petak, 28.04.2006.

GDJE JE ZAPELO?

Buš ti kaj napisala. Čekam...eek

- 10:55 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

Opet kiša

Ola!
Znam da se pitaš zašto ti jučer nisam pisala? Da pisala?!Napisala sam ti jakooooo dugačko pisssmo, ali kad sam kliknula na ''objavi post'', sve je nekam nestalo. Poludila sam, ali se skulirala i sve nanovo. I opet se nekaj zbrčkalo, ni sama neznam kak, ali se prebacilo na ''pregled objavljenih postova'' i opet sve nestalo. E onda sam odustala.
Nego da ti prvo ''ispričam'' kak mi je sinoć bilo na koncertu

Bajagu obožavam slušati još od malih nogu, ali sam na zadnjem koncertu bila još...1989. ili '90. u Zagrebu u Domu sportova. Buraz me je vodio sa sobom i znam da smo bili na tribinama, jer sam bila premala da se naguravam u parteru u prvim redovima. Sjećam se kak smo se burke i ja pripremali za koncert, vrtili smo 2 tjedna sve njihove ploče po cijeli dan i divljali po stanu. Mislim da je i bakica naučila sve pjesme uz nas, jer kad bi čula Bajagu, zatvorila bi se u drugu sobu ili pobjegla k susedi na kavu. Na koncertu nam je bilo super, a mene je fascinirao osim naravno Bajage, jedan tip koji je imao uske crvene hlače i skakao poput majmuna s defom po cijeloj bini. To je bio Žika.
No, vratimo se u sadašnjost. Uglavnom, čim sam čula da dolazi u Zg, pao je dogovor sa Žućinim burazom, da sigurno idemo. Žućo baš i nije oduševljen sa Bajagom, ali je pristao ići s nama. Moram ti otkriti tajnu, prešvercali smo se na koncert bez karte, al' nesmijem otkriti kak jer neprijatelj nikad ne spava. :)
Bilo mi je zanimljivo gledati fanove raznih generacija kako pjevaju i ljujaju se uz riječi pjesama. Osiguranje na ovom koncertu je bilo totalno nepotrebno. Neću pretjerivati, ali osjećalo se nešto boemski u zraku, svi su se dobro zabavljali. Na Bajagi se godine ne vide, isti je kakav je bio prije 15-16 godina. Vraćali su se na pozornicu 3 puta. Vratili bi se i 4 put, ali organizator je upalio svjetla i napravio fajrunat.
Vani je ljevalo, ja sam se sparkirala na Trešnjevačkom, pa ti napravi matematiku. Trapke su mi postale tajice, mokre tajice, jakna također ful mokra. Jedina prednost auta, kad sam konačno došla do njega, je ta što nisam čekala sa ostatkom ekipe sa koncerta tambaj, kojeg nije bilo tri gladne godine.
Kak mi je bilo s T. i M. vani ću ti napisati neki drugi put jer jurim, kasnim na jedan dogovor.
Nadam se da bum više sreće sa objavljivanjem ovog posta! :)

- 10:13 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 26.04.2006.

booolli me glavvaaa

Sjedim, umorna sam, glava me boli. Čovjek bi rekao da sam se naradila. Pa i jesam danas. Nisam niti malo predahnula zato i pišem tako kasno. Bio mi je danas Žućo i znaš njega. Ja crno a on uporno bijelo, ali ne zato što on tako misli već samo da ne bude crno kako sam ja rekla. I tako non stop. U jednom trenutku sam rekla dobro onda ja neću više ništa govoriti i zašutila sam.
Svaki puta kada idem doma s posla planiram kako ću raditi ovo,ono, ići u grad, u šetnju sa sinekom i na kraju sam tako umorna, izgubim volju za sve i odem doma. Nekako mi to proljeće djeluje uspavljujuće. Zašto svi onda kažu "budi se proljeće". Ma nemaju oni pojma o životu.
A vidim ti si sada našla nove frendice, a mene ko je.. Dobro. Samo ti s njima tračaj pa kad bu ti dosadilo buš ti mene zvala. Pa bum i ja imala neke ne iz srednje il osnovne neg bum se našla s onima iz vrtića. Joj fakat me boli glava.
Pa ak su one mogle na posao doći sat dva kasnije mogu ja ići i doma sat dva ranije. Čista matematika. Ali ja kao sam dobra i poštena i savjesna i lijepa i ..... to nemogu učiniti stoga ostajem ovdje do kraja.
Piši, riši ali znaj llistove mi ne trgaj. Listovi su svi na broju zato čuvam tajnu tvoju. Jel se sjećaš tih poskočica
puknucu

- 14:52 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 25.04.2006.

