<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
"Sumnjati u vlastitu smrtnost, značilo je upoznati početak straha; neupitna spoznaja vlastite smrtnosti značila je upoznati kraj straha"

"Svi dokazi neizbježno vode do tvrdnji za koje ne postoje dokazi! Sve stvari su poznate zato jer želimo vjerovati u njih."

Frank Herbert


"Život nema nikakvu obavezu pružiti nam ono što čekujemo!".
Margaret Mitchell


"Između "jest" i "nije" razlika je u odluci da nešto bude ili ne bude.""Veliki umovi raspravljaju o idejama.
Srednji umovi raspravljaju o događajima.
Sitni umovi raspravljaju o ljudima."

Eleanor Rooselvett

credits
Design: thousandone
Adjustment: murderscene
Tempus fugit
subota, 08.10.2011.
Vrijeme mi nevjerojatno leti, ne stignem skoro ništa, a ponajmanje pisati blog. U glavi mi se stvaraju priče i to na dnevnoj razini, ali nažalost i ostanu tamo. S vremena na vrijeme odem pročitati što su napisali ljudi na mojoj listi, ponegdje ostavim komentar ako imam što za reći i to je to.
A imala sam tako lijep post o zadnjem kupanju u sezoni 1.10., dan je bio predivan, sunčan, vedar s malo vjetra, more ledeno, ali božanstveno. Kada uđeš zalediš se na sekundu i onda je tako fino, opuštajuće i razbuđujuće. Plaža je na početku bila posve pusta, samo ja i pogled na pučinu, kasnije je došlo još par ljudi. Želim zapamtiti zadnje kupanje ove godine jer je bilo za pamćenje i željele sam ga zabilježiti, ali je prošao 1.10., a ja nisam stigla ostaviti svoj trag.
Prije toga je bio post o noktima na nogama. Povod je bilo prvo oblačenje patika nakon cijelog ljeta bosih nogu i kako sam natukla nokte na nogama! Ja nemam nešto duge nokte kakve sve kandže na nogama viđam, za boga miloga, nisu to ruke pomislim kad vidim opaku kandžu u stilu t-rexa ili purana. Kakve sve agonije te žene proživljavaju kad obuju zatvorenu obuću ne znam, ali mora da je opaka. Da bi nokti na nogama lijepo izgledali moraju imati nekakav jednoličan oblik, ovisno o obliku prsta, e kod mene taj oblik ne odgovara onome kad imam zatvorenu obuću, a nisam ni stigla niti htjela od njih napraviti kusavog psa jer je slijedilo još toplih dana pa sam trpila bolove taj jedan dan i podljev drugi… sada je ipak zahladilo da sam napravila harakiri nad njima…ali i dalje imam u glavi one kandže u neonskim bojama koje srećemo po gradu. A tek francuska manikura na nožnim prstima…bože vrhunac neukusa.
Stvarno ću morati upisivati u tjedni raspored pisanje bloga jer mi sve ostaje u glavi, a onda zaboravim ili ne prođe strast za tom pričom što nije u redu jer ja volim pisati svoj blog.


| 15:19 | Komentari (2) | On/Off | Print | # |