12

četvrtak

travanj

2018

Točka, točka, točkica

U izlozima su se već pojavili kupaći kostimi,, a ja sam šetajući pored mora vidjela i nekoliko hrabrih koji su skočili u more i otplivali krug uz vjernu publiku iz obližnjeg restorana. Što se tiče kostima, zar nije super kako su došla vremena da je svaki model IN. Meni su nekako oni pin up super.



Ja vam nisam toliko hrabra. Čak i duboko u ljetne vruće dane, ja vrhovima prstiju pipkam da li je dovoljno toplo more za mene smrzavicu.



Ovoga proljeća morate imati nešto točkasto. Ma, ne! Ništa ne morate. To se tako kaže. hi-hi



E, ja sam vam se baš natočkala. I to slučajno. U ovaj medeni sakoić sam se zaljubila preko ušiju i bit će zahvalan kroz ove proljetne dane za mnogo kombinacija.



I znate što mi se najviše sviđa kod sakoića: njegova dužina, koja pokriva zadnjicu. Što dublje gazim u godine, sve manje volim pokazivati pozadinu. hi-hi




Lijepo je proljeće: nije prevruće, ugodno za šetnju, ali ja jedva čekam vrijeme kada ću špijunirati izloge i ljetne haljine. Obožavam ih. Imam ih nekoliko sa cvjetnim uzorkom, koji je uvijek IN, ali iskreno nikada mi ih nije dovoljno. Tako su lepršave i neodoljive.





Dragi moji. Idite vani, šetajte, uživajte u lijepim danima, a vas grli vaša točkasta Fashionistica




Mah-mah
(tu je i moj vjerni fotograf)


Oznake: točkice, kupaći kostimi, haljine

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.