Nekretnine Rijeka

20.02.2018., utorak

Rast građevinskih aktivnosti oštro usporio na godišnjoj razini

U 19-članoj je eurozoni graditeljska aktivnost gotovo stagnirala u prosincu, porastavši za svega 0,1 posto u odnosu na mjesec ranije, kad je porasla
za revidiranih 0,2 posto.
Građevinske aktivnosti u Europskoj uniji (EU) u prosincu 2017. godine na mjesečnoj su razini blago uvećane, dok su na godišnjoj značajnije usporile, pokazalo je najnovije
izvješće Eurostata nekretnine

Oznake: nekretnine


- 11:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.10.2017., srijeda

U 2016. izgrađeno više zgrada, ali manje stanova

Od ukupnog broja zgrada završenih prošle godine 3.811 ili 79 posto su stambene, a 1.013 ili 21 posto nestambene.
U Hrvatskoj je tijekom 2016. godine završena gradnja 4.824 zgrade, što je 3,9 posto više nego godinu prije, dok je broj završenih stanova smanjen za 3,1 posto, na njih 7.809, pokazuju podaci
Državnog zavoda za statistiku nekretnine

Oznake: nekretnine


- 11:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

28.09.2017., četvrtak

Blagi rast obujma građevinskih radova u srpnju

ZAGREB - Obujam građevinskih radova u srpnju ove godine bio je 0,7 posto veći nego u istom lanjskom mjesecu, pokazuju privremeni podaci o indeksima građevinskih radova koje je objavio Državni zavod za statistiku (DZS).
Prema privremenim sezonski i kalendarski prilagođenim podacima DZS-a, indeks obujma građevinskih radova bio je u srpnju manji za 0,9 posto u odnosu na lipanj.
Na godišnjoj je razini obujam radova izvedenih na zgradama povećan za 5,8 posto, dok je na ostalim građevinama bio manji za 3,9 posto. Službena statistika u ostale građevine ubraja one koje nisu
zgrade, poput cesta, pruga, cjevovoda, mostova, brana, sportskih terena i sl.
Podaci DZS-a pokazuju da je u ovogodišnjem srpnju 54,6 posto radnih sati na gradilištima odrađeno na novogradnji, a 45,4 posto na rekonstrukcijama, popravcima i održavanjima.
Pritom je na zgradama odrađeno 47 posto radnih sati građevinara, a na ostalim građevinama 53 posto.
Po podacima DZS-a, u prvih sedam mjeseci ove godine u odnosu na isto lanjsko razdoblje građevinska je aktivnost prema izvornim indeksima porasla za 1,6 posto. Pritom su radovi na zgradama povećani za 5,6 posto, dok je obujam radova na ostalim građevinama
smanjen za 2,4 posto nekretnine

Oznake: nekretnine


- 08:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

03.01.2017., utorak

Slovenski startupi brzo osvajaju hrvatske korisnike

Tvrtke koje su ušle u uži izbor uglavnom se bave razvojem aplikacija i online platformi koja povezuje potrošače i usluge. Takav je i startup GoOpti koji upravlja platformom za narudžbu prijevoza do aerodroma. U GoOpti je uloženo 4,4 milijuna eura s kojima se planiraju proširiti na brojne europske gradove.
Trenutno su prisutni u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj i Slovačkoj nekretnine

Oznake: nekretnine


- 15:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.12.2016., četvrtak

Po prvi puta u povijesti Hrvatska ima svoju predstavnicu u Upravi AMECA

Darja Kupinić Guščić predstavljat će Hrvatsku u najvećem profesionalnom udruženju za istraživanje komunikacije, medijskom monitoringu i medijskim analizama u Londonu – AMEC.
Izabrana je u članstvo Upravnog odbora Međunarodnog udruženja za evaluaciju komunikacije AMEC kao predstavnica grupacije Newton Media, čija je članica i MediaNet, odlučeno je u Londonu.
Kupinić Guščić više se od 20 godina bavi mjerenjima u odnosima s javnošću, prva je predstavila online analitiku u svijetu te je glavna izvršna direktorica i osnivačka suvlasnica MediaNeta i MCA grupe.
„Postati članom Upravnog odbora ove prestižne asocijacije velika je čast za svakoga tko dolazi iz industrije media intelligence-a, a ove godine, po prvi puta u povijesti, ta je čast pripala osobi iz Jugoistočne Europe.“
izjavljuje Darja o članstvu nekretnine

