Korištenje LED ulica svjetlo contributs uvelike na ekonomsku i stabilnosti u Los Angelesu

23.09.2014.

Tu je drastično opadati u tamnom mjestu na zemlji, Nacionalni park usluga, kao i satelitski snimci pucati od strane američkih i talijanskih istraživačkih institucija i računalne simulacije pokazale da je količina osvjetljenja prema nebu u Sjevernoj Americi povećati za 6% godišnje. Dvije trećine svjetske populacije - uključujući i SAD-u i Europi, 99% stanovništva više ne može doživjeti zvjezdana noć.

LED ulica svjetlo ne eliminira globalne energetske izgubiti i višak rasvjete, sadašnji modeli LED ulica svjetlo je svjetlija nego na starinski natrijevih ili živinih svjetiljki, plavi svjetlosni valovi koje emitira LED učinit će ogroman utjecaj na lučenje melatonina , American Medical Association izvijestio da su ozljede je povezana s povećanjem slučajeva raka, posebno raka dojke u ograničenom epidemiološke studije.

Ključ je da se spojite LED ulica svjetlo do senzora pokreta, čime se eliminira nepotrebne odraza, čime se smanjuje ukupni intenzitet osvjetljenja. Neki gradovi, kao što su Phoenix, Arizona i Flagstaff, uspostavili propise za ograničavanje pretjeranog vanjska rasvjeta, ali Osim Arizona izgradnju nekoliko važnih svemirski opservatorij, većina lokalnog ne osobito potrebno da mračno nebo. Tajnik Los Angeles ulica svjetlo tijela, rekao je, ako se ljudi počnu kriviti nesreću za tamnu put, a zatim zatamnjenje svjetla će postati glavobolje.

"Jedna stvar u povijesti rasvjete je vrlo određena, s trošak rasvjete tehnologije je sve jeftinije, mi koristimo sve više i više svjetla", rekao je Scott Kardel, ravnatelj Međunarodne agencije za tamnom nebu Udruga Executive "Većina gradova ne uzeti u obzir kako koristimo svjetla noću. "

Los Angeles počela razmotriti prelazak na LED svjetla ulične prije 10 godina smanjiti račune za struju, grad ima drugu multi-ulične rasvjete, drugi samo u New Yorku. Zatim LED tehnologija je relativno dovoljno zreli za slanje prometne znakove. No, rani modeli LED svjetla je vrlo lako za snimanje, ili čini previše svijetlo plava i bijela, ili svijetlo kvaliteta je nestabilno, svjetlo je treperenje.

Do 2008, LED ulica svjetlo je nadležno dovoljno rasvjete zadatak, dakle, transformacija javne rasvjete shemu je iznijela. U to vrijeme je cijena svakog LED svjetla ulice do $ 400, što je dvostruko više nego što sadašnje LED ulica svjetlo, ali čak i tako, LED ulična rasvjeta također su isplativa jer omogućuju 16 milijuna dolara godišnje u električne energije smanjiti za 40%. U to vrijeme, Antonio Villaraigosa, koji je bio gradonačelnik Los Angelesa želji da se smanji grada emisiju ugljičnog dioksida, zajedno s Los Angeles City se dogodilo da imaju svoj vlastiti operativni komunalije, ovo javno komunalno poduzeće pruža 40 milijuna dolara kredita i 17 milijuna dolara za povrat električne energije prve faze projekta sheme.

Prva faza projekta je postigla velik success.The energiju koju je potrošio uličnu rasvjetu pao s 190 milijuna kWh 110 milijuna kWh, kroz poboljšanje korištenje energije u ucinkovitosti, procjenjuje se da je godišnja ušteda električne energije stopa je skočila za 63 posto od tada. Ove godine, Grad očekuje da će uštedjeti 8,8 milijuna dolara u troškovima električne energije, uštede u troškovima održavanja je oko 3 milijuna dolara.Softverski sustav trenutno se koristi za mjerenje potrošnje energije za po ulici lampe, a uvidom svaku ulicu žarulje Radi (tradicionalni svjetla zahtijevaju upotrebu pregled) ..