Dan je šel, čez gore, čez vode,....

Kolegice moja, sa dva fakulteta završena, kako se to završava rečenica? Ni točke, ni zareza, ničeg. Ti kao intelektualka...morat ću razgovarati sa tvojom Šeficom da te ubaci na neke kratke instrukcije, barem da odradite interpunkcijske znakove. :)
Ok, evo bit ću dobra.smijeh
Što se tiče rolanja, niš od mene za ovaj tjedan. Imam 2 rođendana za obavit, i tutač moram odvesti ''doktoru'' da mi ponovno zablista.
Znaš kad sam ti jučer napisala par redaka o mojo frendici sa zadaćnicom? E pa s njom sam danas bila u gradu. Sjećaš li se da sam ti jednom pričala kako sam sa Tihanom i Majom ostala super nakon srednje i da nas tri imamo tradiciju se vidjeti za naše rođendane? Pa danas smo Tihana i ja kupovale Maji poklon. Bile smo u gradu 3-3,5 sata, od čega smo eventualno 42 min tražile i kupile poklon, a ostatak vremena smo provele uz kavicu (mua) i 2 kuglice sljadoljeda (T.). Kad se nas dve zalaufamo, tome nema kraja. Scenarij ti je uvijek isti, kad sam s T. tračamo M., a kad sam s M. tračamo T. Pretpostavljam kad su njih dve skupa, da sam ja na tapeti. Uglavnom, T. isto kao ni ja, nema baš konde za shopingiranje. Tak da smo ušle u 2 ducana, u trećem kupile poklonče, a onda u četvrti ušle i prošle tek tako, više reda radi. Dobro smo se napričale, nasmijale (trbuh me je bolio od smjeha). Sutra će nas Maja negdje voditi na klopu. Jupiiii!!!!!
Zvala sam te danas na mob da podijelim svoje ushićenje s tobom. Na TV u Parlaonici je gostovala jedna nama omiljena gospa sa naše institucije. Umrla sam od smijeha. Da ti vidiš samo to držanje i impulzivni smješak za vrijeme pričanja.Straaaašno!!!
Nemoj me, nažalost, očekivati sutra, jer nebum uhvatila vremena da ti dodjem. Nadam se da nećeš opet biti u išćekivanju Godoa ujuto. :)
Idem oprati suđe, prošetati pesicu moju i onda na zasluženi odmor jer sutra mi je malo naporan dan.
Laku nooooooć!!!!

- 23:28 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

A kaj ćeš

Kao i uvijk počinjem s istom rečenicom. Sama sam, ali za razliku od jučer danas je "tek" pola deset a ja sam sama. Ma ono jučer ti je bilo i strašno i žalosno i jadno a ako ne uzimam sve tako srcu onda i smješno. Žao mi je da je jedan tako mladi život s oproštenjem usran odgojom, socijalnim utjecajem. ma što da ti više pričam gleda u nju kao Boga i što god ona kaže on kima glavom i govori da tako je tako je da da tako je. Ma joj to bumo pričale kad se vidimo jer ne zanm kaj da više kažem. JADNO.
Što se tiče ponedjeljka, ja ti nemam baš takav osjećaj kao ti, mene više panika ulovi u nedjelju podvečer ali me pustii do ponedjeljka jer sam shvatila da vrijeme toliko brzo prolazi da postoje samo dva dana u tjednu ponedjeljak i petak i vikend. Ja uopće ne znam gdje su nestali ostali dani.
Mala digresija skupljamo se, došle su obje dok pišem pismo.
Nastavljam misli iz predhodne rečenice, ali jedino zbog čega mi je ponedjeljak znakovit je zbog tih glupih odluka. Počet ću ovo počet ću ono a prestat ću ono. koji shit jer jedva čekaom da prođe taj dan a da mi ne počnemo to nešto i onda tjedan dana lufta ili nemirne savijesti opet do drugog ponedjeljka. I tako dovjeka. Nego kada ćemo mi na rolanje, ali naše rolanje mora biti ritualno. Rolanje cca 2-3 kruga i onda ručkić u SS. Ti samo reci kada, ja mogu uvijek poslije posla. Jedino što sam se ovaj četvrtak naručila kod

- 09:17 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 24.04.2006.

