Korištenje LED ulica svjetlo contributs uvelike na ekonomsku i stabilnosti u Los Angelesu

23.09.2014.

Tu je drastično opadati u tamnom mjestu na zemlji, Nacionalni park usluga, kao i satelitski snimci pucati od strane američkih i talijanskih istraživačkih institucija i računalne simulacije pokazale da je količina osvjetljenja prema nebu u Sjevernoj Americi povećati za 6% godišnje. Dvije trećine svjetske populacije - uključujući i SAD-u i Europi, 99% stanovništva više ne može doživjeti zvjezdana noć.

LED ulica svjetlo ne eliminira globalne energetske izgubiti i višak rasvjete, sadašnji modeli LED ulica svjetlo je svjetlija nego na starinski natrijevih ili živinih svjetiljki, plavi svjetlosni valovi koje emitira LED učinit će ogroman utjecaj na lučenje melatonina , American Medical Association izvijestio da su ozljede je povezana s povećanjem slučajeva raka, posebno raka dojke u ograničenom epidemiološke studije.

Ključ je da se spojite LED ulica svjetlo do senzora pokreta, čime se eliminira nepotrebne odraza, čime se smanjuje ukupni intenzitet osvjetljenja. Neki gradovi, kao što su Phoenix, Arizona i Flagstaff, uspostavili propise za ograničavanje pretjeranog vanjska rasvjeta, ali Osim Arizona izgradnju nekoliko važnih svemirski opservatorij, većina lokalnog ne osobito potrebno da mračno nebo. Tajnik Los Angeles ulica svjetlo tijela, rekao je, ako se ljudi počnu kriviti nesreću za tamnu put, a zatim zatamnjenje svjetla će postati glavobolje.

"Jedna stvar u povijesti rasvjete je vrlo određena, s trošak rasvjete tehnologije je sve jeftinije, mi koristimo sve više i više svjetla", rekao je Scott Kardel, ravnatelj Međunarodne agencije za tamnom nebu Udruga Executive "Većina gradova ne uzeti u obzir kako koristimo svjetla noću. "

Los Angeles počela razmotriti prelazak na LED svjetla ulične prije 10 godina smanjiti račune za struju, grad ima drugu multi-ulične rasvjete, drugi samo u New Yorku. Zatim LED tehnologija je relativno dovoljno zreli za slanje prometne znakove. No, rani modeli LED svjetla je vrlo lako za snimanje, ili čini previše svijetlo plava i bijela, ili svijetlo kvaliteta je nestabilno, svjetlo je treperenje.

Do 2008, LED ulica svjetlo je nadležno dovoljno rasvjete zadatak, dakle, transformacija javne rasvjete shemu je iznijela. U to vrijeme je cijena svakog LED svjetla ulice do $ 400, što je dvostruko više nego što sadašnje LED ulica svjetlo, ali čak i tako, LED ulična rasvjeta također su isplativa jer omogućuju 16 milijuna dolara godišnje u električne energije smanjiti za 40%. U to vrijeme, Antonio Villaraigosa, koji je bio gradonačelnik Los Angelesa želji da se smanji grada emisiju ugljičnog dioksida, zajedno s Los Angeles City se dogodilo da imaju svoj vlastiti operativni komunalije, ovo javno komunalno poduzeće pruža 40 milijuna dolara kredita i 17 milijuna dolara za povrat električne energije prve faze projekta sheme.

Prva faza projekta je postigla velik success.The energiju koju je potrošio uličnu rasvjetu pao s 190 milijuna kWh 110 milijuna kWh, kroz poboljšanje korištenje energije u ucinkovitosti, procjenjuje se da je godišnja ušteda električne energije stopa je skočila za 63 posto od tada. Ove godine, Grad očekuje da će uštedjeti 8,8 milijuna dolara u troškovima električne energije, uštede u troškovima održavanja je oko 3 milijuna dolara.Softverski sustav trenutno se koristi za mjerenje potrošnje energije za po ulici lampe, a uvidom svaku ulicu žarulje Radi (tradicionalni svjetla zahtijevaju upotrebu pregled) ..

Osim uštede novca, uzbudljivije je da ovaj sustav ima fleksibilnost. Los Angeles se dim ili uljepšati bilo koji od LED svjetla ulice, razgovarajući s LED ulica svjetlo u digitaliziranih vojnika, tako da svatko može poslušati naredbe u sustav, što je tehnički nemoguće za staromodnim uličnih svjetiljki.Grad predlaže ideju da uporaba bljeskalice put je voditi policiju i vatrogasce kako se nositi s kriznim situacijama, Plan se može provoditi na neki kasniji datum. Tennessee Chattanooga City, također pokrenula pilot projekt u 2011, što je omogućilo policajaca na dim i uljepšati LED ulične rasvjete u policijskom automobilu vožnje.Grad se koristi kako bi rastjerala okupljene selektivno uljepšati svjetla kako bi se smanjila stopu kriminala u parku. Čak i bez svjetla osjetljivom regulacije, tu je pad kriminala u Los Angelesu. Od 2008, provale i vandalizma i drugih kaznenih djela je smanjen za 10% od sat 7:00 do 7:00 am.

Za više informacija o LED ulične rasvjete, posjetite http://www.lead-lighting.com/products/bid31-1.htm

Članak iz http://ledindoorlighting.cn/index.php/use-of-led-street-light-contributs-greatly-to-the-economic-and-stability-of-los-angeles/

Oznake: energije koju troše ulica svjetlo, rasvjeta, popravlja američkih gradova, Los Angeles rasvjete projekata

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.