nedjelja, 27.01.2008.

Opet sam se vratila...

...svojim snovima. Pitam se hoću li se ikad više smijati. Otputovala sam daleko da mogu u miru sanjati. Mogu li podnijeti samoću i takvu tamu? Pokušavam vidjeti ono za što sam prije bila slijepa. I tako sjedim na mostu i palim cigaretu. A voda je tako primamljiva. Uskoro će izići sunce, a ja ću ga prva pozdraviti. Ovaj put ću širom otvoriti oči. Više ne propuštam ni sekunde svog života. Klošari u zabačenoj uličici mi se rugaju i nagovaraju me da skočim. Ovaj put ih ne slušam i čak se smijem u sebi. Ja sam negdje drugdje i sanjam, skupljam krhotine svog života. Svjesna sam da, nažalost, nisam više dijete i to me izjeda. Ne mogu nikome reći svoje želje, misli, tajne i ono što osjećam. Rodila sam se u krivom vremenu, krivom svemiru. Čekam Sudnji dan, napokon ću moći slaviti i plesati gola skrivena samo svojom kosom i zavesti prvog napaljenog i frustriranog svećenika s nabreklom onom stvari koji mi stane na put. Nema toga neba na kojem ja mogu završiti. Na čijim usnama će završiti moja zadnja kletva? Čije oči da iskopam kako bih ponovo progledala? Kada ću znati da je vrijeme da napustim svoje izmrcvareno tijelo? Toliko pitanja, a nikoga da mi pokuša odgovoriti. Ipak se ne brinem za sutra. Što bude, bit će, nije me briga što ljudi misle o meni. Ja vodim svoje ratove, a muškarci mi padaju pred noge, kao pokošene vlati trave. Ipak nisam samo sjena, samo beživotna lutka s lijepo nacrtanim trepavicama. Živim dan za danom i čekam onoga koji bi me barem malo ukrotio i natjerao da vrištim od užitka zbog onoga što mi radi kada smo sami i potpuno goli, od trenutka kada sunca nestane do onda kada se ponovno pojavi. On dolazi, osjećam ga. Zato i čekam na mostu, ali ovaj put ne mislim skočiti.

- 15:15 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 26.01.2008.

Lucifer mi je vratio...

...dušu, ali zgazio srce. Nema veze, slobodna sam. Ali nekako istrošena. Nije imao samo mene, bila sam samo jedna u nizu. I želim da umre zbog toga!!! Koliko jebenih noći nisam spavala, koliko sam samo dana sanjarila o njemu, željela sam mu, osim duše, dati i svoje tijelo! Ali srećom, nisam. I zato izlazim kao pobjednik iz tog mukotrpnog klinča. A on neka se jebe s ustajalim crkotinama, ništa drugo ni ne zaslužuje. A imala sam toliko planova s njim... Šetali bismo noću grobljem s bocom jeftine votke u jednoj, i cigaretom u drugoj ruci. Pričali bismo o tome kako smo sjebani, neshvaćeni i nesretni. Zatim bismo se dugo gledali u oči i uzbudili bi se kao nikad. Pala bih pred njegove noge polupijana i ljubila njegovu muškost. On bi mi rukama obuhvatio lice i ljubio suzne obraze. Legli bismo na hladan grob i počeli divljački skidati odjeću. Tada bi on oduzeo moju već oduzetu nevinost. Na onome grobu gdje će njegovo beživotno tijelo biti pokopano! Imao bi tako lijep sprovod... Pozvala bih samo one koji ga mrze, pretežno naivne cure koje je sjebao kao i mene, skinule bismo se do gola, prizvale kišu meteora i ludovale oko netom iskopane rake koju on ima nazivati svojim domom idućih stoljeća, sve dok se njegovo tijelo ne raspadne, a njegovi crvi nemaju što proždirati. Tada bih bila zadovoljena. Želim mu mučnu, dugu i bolnu smrt. Da se pita mene, zakopala bih ga živog, ili još bolje, uzidala bih ga u mračnu kulu koja seže sve do oblaka. Ali bit će dobro i ovako. Na svaku godišnjicu njegove smrti povest ću sve te nesretne djevojke na njegov grob, ponijet ćemo puno alkohola i vibrator koji mi je poklonio za rođendan i doživljavat ćemo orgazme nad njegovim vječnim počivalištem. On će znati da smo ondje, ali bit će preduboko zakopan i nemoćan, nepokretan. Sada ću zatvoriti oči, i ovaj put ne očekujem metak u leđa, jer Lucifer za mene više ne postoji.

