Zašto odabrati LED Downlight kao unutarnja rasvjeta

04.09.2014.

Budući LED počeo da se koristi kao rasvjetu, bilo je samo nekoliko desetljeća, ali nakon što je znatno razvio, postoje mnoge vrste Unutarnja LED rasvjeta, uključujući i kućanstva LED Downlight, LED strop svjetla, LED reflektora, LED cijevi svjetla, LED svjetiljke, LED panel svjetla i slično, ali jedan od najperspektivnijih razvoja kućanstva LED downlight. Zašto?

Prije svega, nema problema s uključivanjem u kućanstvu LED downlight, može se odmah zapalio, a svijetla boja je čista, koja je u neposrednoj blizini prirodnog svjetla, to je fleksibilan i lako se instalira, svjetlo je podesiva.

Drugo, kućanstva LED downlight se sastoji od više kompleta LED modula šupljine, bez ometanja jedni druge, to je lako održavati, napajanje i izvor svjetlosti neovisno dizajnirani, kada postoji problem s nekim dijelovima kućanstva LED downlight, postoji ne morate odmah zamijeniti cijelu svjetiljku.

Treće, LED svjetiljke otpornost na vibracije, posebno pogodan za potresa sklone područja, poput Japana i Tajvana i SAD-Kalifornija

Četvrto, veći indeks uzvrat boja, što znači da će kućanstva LED downlight može bolje istaknuti boju objekta osvijetljenog, nacionalni standard za rasvjetu CRI uvjet je Ra = 60, CRI LED izvor svjetla je obično veća nego kod tradicionalnih izvora svjetlosti utrenutna razina, CRI od kućanstava LED downlight može doći do 70-85.

Iznad svega, s razvojem tehnologija LED osvjetljenja i sve više pada sirovina LED rasvjetnih tijela, tu je znatno opadati sam cijenu LED kućnu rasvjetu posebno domaćinstvo LED Downlight, to je teže biti prihvatljivo.

Kućanski LED downlight trenutno uglavnom koristi kao uredski rasvjeta, kućnu rasvjetu, trgovačkih centara i drugih unutarnju rasvjetu i tvornice rasvjete, razvoj prostor je vrlo široko.

Za više informacija o kućanstvu LED downlight, molimo posjetite http://www.ledclan.com/led-downlight/led-Downlight-9-watt.htm
Članak iz http://ledindoorlighting.cn/?p=18

Oznake: kućanstva LED svjetla, unutarnji LED svjetla, prednost LED svjetiljke

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.