Osim uštede novca, uzbudljivije je da ovaj sustav ima fleksibilnost. Los Angeles se dim ili uljepšati bilo koji od LED svjetla ulice, razgovarajući s LED ulica svjetlo u digitaliziranih vojnika, tako da svatko može poslušati naredbe u sustav, što je tehnički nemoguće za staromodnim uličnih svjetiljki.Grad predlaže ideju da uporaba bljeskalice put je voditi policiju i vatrogasce kako se nositi s kriznim situacijama, Plan se može provoditi na neki kasniji datum. Tennessee Chattanooga City, također pokrenula pilot projekt u 2011, što je omogućilo policajaca na dim i uljepšati LED ulične rasvjete u policijskom automobilu vožnje.Grad se koristi kako bi rastjerala okupljene selektivno uljepšati svjetla kako bi se smanjila stopu kriminala u parku. Čak i bez svjetla osjetljivom regulacije, tu je pad kriminala u Los Angelesu. Od 2008, provale i vandalizma i drugih kaznenih djela je smanjen za 10% od sat 7:00 do 7:00 am.

Za više informacija o LED ulične rasvjete, posjetite http://www.lead-lighting.com/products/bid31-1.htm

Članak iz http://ledindoorlighting.cn/index.php/use-of-led-street-light-contributs-greatly-to-the-economic-and-stability-of-los-angeles/

Oznake: energije koju troše ulica svjetlo, rasvjeta, popravlja američkih gradova, Los Angeles rasvjete projekata

Agartala će postati prvi grad pomoću LED ulica svjetlo u sjeveroistočnom dijelu Indije

16.09.2014.

Agartala, glavni grad Tripura u Indiji će postati prvi grad pomoću LED ulica svjetlo u sjeveroistočnom dijelu Indije. U istočnom dijelu Indije, Kolkata Grad je postao prvi grad s LED ulica svjetlo, Agartala će uslijediti drugi grad zamijenio s LED ulica svjetlo. U južnoj Indiji, Hyderabad Grad i Vijayawada Grad također su zamijenile tradicionalne žarulje sa LED rasvjete.

LED ulica svjetlo na čelu-street-light-150W LED-street-light-cl3-168w (1) LED-street-light-cl3-168w LED ulica svjetlo

Ashutosh Jindal, tajnik Agartala urbanog razvoja, rekao je da je za energetsku učinkovitost Services Limited (EESL) koja spada u indijskom Department of Energy pod zamijenit će gradske rasvjete sa štedljivom LED ulica svjetlo, EESL i Agartala Općinskog Corporation (AMC) će potpisati memorandum o suradnji ovaj tjedan, onda će preuzeti vodstvo zamijeniti rasvjetno tijelo s LED svjetiljka na cesti između glavne ceste La ji bvaiEga i Agartala zračnoj luci, i na kraju cjeline grada zamijenit će se s LED ulici svjetla, koji će prije gradu Kalkuti.LED ulica svjetlo ne samo da može smanjiti troškove energije, ali i pružiti veću kvalitetu rasvjete, ulica će izgledati moderan. ", Rekao je Jindal.

Za više informacija o LED ulica svjetlo, posjetite http://www.lead-lighting.com/products/bid31-1.htm

Članak iz http://www.sanhelighting.com/?p=47

Oznake: mestni projekt razsvetljave obnova, LED luči v Indiji, ulica svetlobe vodstvom, projekt razsvetljave, ulična razsvetljava

LED rasti svjetla je idealna alternativa fluorescentnim i drugim tradicionalnim izvorima biljnih tvornicama

10.09.2014.

Kako pokrenuti inteligentni postrojenja tvornice zahtijeva ne samo kontrolnog faktora okoliša, automatizacije gnojiva ponude i implementaciju kontrole, ali morate biti automatiziran operacije u vrtić, presađivanje, berbu i drugim proizvodnim procesima.Inteligentnog upravljanja i kontrola rada i proizvodnje tvornice biljnog trebate konzumirati energiju. Umjetna biljka tvornica u skladu izvora svjetlosti, klima uređaj, pumpa-akcija sustavi, pneumatski sustavi, mjerni i kontrolni sustavi. Što se tiče tvornica biljka je u pitanju, sustav rasvjete konzumiraju najveću energiju, što čini više od 60% ukupne potrošnje energije; zatim sustava za klimatizaciju, što čini više od 30%, ostatak sustava upravljanja i kontrole troše relativno manje energije. Trenutno, trošak potrošnje energije je postala glavni troškovima za rad tvornice biljnog i važan razlog zašto je cijena trčanje tvornicu biljka je tako visoka. Dakle, smanjujući potrošnju energije sustava rasvjete postao glavni način za uštedjeti energiju za tvornicu bilja.