Oznake: nekretnine


- 13:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.08.2016., utorak

Rusi kod Trebinja grade najveći outlet centar na Balkanu

Najava izgradnje trgovačkog centra u Trebinju stigla je sedam dana nakon što je objavljeno da će Kuvajćani u Ilijašu graditi najveći outlet-centar u regionu.
Memorandum o razumijevanju koji podrazumijeva izgradnju Outlet centra na području Općine Ilijaš na 57.000 metara kvadratnih prostora potpisali su načelnik Općine Ilijaš Akif Fazlić i izvršni direktor firme MAKSAB d.o.o. Sarajevo Adulla Al-Haran.
Tada je objavljeno da se projekat odnosi na izgradnju Outlet centra u kojem će biti smješteno 97 trgovinskih objekata koji će nuditi mnoge svjetske brendove po veoma konkurentnim cijenama nekretnine

Oznake: nekretnine


- 11:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.07.2016., srijeda

Zagrebački hostel otvara bazen za goste

Taj hostel u središtu Zagreba ima 14 različitih soba s ukupno 69 kreveta nekretnine

Oznake: nekretnine


- 14:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.06.2016., ponedjeljak

HDZ će najvjerojatnije tražiti opoziv Oreškovića

Zahtjev za opoziv će se dogoditi u slučaju da Orešković ne posluša preporuku i zahtjev predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i ne podnese ostavku.
HDZ će najvjerojatnije u Hrvatskom saboru tražiti opoziv predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića, izjavio je potpredsjednik stranke, ministar pomorstva Oleg Butković, za N1 uoči sjednica Predsjedništva i Središnjeg odbora HDZ-a u subotu u Zagrebu, naglasivši da se događaju iracionalne stvari i da se to ne može dopustiti.
Zahtjev za opoziv će se dogoditi u slučaju da Orešković ne posluša preporuku i zahtjev predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i ne podnese ostavku.
Nakon svih poteza koji su se dogodili, HDZ, kao najveća stranka u zemlji, ne može dopustiti da se događaju ovako iracionalne stvari, istaknuo je je Butković nekretnine

Oznake: nekretnine


- 08:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

19.05.2016., četvrtak

Shopping centar City Colosseum već u prvom kvartalu 2016. godine ima rast prometa od 25 posto

Trgovačko-zabavni koncept centra pokazao se kao dobitna kombinacija, jer centar iz godine u godinu bilježi konstantan porast prometa i posjećenosti.
Shopping centar City Colosseum, kojim uspješno upravlja domaća tvrtka za upravljanje i vođenje nekretnina F.O. Development, u prvom kvartalu 2016. godine bilježi rast prometa od čak 25 posto u odnosu na prvi kvartal 2015. godine u kojoj je zabilježeno 2.694.912 posjeta. Najuspješnija svjetska trgovačka poduzeća i modni brendovi našli su svoje mjesto u City Colosseumu u Slavonskom Brodu, shopping centru na tri etaže koje se prostiru na čak 50.000 m2 (GBA) ukupne površine.
Trgovačko-zabavni koncept centra pokazao se kao dobitna kombinacija, jer centar iz godine u godinu bilježi konstantan porast prometa i posjećenosti.
Raznovrsnost industrija privlači kupce iz Brodsko-posavske županije, Požeško-slavonske županije te sjeverne Bosne i Hercegovine.
Komparativna prednost je i sustav povrata poreza na dodanu vrijednost za inozemne kupce koji dolaze izvan EU pa stoga ne čudi kako se centar etablirao i kao turistički cilj.
Potvrđuju to i podatci koji kažu kako je u prva tri mjeseca 2016. godine zabilježen porast posjećenosti u sljedećim postocima: 8,64 posto u siječnju 2016. godine
u odnosu na siječanj 2015. godine, 13,81 posto u veljači 2016. godine u odnosu na veljaču 2015. godine te 17,67 posto u ožujku 2016. godine u odnosu na isto
razdoblje 2015. godine nekretnine

