Zašto odabrati LED Downlight kao unutarnja rasvjeta

04.09.2014.

Budući LED počeo da se koristi kao rasvjetu, bilo je samo nekoliko desetljeća, ali nakon što je znatno razvio, postoje mnoge vrste Unutarnja LED rasvjeta, uključujući i kućanstva LED Downlight, LED strop svjetla, LED reflektora, LED cijevi svjetla, LED svjetiljke, LED panel svjetla i slično, ali jedan od najperspektivnijih razvoja kućanstva LED downlight. Zašto?

Prije svega, nema problema s uključivanjem u kućanstvu LED downlight, može se odmah zapalio, a svijetla boja je čista, koja je u neposrednoj blizini prirodnog svjetla, to je fleksibilan i lako se instalira, svjetlo je podesiva.

Drugo, kućanstva LED downlight se sastoji od više kompleta LED modula šupljine, bez ometanja jedni druge, to je lako održavati, napajanje i izvor svjetlosti neovisno dizajnirani, kada postoji problem s nekim dijelovima kućanstva LED downlight, postoji ne morate odmah zamijeniti cijelu svjetiljku.

Treće, LED svjetiljke otpornost na vibracije, posebno pogodan za potresa sklone područja, poput Japana i Tajvana i SAD-Kalifornija

Četvrto, veći indeks uzvrat boja, što znači da će kućanstva LED downlight može bolje istaknuti boju objekta osvijetljenog, nacionalni standard za rasvjetu CRI uvjet je Ra = 60, CRI LED izvor svjetla je obično veća nego kod tradicionalnih izvora svjetlosti utrenutna razina, CRI od kućanstava LED downlight može doći do 70-85.

Iznad svega, s razvojem tehnologija LED osvjetljenja i sve više pada sirovina LED rasvjetnih tijela, tu je znatno opadati sam cijenu LED kućnu rasvjetu posebno domaćinstvo LED Downlight, to je teže biti prihvatljivo.

Kućanski LED downlight trenutno uglavnom koristi kao uredski rasvjeta, kućnu rasvjetu, trgovačkih centara i drugih unutarnju rasvjetu i tvornice rasvjete, razvoj prostor je vrlo široko.

Za više informacija o kućanstvu LED downlight, molimo posjetite http://www.ledclan.com/led-downlight/led-Downlight-9-watt.htm
Članak iz http://ledindoorlighting.cn/?p=18

Oznake: kućanstva LED svjetla, unutarnji LED svjetla, prednost LED svjetiljke

Kako odabrati LED proizvodnja opreme za LED rasvjete tvrtki

24.05.2014.

S povećanjem konkurencije na LED industriji , kako bi se poboljšala konkurentnost poduzeća u izvanbračnoj zajednici tržišta kako bi smanjili troškove proizvodnje , a povećanje proizvodnje i osiguranje kvalitete , odabiru pravo tijek i odgovarajuću opremu za proizvodnju LED su najviše ključevi razvoja od poduzeća specijaliziranih za unutarnju LED strop svjetla i druge kućne i komercijalne LED rasvjetom .

1 mala LED poduzeće za proizvodnju zatvoreni LED strop svjetlo i drugu kućnu i komercijalnu LED rasvjeta je uvijek ulažu manje kapitala , uglavnom montaže unutarnji LED svjetiljku , ako je specijalizirana za LED žarulje i LED cijevi svjetla , oni će izabrati jednostavan LED žarulja proizvodne linije , a LED cijevi proizvodnja rasvjeta linija , a zatim konfiguriranje starenja liniju u susret proizvodnju , ako se jedan ili dva LED svjetla pratiti starenja opreme također može biti konfiguriran za susret pojedinca LED svjetla proizvode starenja test, koji se uglavnom koristi u za razvoj novih proizvoda , jer znamo da tvrtke moraju nastaviti uvoditi nove proizvode , dobre proizvode , različitih proizvoda , tako daoni posjeduju održivu konkurentsku prednost .