- 20:18 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 24.01.2008.

Ipak volim...

...Lucifera. Zazivam njegovo ime u snu. Padam, padam u njegovom zagrljaju.Topim se. Ipak imam samo jedan život i jednu dušu. Sljedit ću ga do kraja svijeta i nadam se da me neće otjerati od sebe. Sanjala sam tako dugo, ganjala duge nakon kiše... Vrištala sam u sebi, on je vjetar u mojim njedrima. Dobro i zlo. Otvorila sam oči i ugledala ga. Želim ga samo za sebe, ali znam da to nije moguće. Progledala sam i vizualizirala što zapravo želim. Ispisala sam svoju dušu na komadu papira. Znam da on neće biti moj, ali zgrabio me kao da je bolest. Je li vrijedan toga? Tražim smisao tamo gdje ga nema i osjećam se krivom. Odvela sam se do ruba stijene i sjela i čekala kao budala. Nije ga bilo. Želim ga uhvatiti i pridobiti ga za sebe, volim ga takvog kakav on jest. Imamo ono nešto, ali mu to previše ne znači. I onda se pravim kao da mi ne smeta. A zapravo bih mu trebala utjerati strah u kosti. Želim biti sve što on želi, i više od toga, neka shvati da dišem samo za njega. Ali od njega nema odgovora. Želim ga slomiti. Mislila sam da sam ga čak izgubila, a kad ono, nikad nije ni bio moj. Ali nešto me još uvijek drži uz njega. Prošlo je već 24 sata otkad me držao u zagrljaju. Ništa ne mogu usporediti s njim. Ne mogu zaustaviti suze, što radim krivo? Ubijam se u alkoholu, nije mi stalo do svog života, postala sam slijepa, provodim dane i noći u mračnim ulicama kao neka budala. Da sam drvo, bila bih bez listova i cvjetova, gotovo uvenula biljka.. Ali tko vidi? Tko mari? Mračna je noć, a on nije pod mojim prozorom, tamo je samo pepeo mojih starih ljubavnika. A mene čeka samo hladan krevet, da sama legnem u njega. Kao i svake noći.

- 17:08 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 22.01.2008.

Mrzim ga, mrzim ga...

...mrzim ga!!! Lucifer negira moje postojanje. Sva moja nastojanja da mu se približim padaju u vodu. Ne želi me blizu sebe, odbija me konstantno. Zbog kojeg vraga sam mu se onda prodala? Ne mogu krenuti dalje iako znam da me mnogi čekaju i žele samo mene. A ja okovana uz ovog jebenog idiota koji ne zaslužuje ni da se poserem na njega. Nije to sve. Jučer sam upoznala Virtuoza. Opet sam se zaljubila, ali ne znam kako ga naći. Mislim da ću morati čekati prvi dan proljeća da ga ponovno vidim. I moram se nekako izvući iz čvrstih ralja Luciferovih. Smislit ću već nešto. Sada samo želim Virtuoza i njegove poglede i dodire na sebi. A kada sam ga upoznala bila sam tako smušena i na kraju sam se skrivala od njega. Nisam iskoristila priliku:( Naći ću ga već, imam neki osjećaj da mi je suđeno da budem njegova ljubavnica. A tako je magnetičan, tako neodoljiv, karizmatičan... Kada me onih nekoliko puta pogledao, zadrhtala sam od glave do pete, i mogu reći da sam se uzbudila kako već dugo nisam. Ali prvo otkupljujem svoju dušu od Lucifera, jer želim da moja duša pripada samo Virtuozu. Izgubljena sam. Zbunjena sam. I ludo zaljubljena.