Oznake: nekretnine


- 15:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.02.2016., srijeda

Kraj Bjelovara počinje izgradnja najveće geotermalne elektrane u Europi

Riječ je o najtoplijem geotermalnom izvoru u regiji koji nakon što je pronađen prije 25 godina, čeka ulagače. Sve se puši od vrele pare i vode temperature veće od 170 °C nekretnine

Oznake: nekretnine


- 22:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.08.2015., petak

Stanovi u Zagrebu i Splitu se najviše traže

Na portalu Crozilla.com su se tijekom srpnja najviše pregledavali stanovi na području Zagreba, Splita, Osijeka, Rijeke i Zadra nekretnine

Oznake: nekretnine


- 09:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

31.07.2015., petak

Gospić dobiva novu tržnicu vrijednu 6,8 milijuna kuna

Cilj je vratiti ulogu domaće tržnice, odnosno privući, zadržati i omogućiti prodaju svježih domaćih proizvoda
Grad Gospić u dogledno bi vrijeme trebao dobiti novu tržnicu koja bi trebala dati dodatni poticaj lokalnim proizvođačima poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.
Naime, s tvrtkom Mešić com potpisan je 6,87 milijuna kuna vrijedan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji sadašnje Gradske tržnice pored Autobusnog kolodvora. Jedan od najznačajnijih gradskih projekata u cijelosti će se financirati iz gradskog proračuna.
Radovi na rekonstrukciji kreću u kolovozu, a njihov se završetak planira do proljeća 2016., ovisno o vremenskim prilikama nekretnine

Oznake: nekretnine


- 12:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.03.2015., srijeda

Mercator ponovno najavljuje monetizaciju nekretnina

"U kontekstu finansijskog restrukturiranja, obavezali smo se da ćemo nastaviti da ispitujemo mogućnost monetizacije nekretnina.
Trenutno, situacija na tržištu kapitala je povoljna za takve projekte, i mi u skladu sa planiranom strategijom i dogovorima provjeramo mogućnsoti izvedbe",
potvrdili su u Mercatoru, ali nisu htjeli komentirati detalje nekretnine

Oznake: nekretnine


- 19:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

28.01.2015., srijeda

Vipnet otvorio podatkovni centar vrijedan milijun eura

To uključuje i neprekidno napajanje električnom energijom, kontrolu temperature i vlage, redundantnu mrežnu povezivost te praćenje i nadzor svih parametara u podatkovnom centru. Podatkovne usluge pružaju se preko dvije nezavisne optičke trase čime je postignuta redundancija. To uključuje stalni pristup Internetu i spajanje na MPLS tj. podatkovni VPN. Time se izbjegavaju neželjene posljedice pohranjivanja ICT opreme u neodgovarajućim uvjetima i osigurava kontinuitet u poslovanju bez prekida uzrokovanih nedostupnošću ICT infrastrukture.
- Vipnet je iskoračio na ICT tržište s Office 365 uslugom, a kolokacija opreme još je jedan korak u učvršćivanju pozicije relevantnog igrača u domaćem ICT-u. Uz vrhunsku kvalitetu, opremljenost i najviše sigurnosne standarde, nudimo i 24 satni nadzor opreme od strane Vipnetovih stručnjaka te time poduzetnicima omogućavamo da se fokusiraju na svoje primarne djelatnosti – izjavio je Adrian Ježina, član Uprave Vipneta.
Podatkovni centar u kojem se nalazi kolokacijska soba smješten je u novoj Vipnetovoj tehnološko poslovnoj zgradi u kampusu na zagrebačkom Žitnjaku. Kolokacijska soba prostire se na 170 m2. Prostor je radi efikasnije klimatizacije podijeljen na tople i hladne zone kroz koje neprestano cirkulira zrak ostvarujući idealne temperaturne uvjete od 18pC do 25pC i vlažnost zraka u rasponu od 40% do 60% pri čemu je redundancija klimatizacijskog sustava N+1.
Opskrba opreme električnom energijom izvodi se kroz dva neovisna sustava neprekidnog napajanja (UPS) uz 2N redundanciju. UPS sustavi povezani su na Vipnetove trafostanice koje se napajaju preko dva neovisna srednjenaponska ulaza iz javne elektrodistribucijske mreže. U slučaju nestanka električne energije, kontinuitet rada korisničke opreme jamče Vipnetove agregatske stanice s dieselskim agregatima snage sukladne transformatorima koji mogu pod punim opterećenjem autonomno raditi preko 48 sati. Svaki agregat je preko komutacijskog uređaja u paru s pripadajućim transformatorom čime se omogućuje automatski uklop i osiguranje napajanja u slučaju ispada pripadnog transformatora. Postoji i pričuvni agregat koji se može priključiti u bilo kojoj od trafostanica u slučaju kvara target=_blank>nekretnine Split Dobri

