09

četvrtak

kolovoz

2018

Hoćemo li malo o.....

Prži, brate, prži ovo sunce, ali kao da je malo zakasnilo, jer nas je ljeto razmazilo duboko u srpanj sa svojih dugoročnih dvadesetak i nešto na celzijevoj ljestici.
E, sad....hoćemo li malo o hlačama.




Iako je vruće i preznojavamo se, neke od nas vole imati tkaninu oko nogu iz raznih razloga. Ja sam inače luda za ljetnim haljinicama, ali ovoga ljeta sam zavoljela odjenuti tajice.




Imam nekoliko omiljenih hlača koje su rastezljive i prilagode se liniji tijela. Najviše volim ove bijele, uz koje mogu mijenjati lagane košulje i tunike, pa izgleda kao da sam uvijek u drugom outfitu.




Trenirke su postale najčešći modni izričaj. Imati dobre tenisice i trenirku , za one mlađe je najbrži i najlakši modni izričaj za dan.




U mom odabiru boja dominira ljetna bijela. No, safari ili kaki boja je super ako naletite na model koji vam se dopada i još ga nađete u toj boji. Ne zaboravite šešir, jer će podići vaš outfit, a i sačuvati vaše lice od jakoga sunca.



I za kraj bih se zamotala u ovaj baloner u nadi za skori pljusak, ali bih pak voljela da nam potraje onih ugodnih "dvadesetakikoji" stupanj.



Do novog vala ugodnih temperatura, grli vas vaša Fashionistica



Mah-mah

Oznake: moda, hlače, tajice, trenirke

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.