LED rasti svjetla je poluvodiča izvor solid-state svjetlo, što je idealna alternativa fluorescentnim i drugim tradicionalnim izvorima biljnih tvornicama, uštedu energije učinak je očigledan. Što je još važnije, razvoj LED tehnologije poluvodiča rasvjete pogotovo LED rasti svjetla daju agresivne uvjete za izvora energije i zaštite okoliša inteligentno upravljanje tvornice bilja, konkurentska prednost ostvaruje inteligentnu kontrolu intenziteta svjetla, svjetla kvalitete i fotoperioda. U međuvremenu, LED rasti svjetla kao učinkovit okolišni čimbenici koji reguliraju rast i razvoj i prinos i kvalitetu biljaka je presudno za poboljšanje učinkovitosti proizvodnje biljnog tvornici regulirano umjetnom svjetlu. Trenutno, LED rasti svjetla je učinkovito riješiti problem na potrošnji energije, niska iskorištenost energije, nedostatak precizne tehnologije za kontrolu svjetla okoliša i drugih otvorenih pitanja, LED rasti svjetla je pogodovao obavljanje veliki vrtnim nasadima postrojenja i parametar optimizacije kao i istraživanja kontrola svjetla okoliša kako bi se smanjila potrošnja energije, tako da se poveća produktivnost.

Za više informacija o LED rasti svjetla, posjetite http://www.lead-ledgrowlight.com

Članak iz http://blog.lead-ledgrowlight.com/index.php/led-grow-light-is-is-ideal-alternative-to-fluorescent-lamp-and-other-traditional-sources-for-plant-factories/

Oznake: umjetno svjetlo, LED rasvjeta poluvodičke tehnologije, sustav rasvjete, tvornica biljka, izvor čvrstog stanja svjetlo

Zašto odabrati LED Downlight kao unutarnja rasvjeta

04.09.2014.

Budući LED počeo da se koristi kao rasvjetu, bilo je samo nekoliko desetljeća, ali nakon što je znatno razvio, postoje mnoge vrste Unutarnja LED rasvjeta, uključujući i kućanstva LED Downlight, LED strop svjetla, LED reflektora, LED cijevi svjetla, LED svjetiljke, LED panel svjetla i slično, ali jedan od najperspektivnijih razvoja kućanstva LED downlight. Zašto?

Prije svega, nema problema s uključivanjem u kućanstvu LED downlight, može se odmah zapalio, a svijetla boja je čista, koja je u neposrednoj blizini prirodnog svjetla, to je fleksibilan i lako se instalira, svjetlo je podesiva.

Drugo, kućanstva LED downlight se sastoji od više kompleta LED modula šupljine, bez ometanja jedni druge, to je lako održavati, napajanje i izvor svjetlosti neovisno dizajnirani, kada postoji problem s nekim dijelovima kućanstva LED downlight, postoji ne morate odmah zamijeniti cijelu svjetiljku.

Treće, LED svjetiljke otpornost na vibracije, posebno pogodan za potresa sklone područja, poput Japana i Tajvana i SAD-Kalifornija

Četvrto, veći indeks uzvrat boja, što znači da će kućanstva LED downlight može bolje istaknuti boju objekta osvijetljenog, nacionalni standard za rasvjetu CRI uvjet je Ra = 60, CRI LED izvor svjetla je obično veća nego kod tradicionalnih izvora svjetlosti utrenutna razina, CRI od kućanstava LED downlight može doći do 70-85.

Iznad svega, s razvojem tehnologija LED osvjetljenja i sve više pada sirovina LED rasvjetnih tijela, tu je znatno opadati sam cijenu LED kućnu rasvjetu posebno domaćinstvo LED Downlight, to je teže biti prihvatljivo.

Kućanski LED downlight trenutno uglavnom koristi kao uredski rasvjeta, kućnu rasvjetu, trgovačkih centara i drugih unutarnju rasvjetu i tvornice rasvjete, razvoj prostor je vrlo široko.

Za više informacija o kućanstvu LED downlight, molimo posjetite http://www.ledclan.com/led-downlight/led-Downlight-9-watt.htm
Članak iz http://ledindoorlighting.cn/?p=18

Oznake: kućanstva LED svjetla, unutarnji LED svjetla, prednost LED svjetiljke

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.