Zakaj ja ne volim ponedelek...

Zvvvvvvvvvvvvvrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Zvoni budilica! I zvoni...zvoni...i zvoni!Tim riječima je moja frendica Tihana započela jednu od zadaćnica iz hrvatskog jezika u srednjoj. Bilo je to prije oho-ho godina, ali i danas kad ju vidim mi to prvo padne na pamet.
No tako mi je započeo današnji dan, ali sa malo ugodnijim zvukom alarma na mobiju. Današnja čuda tehnologije mi dopuštaju ugodnije buđenje, bez trauma. DObro ne baš svaki put. Pogotovo kad pritisneš opciju ''još 5 minuta'', pa tih 5 postane 15, pa 20, 25,....SHIIIIIIT KASNIM!!!!!!!!!!!!!
Uf, šta mogu,volim spavati, a još više se probuditi sama od sebe, ničim izazvana.
Se sjećaš onog jingla na 101-nici, ''zakaj ja ne volim ponedelek, zakaj ja ne volim pone de lek...''. Jel ti voliš PONEDJELJAK? Imam osjećaj da kad mi budilica zazvoni, da se moram ko po nekoj kazni ustati i pretvoriti u mašinu. A i ponedjeljak označava početak neceg novoga; od ponedjeljka:
- započinjem dijetu
- počinjem učiti
- počinjem nešto,..bilošto
- počinjem vježbati
Za par minuta počinje UTORAK pa više ne moram misliti ni smišljati razloge zašto ne volim taj dan.

Vidim tebi je srce na mjestu jer ti je sinek konačno došel sa mora. Mi smo zamalo završili na Sljemenu u subotu. Ideja nam je bila da odemo do Medvedgrada, ali smo se brzo predomislili. Sram me je i reći, da ja rođena purgerica, nikad u životu nisam bila na Medvedgradu.bang
Sljeme sam prošla uzduž i popreko, u svim godišnjim dobima, naravno pješice, bila u svim domovima, ali nikad na Medvedgradu. Tak da nam je to sad glavna preokupacija. :)

Da mi je danas bilo ostati par sati duže da konačno upoznam podmladak Iskre. Jedva čekam da mi sutra podneseš svoje vidjenje mladog gospona i događaja oko njega. Jel se ponašala kao šefica dok je on bio tam? Živo me zanima....

A sad odoh pogledati Seinfelda i onda ''pasti u nesvjest'' u krevetac svoj....i neću uključiti alarm na mobiju, pa kud puklo da puklo....

- 23:14 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Na Sljeme, na Sljeme noga već sam beži

Ne mogu vjerovati napišem cijelo pismo i nestane mi s ekrana. Ne mogu to sada ponoviti jer katastrofa. Ukratko. Sama sam a pola jedanaest je, nitko da bi se javio i rekao neće me biti ili slično ali očito me nitko ne ferma. Evo sad vidim ide Šefica.
Za vikend sam bila -subota uglavnom doma, ručak kod mojih, i da subota je bitna jer mi se vratio sinek s mora, crn ko cigo. Jako sam bila sretna. I da kupila sam si naučale. Odlučila sm se za kvallitetu a ne dizajn, znači gledala sam više koje imaju kvalitetnija stakla i tako sam odabrala RayBan, malo im je cijena viša ali mužić je bio darežljiv za rodjendan. I kad smo se tako skupili odlučili smo u nedjelju otići na izlet i kao što sam naslov ovog posta kaže Na Sljeme, na Sljeme noga (čitaj auto) već sama beži... Ali gore smo napravili šetnjicu od sat vremen. Lima je bojkotirao planinarenje, a kako i ne bi kad se popne do pol bijelog spusta i otkotrlja se dole, i tako par puta. I ja bih riknula. Tako da je tata umjesto ruksaka nosio malog. Moram ti reći da je i pao grah s kobasicom. jako je bio fini, moramo ići jednom na njega.
Ajmo nešto dogovoriti ovaj tjedan, grad, jarun, jaska samo da se vidimo kad nam već nije zadnji put uspijelo. Mi za vikend idemo u Poreč.
Mala molbica hoćeš mi pomoći napraviti pozivnice za rodjendan od Malog, ajd da nešto sprčkamo na kompiću. Eto pismo koje mi se izbrisalo je bilo duplo duže, ali i tu si sve saznala.
Vidjela sam Žuću kroz prozor, valjda će mi se doći javiti.