2 srednja LED proizvođač posvećen zatvoreni LED strop svjetla i druge kuće i komercijalne LED rasvjeta razvio u industriji , mnogi LED tehnologija treba alata sprave i LED polu - automatizirani proizvodnja opreme za dovršetak i kontrolu troškova proizvodnog procesa , tako da spasiti proizvodne kadrove , onda možemo razmisliti o uklanjanju LED starenja zrakoplova i dodavanje profesionalne LED proizvodnu opremu , što je bolje odražavati imidža i poboljšati sposobnost da se narudžbe , a kao drugo , povećati proizvodni kapacitet kako bi se zadovoljile potrebe .

3. veći proizvođač LED posvećena unutarnjoj LED strop svjetla i druge kućne i komercijalne LED rasvjete treba uzeti u obzir sposobnost i imidža , ali i obratiti pozornost na kvalitetu , profesionalni , marke linija relativno velika ulaganja u opremu , onda tehnologije mogu biti nadograditi na polu - automatski, potpuno automatski , slojevita , manipulatorom , testiranju proizvoda na alternativni radnika , kao što su one-stop tekućoj vrpci . Stručni LED proizvodnja na pokretnoj traci obratite pozornost na racionalnoj raspodjeli proizvodnih procesa i dizajna , kao i smanjenje broja operatora kako bi se smanjili troškovi , a postizanje učinkovito poslovanje , poboljšati kvaliteta važnija ,vodeći opreme LED proizvodnje proizvodne linije se LED montaže + redoviti LED starenja liniju proizvoda + LED uživo praćenje starenja linije + LED inspekcijski proizvod opremu za rješavanje procesnih problema u masovnu proizvodnju LED manufacturers.Browsing http://www.ledclan.com/led-ceiling-light/12-watt-led-ceiling-light.htm za više informacija o zatvorenim LED strop svjetla .

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/how-to-choose-led-production-equipment-for-led-lighting-companies/

Oznake: komercijalna LED svjetlo, dom LED svjetla, unutarnji LED svjetla, LED rasvjeta tvrtka, LED rasvjeta poduzeća, LED rasvjeta proizvođač, linija LED rasvjeta proizvoda, tehnologija LED osvjetljenja, LED oprema za proizvodnju

Kako je LED rasvjeta proizvodi razvijaju u Japanu

04.05.2014.

Kanali prodaje LED rasvjeta proizvoda pogotovo u kućanstvu LED svjetla uključujući LED svjetla dolje u Japanu trenutno koncentrirana uglavnom u supermarketima , distributera i inženjerske projekte , na koje otpada više od 80 % od kanala distribucije . Udio drugih vrsta kanala je manja od 20 % . Dakle, prije ulaska u japanskom LED tržištu , tvrtke specijalizirane za LED dolje svjetlo i ostali unutarnji i vanjski LED rasvjeta rješenja trebaju pokušati razumjeti i upoznati s tri glavna kanala prodaje .

Japanci LED rasvjeta posebno kućanstvu LED svjetla , kao što su LED svjetla prema dolje i vanjski LED svjetla , uglavnom se koristi za rasvjetu domovima , uredima, tvornicama , poslovnim objektima, prometnicama i sl. , od kojih jeindustrijska potražnja larger.WhenLED dolje svjetlo se koristi u uredi i javni objekti, starija od kućanskih svjetiljki . LED rasvjeta će se postupno povećati u područjima gradnje, reklamne panoe, prometne znakove i druge zahtjeveidućih years.Browsing http://www.lead-lighting.com/products/bid26-1.htm za više informacija o kućanstvu LED dolje svjetlo .

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/how-is-the-led-lighting-products-developing-in-japan/

Oznake: kućanstvu LED svjetla, unutarnji LED svjetla, LED rasvjeta u Japanu, vanjski LED svjetla, prodajnih kanala LED rasvjeta, mjesto LED svjetla koristi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.