Vijesti za nekretnine, nekretnine

srijeda, 23.07.2014.

Stranci najveći interes pokazuju za nekretninama između Rijeke i Senja

ZAGREB - U razdoblju od početka srpnja 2013. godine pa sve do početka svibnja ove godine stranci su, prema podacima portala Crozilla.com, najveći interes pokazali za nekretninama na Jadranu.
Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju, točnije s početkom mjeseca srpnja prošle godine portal Crozilla.com svojim je korisnicima približio njemačke kupce nekretnina. Naime, svi oglasi koji se postave na Crozilla.com automatski se prikazuju i na njemačkom portalu Immowelt.de, čime je strancima omogućeno da direktno putem tog njemačkog portala te njegove austrijske i švicarske inačice pregledavaju oglase sa područja Republike Hrvatske i šalju upite za one nekretnine koje ih zanimaju.
Najveći interes stranih posjetitelja posljednjih mjeseci zabilježen je za nekretninama na „potezu“ od Rijeke do Senja, Nijemci su se gotovo svakodnevno raspitivali za nekretnine u manjim i većim mjestima na tom području.
Većina stranaca na obali najviše traži nekretnine koje mogu poslužiti za odmor, ali i one u kojima bi mogli živjeti. Osim cijene, koja je tamo vrlo često niža no u južnijim dijelovima na Jadranu, većini je važna i dobra prometna povezanost kao i lokacija, odnosno mogućnost da u što kraćem vremenskom roku stignu do svog odredišta na moru, a ti su razlozi jedni od primarnih zbog kojih je upravo to područje zabilježilo poseban interes stranaca.
Najveći broj upita odnosio se na nekretnine na području Primorsko-goranske, zatim Zadarske, Splitsko-dalmatinske, Istarske te Ličko-senjske županije prodaja stanova

Oznake: prodaja stanova

- 14:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #