Red Moon D Watch

utorak, 10.07.2007.

U cemu je fora besplatna?

Domaci majkrosofcani su se bacili u blogerske vode, uskrsnuli su newsletter s kojim obavjestavaju pucanstvo sto je novo. Sve pet. Zapravo nije, bilten je u mht formatu pa oni koji koriste Firefox trebaju instalirati muf, ispravak, maf plugin da bi vidjeli newsletter. Ako imate noviji Firefox onda vam se nece htjeti instalirati pa morate skinuti .xpi lokalno, u njemu (to je zip) promijeniti datoteku install.rdf i tamo zamijeniti maxVersion u nesto prikladnije (nisam to sam pronasao, procitao sam na nekom nasem blogu). I onda pokrenuti instalaciju te datoteke.

Ali vratimo se mi deckima koji najavljuju newsletter. I Luka naglasava da je newsletter besplatan i Darko u kratkoj poruci kaze da je besplatan i onda jos napominje da je newsletter besplatan.

Ako vam jos nakon svega toga nije jasno dopustite da vam kazem da domaci Majkrosoft ima besplatni newsletter.

Nije mi jasno sto se njima u glavi kovitlalo pa da su morali naglasavati kako je newsletter besplatan. Pa normalno da je newsletter besplatan, to je reklama, najbolje da se primanje reklame naplacuje. Hm...to bi bilo dobro, tako bi se vrlo lako, ne efikasan nacin rijesili reklama.

E jos par rijeci o besplatnom newsletteru, zanima me koji je tu catch, zasto besplatno, besplatno, besplatno? Zato jer je Linux besplatan pa eto i nesto besplatnog iz domaceg Majkrosofta. Nesto kao konkurencija. A vidim da su se majkrosofcani opasno posvetili blogiranju. Samoinicijativno ili je stigao naputak iz Redmonda? :-)

Jos cu si umisliti da su poceli blogirati zato da naprave konkurenciju Red Moon D Watchu. ;-)

- 10:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #