28

ponedjeljak

siječanj

2019

Tarapana

Za uspješnu estradnu karijeru od krucijalnog je značaja sve osim pjevanja, to smo davnih dana izapsolvirali.

Dakle, većinu ženske populacije nekak više zanima otkud pare za sve te puste korektivne mjere i zahvate, kolko je koštala neka tamo oprava ( kojom se baj d vej može prekrit tek nahtkasl, kuće pjevat zamotana ko mumija; a i čemu korektivne mjere i zahvati ako neće obuć neku prozirnjavu i razdrljke da se vidi šta se friško poriktalo ), jesu ekstenzije na glavi takve kvalitete da mogu izdržat direktan udar groma i ti detalji. Većinu muške populacije još više zanima jel taj toliki silikon na dodir tvrd il mekan, jel se može desit da u klinču od jedne nastanu tri cicke pa izgleda ko Pikasova slika, kak je moguće da se kod skakanja al nikud ne pomiču i jel bi bilo moguće recimo zaspat na tim kvrgama a da ujutro ne boli vrat. Na dobitku su jedino vodoinstalateri jer znaju šta bi sve od sanitarija mogli skrpat s tolikim silikonom.
Vrlo je bitno i s vremena na vrijeme uzvitlat prašinu, jer smo se za dobrim konjem praši. Ako zapne snimanje najfriškijih hitova i koncerti, e onda kreće stampedo sa slikama - u gaćama, bez gaća, na boku, u tlocrtu, sa prstom u ustima, sa ustima bez prsta, sa velikim razdrljkom ( za neupućene to bi bio dekolte ) il skroz bez išta, malo se namjesti ruka da se ne vidi baš sve. Eto odma na Instagramu stočetrdestosamiljada lajkova i duplo komentara. Hejteri pljuju, obožavatelji u ekstazi.
Kad i to zaškripi, eto nekog seks skandala. Kreće munjevita akcija "seksom protiv pada popularnosti"; pa ona piše ljubavniku, pa muž piše njoj, pa ljubavnik jebe majku njima oboma jer da šta seru kvake kad on zna koji broj gaća primadona nosi. Pa sijeva prepiska na sve strane, pa ni to nije dosta nego eto odma i otkrivanja muževih afera. Troše se tablete protiv živaca ( ako ne i nešta jače od njih ), situacija iz sata u sat postaje sve dramatičnija jer se više nemreš snać ko je i kad i zašto bio s kim. Tu se i akteri skandala pomalo počnu gubit, jer se više niko nemre sjetit šta je kome napiso, pa bi mogla i ljubavniku od muža stić poruka tipa - ti znaš da te beskrajno volim bez obzira na sve.I eto opet problema - ti vaki, ti naki, ti si bipsić, sram te može bit, propašću u zemlju od srama zbog obadvojice etcetera etcetera.

Kroz tjedan il dva iskrsne neki novi skandal, sve ovo nabrojano padne u zaborav jer se možda ispostavi da je ljubavnik, il muž - nebitno je - upleten u široku mrežu skandaloznog ponašanja i operira ko fantom vamotamo. Gdje stigne tu operira. Naravno ne sa silikonima, to rade samo vješti plastičari a nijedan od njih to nije. Oni su tek krajnji korisnici.

Pa da se malo podsjetimo kako izgleda normalno žensko biće koje zna pjevat, a izgleda dobro i u bijeloj platnenoj spavaćici, evo malo Annie Lennox. Bez silikona i skandala. Samo glas.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.