- 12:54 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 22.04.2006.

...Samoborci, piju vino z lonci...

Budi mi pozdravljena!
Bili smo danas vu Samoboru na kremšnitama (i kusur :)). Nismo bili samo Žućo i ja, bilo nas je više. Ideja je bila da furamo bakicu moju, ali su nam se ukrcali i buraz i njegova curka. Tak da je Koraljko pucao po šavovima. Bakica mi je zadnji put bila u Samoboru kad je još Samoborček vozil.
Čim smo došli u centar bacili smo se na kremšnite. Ma koja šetnja, razgledavanje, kulturno uzdizanje ili nešto slično. U tom trenutku samo su nam kremšnite bile na pameti.
Vidjeli smo jedno 3 vjenčanja. Bacali smo komentare na toalete što ih mlade dame imaju. Pa kaj nije bilo svjetla kad su sparivali boje ili kompletiće? Stvarno smo se dobro nasmijali. Što su toalete bile skuplje to su mi curke i gospe ''jeftinije'' izgledale. A možda ja griješim i ne kužim da ustvari na saten pink boje ide kožna(skaj) crna jakna koja seže preko guze. Možda nisam u trendu, morat ću baciti pogled na nove brojeve nekih modnih časopisa. Ma kažem ti ona naša Pepeljuga koju sam uslikala na poslu mobom, :) , bi se taman uklopila tam.
Ma svašta se tamo u centru događalo. Snimala se neka reklama i poradi toga se stvarala gužvancija na putu prema potoku. Moram pohvaliti bakicu, sa smješkom je izdržala šetnju i zafrkanciju (neshvacenu s moje strane) na njen račun od strane mog buraza. Baš mi je bilo drago da smo joj uljepšali dan.
Buraz je inzistirao da idemo u neku pivnicu koja ima 100-tinjak vrsta piva pa da degustiramo par vrsta. Hm, da, ja nisam pila pivo skoroooo,...nikad, Žućo isto, pa baš nekak i nije prošao prijedlog na referendumu.
Kako si ti provela subotu?
Jesi li ti još uvijek na wc-u ili ... :) ?

- 21:02 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 21.04.2006.

Time out od učenja

Da, dobro si pročitala, UČIM!
Već sam prije 20-tak minuta napisala ti odgovor ali ga nisam objavila, pa se negdje izgubio, šmrc. Sada sve ispičetka.

Ne brini, Žućo se ne ljuti na tebe, niti je nabrijan. Koma mu je bilo ''trljati'' joj na nos da je položio taj ispit dok ga i sama ne položi. Ma njemu je i generalno koma da netko slučajno ne pomisli da je ustvari pametan i da se primio posla onak za pravo. Cijelo vrijeme stoga zbija zafrkanciju na svoj račun kako bi ostao neotkriven.

Što se tiče tebe, moraš znati da te on iznimno cijeni i poštuje kao frendicu, jer mu ti onak bez dlake na jeziku kažeš svoje mišljenje. Zato ti i postavlja mali milion pitanja, samo još mora naučiti biti strpljiv da sasluša tvoj odgovor do kraja, prije nego što ti postavi novo pitanje. A i jučer smo i jedan i drugi već padali s nogu od cijelodnevnog lova na Zlatokosin poklon, tak da nemoj zamjeriti tračak čangrizavosti. :)

Što se tiče Iskre, uopće me ne čudi što te je izbacila iz takta. To joj jedino u životu i polazi za rukom, pa se toga drži ko pijan plota. No već ćeš mi ispričati što se dogodilo...

Moj plan je ovakav...Sad ću još neko vrijeme biti uz knjigu, da si ponovim, onda u 17.00 moram Žuću pokupiti u teretani i onda pravac Jarun na rolanje. Tak da danas očito nećemo stići na palačinke, ali slobodno nam se pridruži na Jarunu.

Jesi li se više vratila sa wc-a ili da pozovem vatrogasce?

- 15:51 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

PALAČINKE 2

Evo nove prilike za palačinke. Nazovimo to palačinke 2. Danas ponovno idem u grad jer moram ići vratiti knjige u knjižnicu kako sam savjesna čovjek bi pomislio da sam knjižničarka a nisam. To je moj prvi zadatak. drugi je da naravno moram nešto promjeniti u radu jer mi je premalo i tako ja svatih da se nikada neću promjeniti i da što prije moram sebe prihvatiti takvu kakva jesam i ne se uzbuđivati oko toga. A treće je ajmo na palačinke. Lijep je dan i ako nemaš kaj dodji tih par tranvajskih stanica da se družimo.

