Kako dizajnirati nogometno igralište rasvjetu

07.07.2014.

Nogomet je vrlo konfrontacija kolektivni sportski događaji, što je široko popularan sport u svijetu.Povijest razvoja nogometa dovoljan da objasni vitalnost i utjecaj. U skladu s FIFA-e, duljina nogometnih prostorima je 105 ~ 110m, širina je 68 ~ 75 milijuna, tu ne treba biti prepreka 5m barem u donjem redu i vanjski rub Naravno da bi se osigurala sigurnost sportaša.

Nogometno igralište rasvjeta je podijeljena u zatvorenom nogometnom stadionu rasvjetu i vanjsku rasvjetu nogometnom stadionu, koji bi trebao biti instaliran žarulje ovisi o mjestu održavanja. Kako bi se utvrdilo norma temelji na značajkama nogometnom terenu, koja je podijeljena u sedam razina, obuku i zabavu osvjetljenje 200lx, amaterski natjecanja 500lx, profesionalne igre 750lx, općenito TV emitiranja 1000lx, velikim međunarodnim natjecanjima HD televizija 1400lx, TV hitne 750lx.

1000W, 1500W metal halogenih žarulja ili reflektore koji se koriste kako bi se usvojiti kao tradicionalna nogometna području rasvjete, jer tu su visoke energije, kratak život, nezgodno instalacija, siromašni uzvrat boja, nedovoljno stvarna svjetlina i druge nedostatke, koje je teško zadovoljiti rasvjetni zahtjeve modernih stadiona.

LED rasvjeta osobito velike snage LED poplava svjetlo na vrhu nogometni stadion mjesto treba imati dovoljno osvjetljenje, tako da sportaši trebaju izbjegavati uzrokuje odsjaj.Stup svjetiljka ili velike snage LED poplava svjetlosti obično koriste u nogometnom terenu, koji može biti instaliran na rubu tribine krova, ili je montiran na vrhu stup montiran oko stadiona; koliko bi trebao biti instaliran LED Reflektori i pol svjetiljke i kako ih organizirati će se temeljiti na različitim zahtjevima LED rasvjete u različitim nogometu field.Browsing http://www.lead-lighting.com/products/sid124-1. htm za više informacija o Snažna LED poplava svjetlosti.

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/how-to-choose-football-field-lighting/

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.