Kina je najatraktivniji mjesto za posjetiti - Lijiang, Yunnan

13.03.2015.

Budući da je pronađena, Lijiang je dao za različite definicije vezane za ljubav, poznati kao ljubav heaven.Then ću vam reći kako da posjetite u Lijiang, Yunnan

Prijevoz: Zrakoplov - 45 minuta od Kunming u Lijiang, Pekingu i Šangaju i drugim gradovima imati izravne letove za Lijiang.

Lijiang povijesno naselje

Vlak - Kunming za Lijiang, smjene noćne smjene i dan, više od osam sati.

Automobili - Lijiang ima više autobusni kolodvor, cestovni promet je vrlo povoljno. Vožnja od Kunming za Lijiang, oko devet sati.

Taxi - cijene počinju se na 6 yuana u Lijiang City.

Dijeta: Trg ulica u centru Lijiang Old Town je poznat snack ulica; noćni tržišta uglavnom se nalaze u tanjura cestom u drevnom gradu;


Predstavnik lokalnih jela su tri kaskadno, osam zdjela, Vrhovni ministarstvo, Jelly grah piletina, matsutake.

Smještaj: općenito izabrati da žive u gostionici, od 20 do 60 juana / osoba, cijene u turističkoj sezoni (posebno Zlatni tjedan) će ustati; također možete odabrati hotelima sadržaje.

Istaknuti Proizvodi: Dongba tie-dye, prost, Dongba tapiserije, snijeg čaj, vino, Su Li Ma, Tennessee murali, Bunun zvono i tako dalje.

Napomena: platou jugozapadno monsun klimu, niske temperature, velike temperaturne razlike između dana i noći. Jakom suncu, jako ultraljubičasto zračenje, nosi sunce šešir, mraz robe. Lijiang se nalazi na velikoj nadmorskoj visini (2400 m), nisu naporne vježbe, ne pije.

Za više informacija o turneji u Lijiang, posjetite http://www.china-special.com/tours/cs058.html

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.