Oznake: VIPnet, nekretnine, nekretnine Split Dobri


- 12:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.09.2013., petak

Tri tisuće kuna mjesečno za neuređene fasade i okućnice

Iz Vlade su put Sabora jučer izašla tri nova zakona ministrice graditeljstva i prostornog uređenja Anke Mrak-Taritaš, koja bi, moguće već od početka iduće godine, trebala ubrzati postupak ishodovanja dozvola za gradnju, pojeftiniti ga, ubrzati investicije, ali i bespravnu gradnju suzbijati u samom njenom začetku.
Riječ je o prijedlogu Zakona o prostornom uređenju, Zakona o gradnji te Zakona o građevinskoj inspekciji koja će, primjerice, dobiti puno veće ovlasti u obračunu s bespravnom gradnjom, ali i „pojačanje“. Dio poslova građevinske inspekcije odsad će preuzeti komunalni redari, koji će moći ulaziti na gradilište, fotografirati i snimati radove, ali i gradnju zaustavljati.
Kako kažu novi zakoni, lokacijsku dozvolu ubuduće će trebati samo rijetki projekti, većina pak samo građevinsku i, kasnije, uporabnu dozvolu. Po lokacijsku će dozvolu, primjerice, morati investitori zahvata koji traže izvlaštenje, oni koji eksploatiraju mineralne sirovine, velikih zahvata u etapnoj izgradnji, dok će primjerice za gradnju pontona u lukama općenito trebati samo lokacijska, ne i građevinska dozvola.
Na već dostupnim internet kartama općina i gradova bit će javno dostupan, i svakome vidljiv podatak o tome što se, i da li se, na nekoj parceli planira graditi, je li za neku građevinu u tijeku postupak izdavanja dozvola, ili je ona već izdana.
Da se investitori ne bi više financijski iscrpljivali na plaćanju visokih komunalnih doprinosa i vodnih naknada da bi uopće dobili građevinsku dozvolu, odnosno zbog toga ostajali bez novca za samu gradnju, Zakonom o gradnji sad će građevinsku dozvolu moći dobiti i prije nego što plate te doprinose, no potvrdom će najkasnije osam dana prije početka gradnje morati dokazati da su sve te obaveze podmirili.
Svaka gradnja morat će biti započeta najkasnije u roku od tri godine od izdavanja građevinske dozvole, dok će fasada i dvorište na novogradnjama morati biti dovršeni i uređeni u roku najviše pet godina za obiteljske kuće, odnosno deset godina u slučaju ostalih gradnji.
Investitor koji u tom roku ne stavi fasadu, odnosno općenito ne uredi pročelje, i ne uredi okućnicu, svakog će mjeseca plaćati kaznu i do tri tisuće kuna nekretnine

