnijeg dijela. Kak nećeš mahnitat dok iz mjeseca u mjesec prolaziš jedno te isto? Naravno da moraš bit nadrndana i iznimno nervozna kak kataklizma ide prema vrhuncu. Jer hormoni luduju, tjeraju te da mahnito ribaš šparet, blejiš nad iznimno potresnim cvilojebima, jedeš dvadeset deka žele bombona na dnevnoj bazi i imaš osjećaj da ćeš eksplodirat dok se stvar ne pokrene. I to tak traje brat bratu barem četrdeset godina. Pa tu i normalan mora izludit načisto.
Pa sad kad sam konačno prestala zbavljat sve te mjesečne rituale, sad mi neko nađe pametovat da je peemes rezerviran za Amerikanke i Britanke, a i one to izmišljaju samo da se mogu po cijele dane izdrkavat na kolateralne žrtve.

E pa gospodo autori članka i istraživanja, nisam sigurna s koje ste planete pali, al nekako mislim da vas je rađalo nastojećki pa ste preko nekoliko puta ošinuli glavom od pločice. Za sve je kriva elastičnost pupčane vrpce.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.