Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pisssmoprijateljici

Marketing

booolli me glavvaaa

Sjedim, umorna sam, glava me boli. Čovjek bi rekao da sam se naradila. Pa i jesam danas. Nisam niti malo predahnula zato i pišem tako kasno. Bio mi je danas Žućo i znaš njega. Ja crno a on uporno bijelo, ali ne zato što on tako misli već samo da ne bude crno kako sam ja rekla. I tako non stop. U jednom trenutku sam rekla dobro onda ja neću više ništa govoriti i zašutila sam.
Svaki puta kada idem doma s posla planiram kako ću raditi ovo,ono, ići u grad, u šetnju sa sinekom i na kraju sam tako umorna, izgubim volju za sve i odem doma. Nekako mi to proljeće djeluje uspavljujuće. Zašto svi onda kažu "budi se proljeće". Ma nemaju oni pojma o životu.
A vidim ti si sada našla nove frendice, a mene ko je.. Dobro. Samo ti s njima tračaj pa kad bu ti dosadilo buš ti mene zvala. Pa bum i ja imala neke ne iz srednje il osnovne neg bum se našla s onima iz vrtića. Joj fakat me boli glava.
Pa ak su one mogle na posao doći sat dva kasnije mogu ja ići i doma sat dva ranije. Čista matematika. Ali ja kao sam dobra i poštena i savjesna i lijepa i ..... to nemogu učiniti stoga ostajem ovdje do kraja.
Piši, riši ali znaj llistove mi ne trgaj. Listovi su svi na broju zato čuvam tajnu tvoju. Jel se sjećaš tih poskočica
puknucu

Post je objavljen 26.04.2006. u 14:52 sati.