Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Ko je izmislio peemes

Sad kad sam otkrila da sam i nepoznata autorica ( našla svoj pričuljak tak potpisan na jednoj divnoj stranici ) dajte da vas ko takva prosvijetlim spoznajama napisanom u jednom divnom članku o tome kak je peemes izmišljotina zapadne civilizacije.

Naime, tamo neki vrhunaravni eksperti izrijekom tvrde da su peemes izmislile šta Amerikanke, šta Britanke, a sve u nakani da nekako opravdaju svoje izljeve bijesa nad nedužnim ispaćenim supružnikom il zločestom djecom. Kaže - neke nisu ni znale da imaju peemes dok nisu preselile u spomenute države; tek kad su s koferima stigle u eldorado, isplivo peemes ko najgora moguća dijagnoza ikad.
Pa bi ja napisala jedan kraći ekspoze vezan za te gluparije. Dakle, već u dobi od jedanajst, dvanajst godina djevojčice počnu osjećat blagodati hormonalnog divljanja. Svaki jebeni mjesec, negdje na polovici, krene sa probadanjem po jajnicima ( ovulacija, šta ćeš, pa javlja jajnik da bi moglo bit svašta ne bude li se problemu ovuliranja seriozno pristupilo; mene je lijevi jajnik znao tak bolit da mi je dolazilo da ga iščupam i bacim prek terase, al nisam bila sigurna da sam u stanju uspješno sama izvršit zahvat ). E onda krenu bolit cicke; znači bole ko da će otpast, kad ih pogodi voda iz tuša dođe ti da vrištiš. Pa onda malo naotekne trbuh, i biva sve tvrđi dok ne dođe taj najradosniji dan da se perioda u punom sjaju pokrene. Pa se zlopatiš i boli te i svaštanešta se dešava, uglavnom nije baš najugodnije.
E sad dolazimo do onog najbitnijeg dijela. Kak nećeš mahnitat dok iz mjeseca u mjesec prolaziš jedno te isto? Naravno da moraš bit nadrndana i iznimno nervozna kak kataklizma ide prema vrhuncu. Jer hormoni luduju, tjeraju te da mahnito ribaš šparet, blejiš nad iznimno potresnim cvilojebima, jedeš dvadeset deka žele bombona na dnevnoj bazi i imaš osjećaj da ćeš eksplodirat dok se stvar ne pokrene. I to tak traje brat bratu barem četrdeset godina. Pa tu i normalan mora izludit načisto.
Pa sad kad sam konačno prestala zbavljat sve te mjesečne rituale, sad mi neko nađe pametovat da je peemes rezerviran za Amerikanke i Britanke, a i one to izmišljaju samo da se mogu po cijele dane izdrkavat na kolateralne žrtve.

E pa gospodo autori članka i istraživanja, nisam sigurna s koje ste planete pali, al nekako mislim da vas je rađalo nastojećki pa ste preko nekoliko puta ošinuli glavom od pločice. Za sve je kriva elastičnost pupčane vrpce.

Post je objavljen 10.12.2019. u 21:10 sati.