16

petak

listopad

2009

Oli Rehn mora dolazit? (ne jedan, stotine!)

Srce mi se svaki put rasplače kad čuje ime Berislav Rončević. Zaobrisat suze Rončević.....šmrc. Moj emocionalni um nikako da se umiri na tim imenom. Gore reagira, kunem vam se, nego kad žena u PMS-u čita kolumne Davora Butkovića. Ja to više ne mogu podnijeti, mislim da ću umrijet od tuge. Buaaaaaaaaaaaaaaauaaaaaaaaa, kako je taj čovjek nesretan, ja to ne mogu vjerovati. Koji pehist, koji baksuz. Znate ono iz dokumentarnih serija, ma sigurno znate, kad ženka okoti deset - dvanaest mladunaca, i sve ih lijepo hrani, od prvog pa sve do jedanaestog, a onaj dvanaesti ni Bog ne zna zašto, nikako da se dočepa sise, nikako da se dočepa ostatka hijene, nikako da se dočepa - ničega. I onda Miljenko Kokot onim uspavljujućim glasom konstatira "da će umrijeti, to je zakon majke prirode".
E pa Berislav Rončević je taj "dvanaesti" mladunac, mladunac majke partije u kojoj svi jedu i uzimaju drugom od sise, u kojoj se svi ponašaju kao hijene, u kojem ostalim stanovnicima staništa zvanog Hrvatska ostaju - mrvice. Samo ovdje nema Miljenka Kokota. Ovdje smrt mladunca i zakon majke EU u mikrofon nam objašnjava - Mislav Bago. Majka EU, prema Darwinovom nauku za opstanak Europe, mora za više ciljeve žrtvovati nekoga, a to je upravo - buuuuuuuuuuuaaaaaauuuuuuuuuuuuaaaa - Berislav Rončević.
Ovdje može pomoći samo filozofija - Zašto je upravo Berislav žrtvovan, a ne tukun Milinović ili retardikus Bajs. Zašto je Juda izdao Isukrsta, a ne Petar Šimun, ili Ivan? Na ta pitanja nikada nećemo saznati odgovor, i to je ono što me žalosti. Što je sve besmisleno!
Čovjek jedan dan ima sve, sutra ništa, ne može se opustiti, jer će postati baksuz. Malo se opustiš i pregazi te - ne jedan kamion, nego više njih. Koji baksuz, pehist, nesretnik moraš biti da te pregazi ne jedan, nego više kamiona. Statistički gledano, ovo je u našem staništu Hrvatska, jednostavno nemoguće. Ali onda dođe onaj, kako se zove....E da! Oli Rehn mora dolazit? Ne mora, ima svoju državu, nema ni vozačku za kamione. A opet dolazi i jebe mladu(državu)nca kojemu je sisanje prisjelo dok se smijao kao hijena misleći da nema - dokaza.
I nakon svega - o kako je majka EU okrutna - kao da sve ovo nije dovoljno, našem baksuzu Rončeviću, ove jeseni dolaskom hladnih dana, padne i imunitet. Ne gine mu zatvorska bolnica.



<< Arhiva >>