Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pisssmoprijateljici

Marketing

Na Sljeme, na Sljeme noga već sam beži

Ne mogu vjerovati napišem cijelo pismo i nestane mi s ekrana. Ne mogu to sada ponoviti jer katastrofa. Ukratko. Sama sam a pola jedanaest je, nitko da bi se javio i rekao neće me biti ili slično ali očito me nitko ne ferma. Evo sad vidim ide Šefica.
Za vikend sam bila -subota uglavnom doma, ručak kod mojih, i da subota je bitna jer mi se vratio sinek s mora, crn ko cigo. Jako sam bila sretna. I da kupila sam si naučale. Odlučila sm se za kvallitetu a ne dizajn, znači gledala sam više koje imaju kvalitetnija stakla i tako sam odabrala RayBan, malo im je cijena viša ali mužić je bio darežljiv za rodjendan. I kad smo se tako skupili odlučili smo u nedjelju otići na izlet i kao što sam naslov ovog posta kaže Na Sljeme, na Sljeme noga (čitaj auto) već sama beži... Ali gore smo napravili šetnjicu od sat vremen. Lima je bojkotirao planinarenje, a kako i ne bi kad se popne do pol bijelog spusta i otkotrlja se dole, i tako par puta. I ja bih riknula. Tako da je tata umjesto ruksaka nosio malog. Moram ti reći da je i pao grah s kobasicom. jako je bio fini, moramo ići jednom na njega.
Ajmo nešto dogovoriti ovaj tjedan, grad, jarun, jaska samo da se vidimo kad nam već nije zadnji put uspijelo. Mi za vikend idemo u Poreč.
Mala molbica hoćeš mi pomoći napraviti pozivnice za rodjendan od Malog, ajd da nešto sprčkamo na kompiću. Eto pismo koje mi se izbrisalo je bilo duplo duže, ali i tu si sve saznala.
Vidjela sam Žuću kroz prozor, valjda će mi se doći javiti.

Post je objavljen 24.04.2006. u 12:54 sati.