Buddha " light " sjaji : LED rasvjeta je instalirana u Japanu novi Yakushiji

24.05.2014.

Takahata - cho , Nara , Japan Yakushiji glavna dvorana je nedavno predstavio novi LED rasvjeta sustava pod nazivom LED dolje svjetlo koje mogu potaknuti i reproducirati učinak dnevnog svjetla . Uz pomoć nove LED svjetla dolje ,Buddha projekciju koja se ne može uočiti pod fluorescentnim može jasno vidjeti od strane posjetitelja , tako da jeatmosfera više svečan i sveto , koje mnogi štovatelji također uvelike hvale .

Prije uvođenja LED svjetla dolje ,Buddha u glavnoj dvorani je osvijetljen fluorescentnim . Osim toga , tu je jako sunce danju sja od zapada vrata gdje su štovatelji ući ,dvorana je i izloženost i struganje po jakom vjetru u večernjim satima . Nakata rekao kipovi uvijek prolaze kroz vrlo teške ozljede . U tom smislu , Nakata povjerio tvrtki koji su zaduženi za projektiranje i izgradnju show rasvjetu uveo LED rasvjete na veljače 2014 . Obzirom na vjernike u nadi da prirodne sunčeve svjetlosti na Buddhe , pa LED svjetla dolje su postavljeni ispred , leđa i čelnik svaki od kipova ,crna zavjesa se koristi za sklonište u uvozu i izvozu vjernika da spriječi budu budu patili od vjetra i sunca.

Gradnja je završena do kraja ožujka , iako jesvjetlo u ukupnom velikoj dvorani zasjenjena,detalja i tekstura kipova predstaviti pred vjernicima je jasnije nego ikad . Pojedinosti stražnjoj dvanaest bogova je vidljiv , obožavatelji pohvalili Road " . Čini se da jeBuddha kao svoje briljantne sporadična " Nakata rekao : " Budući daje dvorana potamne , ima manje vjernika šapće ispred veličanstvenih kipova , odali počast etiketa problemi su uvelike poboljšana . "

Nara novi Yakushiji nalazi u Takahata - machi je sagradio svijetle kraljice da bi njezin suprug kako bi dobili osloboditi od bolesti prije 747 godina . Kao što je japanska samo preostalih velikih hramova u 8. stoljeću , koja poštuje nacionalna blaga prenosi iz japanske Nara doba , ali i Japan je najveći i najstariji drveni dvanaest Bog izliječio Buddha statue.Browsing http://www.lead-lighting.com/ products/bid26-1.htm za više informacija o LED downlight .

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/buddha-light-shines-led-lighting-was-installed-japans-new-in-yakushiji/

Oznake: LED rasvjeta u Japanu, LED rasvjeta u hramu, LED rasvjeta sustav

Kako je LED rasvjeta proizvodi razvijaju u Japanu

04.05.2014.

Kanali prodaje LED rasvjeta proizvoda pogotovo u kućanstvu LED svjetla uključujući LED svjetla dolje u Japanu trenutno koncentrirana uglavnom u supermarketima , distributera i inženjerske projekte , na koje otpada više od 80 % od kanala distribucije . Udio drugih vrsta kanala je manja od 20 % . Dakle, prije ulaska u japanskom LED tržištu , tvrtke specijalizirane za LED dolje svjetlo i ostali unutarnji i vanjski LED rasvjeta rješenja trebaju pokušati razumjeti i upoznati s tri glavna kanala prodaje .

Japanci LED rasvjeta posebno kućanstvu LED svjetla , kao što su LED svjetla prema dolje i vanjski LED svjetla , uglavnom se koristi za rasvjetu domovima , uredima, tvornicama , poslovnim objektima, prometnicama i sl. , od kojih jeindustrijska potražnja larger.WhenLED dolje svjetlo se koristi u uredi i javni objekti, starija od kućanskih svjetiljki . LED rasvjeta će se postupno povećati u područjima gradnje, reklamne panoe, prometne znakove i druge zahtjeveidućih years.Browsing http://www.lead-lighting.com/products/bid26-1.htm za više informacija o kućanstvu LED dolje svjetlo .

Članak iz http://www.lighting-ledlight.com/index.php/how-is-the-led-lighting-products-developing-in-japan/

Oznake: kućanstvu LED svjetla, unutarnji LED svjetla, LED rasvjeta u Japanu, vanjski LED svjetla, prodajnih kanala LED rasvjeta, mjesto LED svjetla koristi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.