Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pisssmoprijateljici

Marketing

...Samoborci, piju vino z lonci...

Budi mi pozdravljena!
Bili smo danas vu Samoboru na kremšnitama (i kusur :)). Nismo bili samo Žućo i ja, bilo nas je više. Ideja je bila da furamo bakicu moju, ali su nam se ukrcali i buraz i njegova curka. Tak da je Koraljko pucao po šavovima. Bakica mi je zadnji put bila u Samoboru kad je još Samoborček vozil.
Čim smo došli u centar bacili smo se na kremšnite. Ma koja šetnja, razgledavanje, kulturno uzdizanje ili nešto slično. U tom trenutku samo su nam kremšnite bile na pameti.
Vidjeli smo jedno 3 vjenčanja. Bacali smo komentare na toalete što ih mlade dame imaju. Pa kaj nije bilo svjetla kad su sparivali boje ili kompletiće? Stvarno smo se dobro nasmijali. Što su toalete bile skuplje to su mi curke i gospe ''jeftinije'' izgledale. A možda ja griješim i ne kužim da ustvari na saten pink boje ide kožna(skaj) crna jakna koja seže preko guze. Možda nisam u trendu, morat ću baciti pogled na nove brojeve nekih modnih časopisa. Ma kažem ti ona naša Pepeljuga koju sam uslikala na poslu mobom, :) , bi se taman uklopila tam.
Ma svašta se tamo u centru događalo. Snimala se neka reklama i poradi toga se stvarala gužvancija na putu prema potoku. Moram pohvaliti bakicu, sa smješkom je izdržala šetnju i zafrkanciju (neshvacenu s moje strane) na njen račun od strane mog buraza. Baš mi je bilo drago da smo joj uljepšali dan.
Buraz je inzistirao da idemo u neku pivnicu koja ima 100-tinjak vrsta piva pa da degustiramo par vrsta. Hm, da, ja nisam pila pivo skoroooo,...nikad, Žućo isto, pa baš nekak i nije prošao prijedlog na referendumu.
Kako si ti provela subotu?
Jesi li ti još uvijek na wc-u ili ... :) ?


Post je objavljen 22.04.2006. u 21:02 sati.