Oznake: nekretnine


- 14:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.08.2013., petak

U sezoni puni, najbolji po sobi uberu 50.000 eura prihoda godišnje

Iako se investitori u turizmu vole žaliti na slabu stopu povrata investicije, što je zbog kratke sezone generalna boljka hrvatskoga turističkog sektora, čini se da je ulaganje u kapacitete najviše kategorije i dalje najisplativije. Čak i u krizi potražnja za hotelima s pet zvjezdica najstabilnija je, odnosno ostvaruje najveće stope rasta u odnosu na ostale kategorije hotela. Potvrđuju to istraživanja, ali i fizički rezultati poslovanja u prvih sedam mjeseci ove godine, pogotovo u dubrovačkoj regiji, gdje je smještena polovica hotela s pet zvjezdica.
Prema podacima Ministarstva turizma, u Hrvatskoj trenutačno posluje 30 hotela s pet zvjezdica s gotovo 10 tisuća kreveta, a od toga se 14 hotela i jedno turističko naselje nalaze u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U Istri su otvorena četiri hotela najviše kategorije, u Primorsko goranskoj ima ih pet, jedan u Zadarskoj, tri u Splitsko-dalmatinskoj županiji te tri u Zagrebu. Sanja Čizmar, starija partnerica u konzultantskoj kući Horwath Consulting Zagreb, ističe kako hoteli s pet zvjezdica najbolje rade unatoč višim cijenama u odnosu na prosjek hotelijerstva.
U srpnju je na Jadranu i u Gradu Zagrebu ostvareno tri milijuna turističkih dolazaka i 21,3 milijuna noćenja, što je rast od jedan posto i u dolascima i u noćenjima u odnosu na srpanj prošle godine, službeni su podaci koji su demantirali medijske crne prognoze za srpanj. U četvrtak ih je predstavio ministar turizma Darko Lorencin u društvu Meri Matešić, direktorice Hrvatske turističke zajednice (HTZ), koja je u proteklih nekoliko tjedana bila meta kritika javnosti zbog navodnog podbačaja srpnja, koji je ipak izostao nekretnine

Oznake: nekretnine


- 14:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.07.2013., utorak

Energetski certifikat nije potreban za upis stana i ovjeru ugovora

Na prošlotjedni tekst u Večernjem listu o energetskom certificiranju reagirali su mnogi naši čitatelji iz inozemstva čije je mišljenje da nam je nametnut novi namet jer u njihovim zemljama, članicama Europske unije, certifikat nije ni nužan ni skup. Čitatelj iz Austrije tvrdi da prodaje dvije kuće i to bez certifikata te da mu je certifikat bio nužan pri obnovi stare kuće kako bi pokazao učinkovitost obnove.
Čitatelj iz Njemačke tvrdi da je tamo energetski certifikat obavezan ako prodajete nekretninu, no da ga je vrlo jednostavno dobiti - popunite obrazac na internetu a trošak je otprilike sto eura za stan od stotinjak metara četvornih.
U Hrvatskoj su prodavači stana većeg od 50 četvornih metara dužni imati energetski certifikat koji košta oko 2700 kuna, podatak je koji se vrti od početka informiranja o novoj obavezi. Trebali su ga imati i iznajmljivači, no Ministarstvo graditeljstva dalo im je vremena do 1. siječnja 2016 godine. No, da bi se prodavače stana moglo kazniti, mora ih netko prijaviti.
Naime, certifikat nije uvjet za ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika ni za upis nekretnine u zemljišnu knjigu. To znači da ako ni kupcu ne smeta što nekretnina koju kupuje nema certifikata, oni kupoprodaju mogu obaviti i bez njega. Prijavi li netko prodavača bez certifikata, prijeti mu kazna od 10.000 kuna za fizičke, a 20.000 do 100.000 kuna za pravne osobe.
Cijene certifikata utvrdila je jos bivša ministrica graditeljstva Marina Matulović-Dropulić, no njezina odluka propisuje najviše moguće cijene. Nismo ni najjeftiniji ni najskuplji. Svaka je zemlja to uredila svojim zakonodavstvom, obično se plaća po četvornom metru.
U Sloveniji, primjerice, nije potreban energetski certifikat no zato Slovenija plaća penale Europskoj uniji jer nije primijenila direktivu koja na to obvezuje sve zemlje T3-kazala je Željka Hrs Borković, predsjednica Hrvatska udruge energetskih certifikatora nekretnine