Danas me nešto jako izživciralo zapravo ne nešto već netko. Iskra nije ništa pospremila ito mi je već dopizdilo i samo čekam trenutak kad ću joj to reći. Čut ćeš reakciju.
Umorna sam gladna, žedna, živčana i jadna....ali zato idem poslije posla na sunce da napunim baterije.
Pitanje jeli se Žućo jako naljutio na mene što sam rekla. Nekako je jako nabrijan na mene ali ne uzimam to srcu. Valjda to tak mora biti. Ali reci mu da ja imam najbolje namjere prema njemu..< Idem na wc

- 12:18 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Niš od pačalinki :(

Uf, kakav dan!
Na kraju mi i nije baš ispao tako super dan. Sve je krenulo obečavajuće, sunašce se pojavilo iznad grada, šetnjica s Banankom po gradu, kavica...Hm, da...šetnjica baš nije bila šetnja, jer smo razbijali glavu što da Zlatokosi kupimo za poklon. Pa uđi u ovaj dućan, pa u slijedeći i tak u nedogled. Dobro da imamo neki plan ili barem ideju, ali mi niš, nula. Kad smo shvatili da je prošlo već 3h naše kupovine, stali smo nasred Ilice i duboko udahnuli. Ovak više ne ide. Odlučili smo otići do Profila. Tam se uvijek nešto nađe, ak niš i drugo barem malo mira i tišine. E sad što kupiti nekome koga ne poznaš? Kakve ona knjige voli? Dal' uopće voli čitati? A da joj kupimo Cosmo? Uf! Odluka je pala na knjigu ''Šetačica pasa''. Valjda nismo pogriješili.
Kupili smo još neku sitnicu i pravac CAFFEE!!!

I onda si nam se ti pridružila...bez šeširića.... :(
Nismo stigli pačalinke klopnuti jer sam primila poziv da se dogodila prometna nesreća i da mi je moj parkirani auto slupan. Stvarno nemrem vjerovati!!!! Jedina dobra stvar je ta što je vozačica koja mi se zaletila u auto, ostala na mjestu nesreće. Napisale smo europsko izvješće o nesreći i dogovorile se da se vidimo u ponedjeljak u Sigetu na procjeni štete.
Baš sam tužna zbog auta. Čuvam ga, pazim gdje parkiram, poštujem prometne znakove, kulturna sam vozačica, nemam kaznenog boda, redovito servisiram auto, Koraljko mi u ovih 3 godine nije imao niti jednu ogrebotinu i onda T R A S !!!! iz vedra neba, ničim izazvan. A što češ, zaboravih na ljudski faktor. Nije važno koliko si ti oprezan u vožnji, jer će se uvijek naći neka ''budala'' na cesti. Ovoj gospi ipak svaka čast što je ostala na mjestu nesreće!

Kao šečer na kraju dana mi je legla Zlatokosa. Cijeli dan se vrtio oko jezinog poklona i onda da joj ga ne predamo, bilo bi totalni gubitak našeg vremena danas. Nismo išli na večeru, jer sam ja trebala nas voziti tam nekam u neki restoran do kojeg se ne može tramvajem ni cipelcugom. Koraljko je ostao doma, a mi smo završili na kavici. Iskreno, nije mi se išlo. Nabacila sam smajlić, predali joj poklon i čekali reakciju...Majica joj je bila mraaak, knjigu nije ni pogledala
(shit trebali smo joj kupiti Cosmo)I onda je krenula...M ovo, M ono, i onda je M. napravio to,...bla..bla..bla...M me zivcira...M-M-M-M...Pokušala sam razgovor skrenuti u drugom smjeru, i tak krenem: BAŠ MI JE KOMA ZBOG AUTA, a ona u pol moje rečenice: OTKAD JE M: KUPIO AUTO.....bla-bla-bla. Uzela sam čašu coca-cole , zagledala se u sliku ispred sebe i glumila strašilo. Čak mi je pala ideja da stavim lutku na svoje mjesto, i dal bi ona to uopće primjetila ili bi i dalje sa istim žarom pričala o M. Strašno je to kad se čovjek tako zaludi nekom osobom, da uopće ne može sagledati stvari onakve kakve zapravo jesu. Ali tko sam ja da joj sudim?
Jesi li ti onda ''ubola'' tu pidjamicu ili nisi?
Znaš, da si imala onaj šeširić mislim da bi mi dan ljepše završio, barem veselije.
Laku noć blogerice!

