ponedjeljak, 19.11.2007.

Oscar & trash!

Druga jesenska projekcija protekla je ohrabrujuće!
Tridesetak ljudi, petkom navečer, u Slavonskom Brodu, gledaju zajedno film iz '87. i to dok je vani "upek'o minus".....mislite da je to podloga za neki SF? E, pa nije. Tako je i bilo prošli petak!
Prije filma "Bad taste" smo prikazali film iznenađenja i to ni manje ni više nego jedinog našeg oskarovca - "Surogat" Dušana Vukotića. Film smo dobili unutar suradnje sa Hrvatskim filmskim savezom čijim članom, kao udruga, postajemo ovih dana. Iz toga se da zaključiti da ćemo imati dosta materijala na raspolaganju za prikazivanje, a time i potreba za LJUDSTVOM. Stoga molimo sve Brođane zainteresirane za aktivno učestvovanje u udruzi neka nam se slobodno jave...next friday, dudes!!!!!pjevawavesmijeh

P.S. Što se tiče članarina - novac nam je potreban za kupovinu projektora i inih tehničkih potrepština kao i za moguću kupnju profesionalnog sustava za titlove. On je potreban za projekciju filmova na 35mm vrpci iz fundusa HFS-a. Detalje o članarini možete saznati na projekcijama od članova Palube 7.

- 18:11 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Opis bloga

kino klub slavonski brod