- 21:45 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 19.01.2008.

Oh zaboga...

...kako želim da umre onaj koji posjeduje moju prokletu dušu! Ne zna on s kime je ukrstio mačeve. Onog dana kad me prvi put poljubio, otvorio je Pandorinu kutiju. Poslat ću na njega sve nedaće ovog svemira i na kraju molit će se svim bogovima koje može nabrojati. Ja nisam ničija igračka! Još nije kasno da je pokušam otkupiti... Ali vjerojatno sam toliko suicidalna da uživam u toj igri mučenja. Ali ipak, htjela bih mu pokazati što se nalazi s druge strane. Neka se njegovo tijelo prepusti, a njegov um otvori. Mogu i ja biti boginja, vladarica svemira i astralnog svijeta. Ali on me ne shvaća ozbiljno. Ne zna što sve mogu postati. Lebdim između dvaju svijetova, a ne pripadam nijednome. I zato mi je teško naći srodnu dušu. A svoju sam odavno prodala ovom jebenom vragu. Proklet bio, Lucifere! Zašto se praviš da me ljubiš? I zašto mi to ne smeta? Puzim za tobom i skupljam slatke mrvice koje mi dobacuješ i pohlepho ih žderem i na kraju molim za još poniženja. A tebi je sve igra, ti ne znaš što je to ljubav. I kako onda da se moje napaćeno srce spoji s tvojim? Ma najbolje da odjebeš od mene. Krepaj.

- 19:28 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 18.01.2008.

Ne želim ga još mučiti...

...pričekat ću još nekoliko mjeseci, prije no otkrijem svoje pravo lice. Vrijeme će učiniti svoje, i zaljubit će se u mene tako brutalno, da ćemo zamijeniti uloge i onda će on spavati pod mojim nogama i molit će me za samo jedan pogled. Ionako već misli da sam poremećena. Sanjam ga svake noći, a danju misli lutaju k njemu. Da barem nisam stalno pijana, sjećala bih se i kako se zove, i da li mi uopće znači išta. Ali volim kad me gleda, s požudom, širom razjapljenih usta... Tada se malo manje gadim sebi, i izvlačim svu svoju slatkoću van. Bavim se venama na njegovim zapešćima, a on kuje plan kako da me odvuče u krevet. Nemam ništa protiv toga, ionako nisam dugo to radila, pa zašto ne bih s njim, nije mi mrzak. Stalno mi laska i daje komplimente, zbog čega već sumjnam u njihovu istinitost. Ali ja se i dalje pijano hihoćem i uživam u trenutku, jer znam što me čeka sutra: mamurluk, žeđ, povraćanje, gađenje, mržnja, kajanje i gutanje antidepresiva. Divno, a ja mislila da sve to samo sanjam. Nažalost, stvarna sam! Ova prokleta kučka postoji i živjet će sve dok ima zraka u plućima iako je smisao odavno nestao. Ostaje mi Lucifer. Dakle, nema smisla jer ne znam što osjećam. Želim biti slobodna divljakuša, a istovremeno želim da me veže svilenim šalovima za svoj krevet. Želim ga mrziti, a želim ga ludo voljeti. Želim ga staviti na vječne muke, priuštiti mu agoniju zauvijek i da pati sve dok diše, a s druge strane samo želim da me zagrli, pogladi po kosi, poljubi me kako samo on zna i da zaspim na njegovim prsima nakon katarzičnog vođenja ljubavi. Možda ipak trebam osjetiti da sam voljena?

- 15:05 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 17.01.2008.

Mislila sam da se više neću moći tako zaljubiti...