- 00:33 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.04.2006.

17 h kod Krleže

Nisam sama vec je tu dosta ljudi oko mene. Dogovoreno znaći u 17h kod Krleže. Pa ćemo dalje dogovoriti stvari. Malo ćemo šetati gradom, popiti piće, pojesti činke i naravno smokin. Baš se veselim, a ovo mi je super. ovaj naš blog. Moramo se još ufurati da to bude što zabavnije. lova je prosijeđena ne brini čak mi je i vraćen moj dug. Vidimo se.

- 12:56 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Pravilo desne strane

Naravno da ćemo dogovoriti pravila ponašanje, uz kavicu, pa može i pačalinke.njami
Znači ideš po pidjamu ili ju mijenjaš? I dalje ona kavica i pačalinke vrijede?
Baš je prekrasan dan danas da bi se išta radilo. Sinoć nisam oka sklopila, ne zbog bloga, već sam nakon onih lasagna pala u duboki san i probudila se točno u ponoć, pa sam do jutra imala manevre po stanu. Ne moram ti ni reći da sam zaspala tek oko 5, kad su mi već prve ptičice pod prozorom pjevale. Barem se nadam da su bile ptičice.
Nemoj zaboraviti našu Iskru u oku i njenu lovu. Jesi li još uvijek sama on work?
Sinoć sam pokušala prikupiti što više informacija o blogu, kako ga urediti, staviti slikice i ostale lijepe informacije i naletila sam na jedan super blog, pa ga i ti pogledaj čim uhvatiš vremena. tutor.blog.hr
To sam našla putem foruma na blog.hr. Vjerojatno ima još super stvari i načina na koji da to vidimo i naučimo, ali o tome kad se vidimo.
Ja neću Žući niš govoriti za Tancericu kad ga vidim, a to će biti kroz pola sata. Tak kad se vidimo ti mu to reci, može?
Hoćeš uzeti i onaj slatki šeširić u grad? smijeh

- 12:06 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Pravila ponašanja na blogu

Kao prvo jel se može promjeniti korisničko ime jer je predugo ovo koje sada imamo. Drugo je da joj moramo dati neko drugo ime, nije loše G. ali je malo predugo možda nadjemo nešto bolje ali nek ostane tako dok ne nadjemo nešt bolje. Dizajn nije loš kad nam dosadi bumo mjenjale. Prave smo tinedjerice sad kad imamo svoj blog.
Sama sam još nitko nije došao i mogu ti reći da mi je skroz ok. Danas idem u grad oko 5 pokupiti onu pidjamu pa daj ak možeš u neko doba doći da odemo na palačinke na Cvijetni kad već jučer nismo uspjele pojesti desert, naravno poziv vrijedi za Zutog. Super zanimljive su mi bile tvoje uskršnje priče, još sad mi pred očima stoji onaj svječnjak na kolaču. Nego jel ostalo šta tog kolača bum ja došla na njega ak ti nećeš na palačinke.
Lozinka mi je super i nju nećemo mjenjati. Još moramo uskalditi neka pravila ponašanja ali to ćemo kad se vidimo ili putem pošte. smokin

- 08:37 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

Dobra večer...

Sjećaš li se o čemu smo danas pričale uz klopu i coca-colu? Evo ga tu je, odradila sam još jedan segment poklona za rođendan...:) Još jednom SRETAN ROĐENDAN!!! Živjela mi još 100 godina...
Šeširić ti stoji mraaaak...Kad ćeš biti loše volje, stavi ga na glavu odi ispred ogledala i ta-daaaa, osmjeh ju tu.
Nadam se da ćemo sutra (danas) uspjeti ''uskladiti'' vrijeme, barem za kavicu, ako već nećemo ići u Kiku.
Ajd pliz nemoj zaboraviti Gargamelu dati lovu od mene, ne želim nekom biti džepu zbog par kunica.
Laku nooooć!!!!

zujo

- 01:47 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Razgovor pisanim putem između dvije prijateljice....
...ajde dođi na doručak uz kavicu...zaboravih ti reći...kaj da kuham danas?...idemo na rolanje...si čula za....:)