Oznake: nekretnine


- 15:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.06.2013., utorak

Nismo poznati samo po turizmu, stranci sve više žele ulagati u domaću industriju

Ministarstvo gospodarstva nositelj je projekta izrade kataloga za investitore u kojem na jednom mjestu mogu dobiti uvid u 39 projekata, državnih i privatnih, s pripremljenim dozvolama, odnosno spremnima za ulaganje. Katalog će se učestalo dopunjavati, čim neki projekt stekne status pripremljenog za ulagače.
Ulazak u EU povećao je interes za ulaganja, više je i onih koji imaju interes ulaganja u proizvodnju uz uvijek primamljiv turizam, a Vlada je nizom zakona, smanjenjem barijera i predstavljanjem potencijala zemlje odlučila privući što više investicija, kaže ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. Prvi put na jednom mjestu investitori će imati priliku vidjeti sve pripremljene projekte.
Koliko je to doprinos za privlačenje ulagača? Već osnivanjem Agencije za investicije omogućili smo da na jednom mjestu investitori dobiju sve informacije, a sada smo napravili i upotrebljiv materijal koji ćemo stalno dopunjavati novim investicijama.
Stoga i pozivamo sve privatne investitore koji imaju na dovoljnoj razini pripremljen projekt, a traže partnera ili investitora, da se jave i da ih uvrstimo u katalog. Nakon što uskoro EU potpiše ugovor s Kanadom o slobodnoj trgovini, suradnja bi se mogla i pojačati.
U posljednje dvije do tri godine mogu se na prste nabrojiti ulaganja u hrvatsku industriju. Taj se trend mijenja, a sve je više interesenata za ulaganje nekretnine.

Oznake: nekretnine


- 15:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.10.2012., utorak

Olimpijski centar graditi će se na Silbi

Novcem iz strukturnih fondova Europske unije trebao bi biti sagrađen Hrvatski olimpijski centar na Silbi. Centar bi bio smješten na prostoru kampa Mirta. Nositelji projekta - Hrvatski olimpijski odbor i Zagrebački sportski savez, odnosno njegova tvrtka za upravljanje sportskim terenima Centar d.o.o., u postupku su vršenja pripremnih radnji za apliciranje ovog projekta prema strukturnim fondovima EU nekretnine.

Sporazum o suradnji na projektu Hrvatski olimpijski centar - Silba između Hrvatskog olimpijskog odbora, Zagrebačkog sportskog saveza i Centra d.o.o. sklopljen je još 2008. Prema tom sporazumu Centar d.o.o. u projekt ulaže objekte i zemljište, a hrvatski olimpijski odbor financijska sredstva koja očekuje povući iz europskih fondova.

Olimpijski centar na Silbi će, kako je naveo Klanac, imati najvjerojatnije otvoreni bazen dimenzija koje tek trebaju biti određene, polivalentnu dvoranu dimenzija adekvatnih za igranje rukometa, odbojke i košarke, otvorena igrališta i atletsku stazu. Zamišljeno je da Hrvatski olimpijski centra (HOC) radi cijelu godinu, a služit će. ne samo za pripremu sportaša, nego će tu i Hrvatska olimpijska akademija obavljati obuku sportskih kadrova, trenera, instruktora. Bit će 155 kreveta, vjerojatno bungalovskog tipa, dodao je Klanac navodeći kako je riječ o projektu važnom ne samo za hrvatski sport, već i za razvitak Silbe i zapošljavanje tamošnjih stanovnika.

Oznake: nekretnine


- 10:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2020  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Veljača 2020 (6)
Siječanj 2020 (7)
Prosinac 2019 (2)
Listopad 2019 (5)
Rujan 2019 (22)
Kolovoz 2019 (8)
Srpanj 2019 (22)
Lipanj 2019 (19)
Svibanj 2019 (23)
Travanj 2019 (19)
Ožujak 2019 (24)
Veljača 2019 (19)
Siječanj 2019 (12)
Prosinac 2018 (17)
Studeni 2018 (20)
Listopad 2018 (25)
Rujan 2018 (6)
Kolovoz 2018 (9)
Srpanj 2018 (7)
Lipanj 2018 (14)
Svibanj 2018 (12)
Travanj 2018 (7)
Ožujak 2018 (11)
Veljača 2018 (7)
Siječanj 2018 (9)
Prosinac 2017 (8)
Studeni 2017 (6)
Listopad 2017 (9)
Rujan 2017 (8)
Kolovoz 2017 (10)
Srpanj 2017 (9)
Lipanj 2017 (9)
Svibanj 2017 (9)
Travanj 2017 (8)
Ožujak 2017 (9)
Veljača 2017 (9)
Siječanj 2017 (9)
Prosinac 2016 (9)
Studeni 2016 (9)
Listopad 2016 (9)
Rujan 2016 (10)
Kolovoz 2016 (9)
Srpanj 2016 (9)
Lipanj 2016 (9)
Svibanj 2016 (9)
Travanj 2016 (9)
Ožujak 2016 (10)
Veljača 2016 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi