subota, 07.02.2015.

problemi poredani po žurnosti

dovoljno sna

nedostaje mi lijevo uho
nije prvi put
kako kad
nedostaje mi
poneki dio
i ono kad ulicom hodam s mišlju da će se kosti porušit ko kule od karata sve do asfalta
toliki je raskorak između mene,mog tijela i tog nekog trećeg.

zdrav život

popila sam 2x1 antibiotik
3x1 čašu vina
sapirući metalan okus u ustim
udvostručujući
utrostručujući
rojeve misli

misao 1.
nisam dugo razmišljala o tome. odvuku te svakodnevne čangrizavost i izjelice. nekad kad sam više putovala imala sam tu igru. odabrala bi nekog u vlaku, autobusu, tik uz šanac vlastitog doma i zamišljala kakav život vodi, o čemu trenutno razmišlja, ima li strahova, je li sve ispalo onako kako se nadao...

misao2.
učili su me da je izražavanje osjećaja slabost. pa sve svoje nosim sa sobom. posrčući kroz život, došla sam do zaključka da su bili u pravu. ono što osjećaš nigdje u ovom univerzumu nema težinu, nit važi.
ljubav je postala slabost (bilo da je isporučena ili primljena), nekako uvijek naleti na zid. pujpiknevaži.

misao 3.
nečiji životi su ravne, a nečiji zakrivljene zatvorene linije...nemaš pojma koliko bi voljela biti ravna...ovako je kao na jebenom ringišpilu,s kojeg ne silaziš jer svaka vožnja je gratis.

misao 4. čitam taj zalogaj od 500 i kojih stranica, jebo me pas, ako to nije nešto najuvrnutije što sam dosad čitala. bez srama podvlačim i svijam svaku drugu stranicu. uvijek bez srama. znam...znam , postoji pravilo o rukovanju s knjigama. e pa vidiš, odlučila sam ga prekršiti. SVAKI PUT.

kako ti se nekad čini da stvari ne mogu biti gore, a onda nekako ipak ispadnu da mogu? ili se nakratko poprave, ali su već sljedeći tren toliko loše, puno lošije nego što su bile prije nego li su se popravile? e, pa moj je zaključak da u tome mora biti nekakvog smisla, to mora nešto značiti, nositi nekakvu poruku. dugo sam, dugo razmišljao o tome i kada mi je bilo loše, i kada mi je bilo bolje, toliko dobro da zaboravljam da mi je ikad bilo loše, da zaboravim da bi već sljedeći trenutak moglo biti loše, lošije nego tren prije, lošije nego što mi je ikad bilo.“ (Putanje)

misao 4.
postoji ta druga igra koju igram; „bez čega ne bi mogla?“ vid ili sluh? sluh.

you are the music while the music lasts. t.s.eliot


misao 5.
začepi. molim te...

| 19:13 | Komentiraj (2) | Print this! | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Copyright © To nije istina? - Design touch by: Tri mudraca, hosted by Blog