15

srijeda

siječanj

2020

Suknje

O suknjama možemo pričati i pričati.....Midi suknje još su uvijek vrlo popularne među trendsetericama. Već neko vrijeme ne silaze sa svog modnog trona i favorit su brojnih ljubiteljica mode. Oduševljavaju svojim trendi izgledom stoga ne čudi što ostaju vrlo popularne i u novoj 2020. godini.
Kao najsvestraniji model koji će s dozom elegancije odgovoriti na svaki modni izazov u jesenskoj i zimskoj garderobi istaknut će se kožna suknja midi dužine.





Midi suknje modni su klasik kojem se uvijek iznova vraćamo. Osim što ćemo u njoj pronaći modni favorit koji nikad ne izlazi iz mode i našeg ormara, midi suknja model je koji laska svakoj figuri, svakom stilu i svakoj prilici. Iako će izgledati odlično u spoju s baš svim jesenskim i zimskim trendovima, od raskošnih boja i uzoraka do asimetričnih linija i trendi detalja, u kombinaciji s kožom, midi suknja istaknut će se kao cool modni favorit sa statement karakterom, ali još uvijek dovoljno elegantan da ga možete nositi uvijek i svugdje. U spoju s oversized pletivom i toplim bucama za ležerni look, u poslovnom izdanju koje donosi kombinacija kožne midi suknje s bluzom i elegantnim cipelama ili čizmama s potpeticom ili kao zvijezda večernjeg looka uz koju će vam trebati tek jednostavni top poput bendovskog T-shirta




Osim elegantnog izgleda, iznimno su praktične budući da se divno slažu s najrazličitijim kombinacijama - od onih poslovnih do svakodnevnih i večernjih. Odlučite li se za midi suknju, sigurno nećete pogriješiti.




Kada su suknje u pitanju, ove sezone i najizbirljivije dame zasigurno će pronaći nekoliko favorita jer high street trgovine vrve raznoraznim trendi modelima. Dobrodošli su svi krojevi - od klasičnih mini suknji, chic midi dužina, pa do maksi krojeva. Uz točkice, prugice i karirani uzorak, najpopularniji print sezone uvjerljivo je životinjski. Suknja sa životinjskim uzorkom upečatljiv odjevni komad vrlo je statement, odvažan i dominantan, pa pripazite da je ostatak kombinacije neutralniji kako bi naglasak ostao na suknji.




Važno je samo da poštujete neka modna pravila, savjetuju stilisti. Suknju tako zahtjevne dužine morate da kombinirate sa komadom odjeće pripijenim uz tijelo, a uža majica ili bluza, kratki top, uski bodi ili ukrojena kratka jakna su savršen izbor.



Ukoliko suknju nosite s laganom, lepršavom svilenom ili kožnom košuljom, bilo bi dobro da je uvučete u suknju i stegnete širokim remenom.




Za ovaj put, toliko.



Budite odvažne, probajte, kombinirajte.

Sve vas grli vaša Fashionistica





Mah-mah

Oznake: suknja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.