27

petak

svibanj

2022

Ljeto nam se vratilo

Ćao, ljudi!
Je li kod vas ugrijalo?
Na jugu bo'me "gori duša", kako se u narodu kaže.




Za nas ženskice tu je rješenje: ljetna haljina!



Danas je mnogo lakše kliknuti i kupiti, kao što možete kliknuti na odličnu online trgovinu "Manzara" koja ima fenomenalan izbor odjeće.



Ljetnih haljina imate "kao u priči"!




Doslovno, ako poželite haljinu od laganog indijskog materijala, evo malo skrolate mišom i nađete upravo takvu, a odmah ispod slike imate tablicu sa dimenzijama i odaberete upravo ono što vama odgovara.





Bijela boja ljeti izgleda nježno i profinjeno, pa čak i osvežavajuće na svakoj ženi. A naglasak je na nama starijima, kojima se preporučaju svjetlije boje.






Ja sam veliki ljubitelj cvjetnog dezena, a u "Manzari" upravo takvih dezena ima u različitim prihvatljivim krojevima.




Imam jedan mali savjet: svaku priliku iskoristite, podignite malo haljinu iznad koljena dok sjedite na kavi ili u parku, da vam potamne noge do koljena, a za ostalo čekajte priliku na plaži ili nekom bazenu.



Zapravo, ne nužno, jer možemo kupiti razne losione za tamnjenje kože, a kada ste tamni depilacija može biti i odgođena za neko vrijeme.





Vjerujte mi, ja ovdje ne znam koju bih odabrala, jer svaka haljina počinje sa velikim H, toliko su lijepih dezena i krojeva.
I još jedna dobra stvar: imate puno toga na sniženju. Provjerite i uvjerite se da možete još uvijek odabrati veličinu koja vam odgovara, a po sniženoj cijeni.




Pred par godina mi se dopala izjava naše Alke, kada je rekla: "Ovo mi se poslije 50 nikako ne sviđa!", a onda sam se brzo pronašla u toj rečenici. Nekako, uvijek problem sa tim trbuhom. E, tu je sad "Manzara" koja nudi i krojeve za punije, a i za prilike kada želimo piti i jesti do mile volje, a da nam se to ne vidi.



I moram biti iskrena, sve mi teže padaju ove vrućine i narušavaju moju ljubav prema ljetu. Kako je to kod vas?



Za kraj bih vam zapjevala: " Djevojke u ljetnim haljinama volim....!" - lalalalapjeva




A sad, jedan mah - mah od vaše
Fashionistice
wave

Oznake: haljina, ljeto

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.