15. Kina Međunarodna povrća znanosti i tehnologije sajam bit će otvorena u shouguang na 20. travanj 2014

30.04.2014.

15. Kina ( Shouguang ) Međunarodni povrća znanosti i tehnologije sajam bit će otvorena u Shouguang Međunarodne konvencije i Exhibition Center na 20. travnja 2014 . novinar otišao na sajam posjetiti razne priredbe na 17. travnja 2014 , biljke rastu bez sunčeve svjetlosti privukao pažnju novinara .novinar vidio da je salata s više oddesetak centimetara visok je " tiha " raste pod ljubičastim svjetlom u tvornici bilja od 10. dvorani sajma .

Tvornica biljka " potpuno bez sunca " i bio je opremljen LED rasti svjetla u svakoj policama uzgoja , isijavajući za 24 sati u skladu s različitim biljkama koristeći različite LED svjetla , regulira razdoblje rast biljaka . Jerokoliš može se slobodno kontrolira u tvornici biljaka , ugljični dioksid u kulturnom okruženju može biti znatno povećana , tako da jeučinkovitost fotosinteze u biljkama se povećava ,formiranje i nakupljanje hranjivih tvari u biljne biomase su puta više nego kod konvencionalnog uzgoja .

Prema Hall osoblja ,solarno staklo postavio iznad tvornice biljka može apsorbirati "energiju " od sunca , koja je povezivala sa mrežom ispod tvorničkih pogona za sklapanje po nekoliko redaka , koji se zoveLED rasti svjetla , " Ova ekološka poljoprivreda staklenici je samointegrirane fotonaponske aplikacije ,vrh fotonaponskih sustava električne energije se sastoji od solarnih modula i pretvarača sastava , koji mogu pružiti pouzdanu snagu za staklenik i ispunite svjetla prema LED rasti svjetla za biljke . Generira struju može se koristiti za podršku svakodnevni rad poljoprivredne opreme šupi , ali i na mrežu . Pregledavanje http://www.lead-lighting.com/products/bid33-1.htm za više informacija o LED rasti svjetla .

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/the-15th-china-international-vegetable-science-and-technology-fair-will-be-opened-in-shouguang-on-april-20th-2014/

Oznake: LED rasti svjetla, fotonaponske aplikacije, tvornicu biljaka, povrća znanosti i tehnologije sajam

Cijene Indian LED rasvjetom očekivati da će pasti za polovicu u 2014

Dr. Raj Manda je istakao da postoji sedam glavnih prepreka u Indiji se ograničava razvoj Snažna LED svjetla poplava drugih vanjsku i kućanstvo LED rasvjete : tehnički ograničeni ; preskupo , dugo razdoblje povrata investicije ; Nedostatak nacionalnih normi, standarda rezultira industrije lako uvesti niske kvalitete proizvoda ; Korisnici nisu svjesni prednosti korištenja Snažna LED poplava svjetlosti i druge vanjske i unutarnje LED osvjetljenje ; Indija nedostatak otkriti standarde , testiranje i certificiranja laboratorijskih objekata ; koji ne poticati i podržavati razvoj poluvodiča rasvjete industrije kaoisti kao u Kini ; lokalna vlast ne potiču potražnju , i za sve koji je predstavio šest odgovora .

Dr. Raj Manda da postoje tri proboj razvoj i primjena Snažna LED svjetla poplava i drugih snaga i low-power LED rasvjeta može usredotočiti u Indiji : self- komutiranih LED žarulje, komercijalni high power LED poplava svjetlosti , LED ulične rasvjete , i analizu povoljne uvjete i perspektivu tržišta , dok je preporuku razvoj specifikacija za razvoj ove tri vrste proizvoda .

Dr. Raj . Manda vjeruju dacijena Snažna LED svjetla poplava i drugih komercijalnih i dom LED svjetla u Indiji je vjerojatno da će pasti na 67 do 36 yuana u ovoj godini od 124 juana prošle godine . On je istakao datržište Snažna LED svjetla poplava i drugih komercijalnih i LED kućanstvo industrije , au Indiji se očekuje da će dosegnuti 1,74 milijarde dolara u 2016 nakon štoVlada poduzme odgovarajuće poticaje , . Pregledavanje http://www.lead-lighting .com/products/sid125-1.htm za više informacija o Snažna LED poplava svjetlosti .

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/the-prices-of-indian-led-lighting-expect-to-drop-by-half-in-2014/

Kako jerazvoj poluvodiča rasvjete industrije u Indiji

28.04.2014.

Međunarodni Semiconductor Rasvjeta Alliance ( ISA ) organizirao " globalne poluvodiča rasvjeta aplikacije Cities Symposium" u Frankfurtu 2. travnja 2014 , Njemačka , dr. Raj . Manda iz indijskog izvora Electronic Light & Komponente Manufacturers Association ( ELCOMA ) uvela je razvoj industrije u Indian poluvodiča rasvjete i energetske učinkovitosti aktivnosti u Indiji , dok je gospodin Taniyama Agger ,predsjednik Illuminating Society of India inženjerstva ( OTOK ) , predsjednik Indije TRILUKS , izvršni direktor ISA . opisati razvoj poluvodiča rasvjete industrije u Indiji na sastanku .

Dr. Raj . Manda rekaonedostatak snage u Indiji u 2011-2012 je 8,2% ,proizvodnja žarnom niti u Indiji u 2013 bio je 780 milijuna , što je povećanje od 3% ,fluorescentno bio 268 milijuna ,stopa rasta iznosila je 34 % (rast u T8 cijevi uključujući LED cijevi svjetla činili 67 % ) ; Kompaktna fluorescentna bio 473 milijuna , što je porast bio je 16 % . Indijski proizvođači kompaktne fluorescentne svjetiljke će doći do 60 do kraja 2014, kapacitet proizvodnje od kojih će se 1 milijarda . Pregledavajući www.ledclan.com za više informacija o LED cijevi svjetlosti .

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/how-is-the-development-of-semiconductor-lighting-industry-in-india/

Oznake: razvoj industriji rasvjete, indijski industriji rasvjete, proizvodnju svjetla, poluvodiča rasvjete

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.