...ali ipak jesam. Prodala sam mu svoju dušu, a on se zove Lucifer. Obuzeo me svu, od vrha glave do nožnih prstiju. I natrag. Nisam htjela trčati za njim. Nisam se željela ni zaljubiti, mislila sam da je pasji skot. Ali, ustvari, sjeban je i izgubljen poput mene. I mi zaslužujemo voljeti, nadam se. Još mu nisam rekla sve o sebi, mislim da ni neću tako skoro, jer bi ga mogla otjerati i izgubiti nepovratno. Jedan pogled na moje ožiljke i gadim se svima. Zato moram lutati svijetom zamotana od glave do pete. A Lucifer je taj koji bi me mogao uskoro odmotati... Neko vrijeme sam ga mrzila i samo maštala o njegovoj smrti, i kako ću mu plesati gola na grobu uz sablasnu pratnju jebene violine. Mmmmmm... kako divno. Ali, polako mi se zavukao u moje nakazno srce i neće izići tako skoro. Zapravo, ne želim ga ni pustiti van. Ali, ako ga zavolim, umrijet će... Učinit ću sve da mu zagorčam život i natjerati na suicid. To sam radila svima, pa zašto ne bih i njemu.Osim ako me on ne sredi prvu, natjera me da klečim pred njim i gutam njegovu rigotinu. Zašto ne? Uvijek sam ja bila domina, neka mi se sudbina malo promijeni i podčini me prvoj budali koja naiđe. Ali Lucifer... Mislim samo o njemu i maštam o tome da mu budem robinja. Ne želim više svake noći spavati u tuđem krevetu, želim sklupčati svoje izmrcvareno tijelo uz njegovo, osjetiti njegove ruke, slušati njegovo disanje i mirisati vonj njegovih pazuha. Želim osjetiti da mu pripadam. Samo njegova... Cijelu vječnost.

- 20:35 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

  siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Lipanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (10)
Siječanj 2008 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

And this is...?

Samo jedan običan dnevnik jedne najobičnije u mozak sjebane i duševno poremećene neoromantičarke i avangardistice

Image Hosted by ImageShack.us

Danas se osjećam...

cerek
26.6.2008.
Ko bi rekao, u sretnoj sam vezi koja ispunjava sva moja čula. I frajer je zaljubljen ko tele!!! No, u život se vratila moja stara ljubav koju još uvijek volim, no ne mogu živjeti u prošlosti, iako je to ponekad meni teško. Vrijeme vratiti ne mogu, nažalost.

no
9.4.2008.
Prekidam mučenje koje je trajalo oko mjesec i pol. Ne uzvraća mi osjećaje koji mene dovode do ludila i dišem samo za njega, ali kad ne ide, nejde. Neću se praviti da mi ta situacija odgovara, kad znam da to nije istina. Želim biti samo njegova, i želim da on bude samo moj. To zvuči divno i krasno, samo kad bi se on s time složio. Kada je to postalo tako sjebano? Ponekad je zbogom jedini način. Sunce će opet izaći za mene.

cerek
24.3.2008.
Priznala sam da sam zaljubljena u frajera koji se nikad nije zaljubio. Hmmmm... Tko koga ima u šaci? Mislim da ću ipak ja najebat na kraju, nije mi baš lako i zbunjena sam. Toliko smo različiti, ne voli da se brutalno ljubakamo u javnosti, i ne voli da ga grizem i grebem uopće.
???????????????
Ali, jebga, zaljubljena sam.

cry
17.3.2008.
Život buran u ovih par tjedana. Zaljubljena, nesretno i sretno. Konfuzna sam, nesretna, izgubljena. Svetica u jednim, kurva u drugim očima. Da znaju gdje se vucaram i što sve radim, ljudi mi ne bi udjelili ni jednu lijepu riječ. Ali jebe mi se za njih. Zapravo, pala sam u svojim očima, niže nego sam mislila da je to moguće. Krenulo na faksu, zastalo u ljubavi. Zaljubila sam se u onog koji mi to ne može uzvratiti, a ja sam predmet obožavanja onog kojeg ne doživljavam. Sviđa mi se osoba vrlo slična meni, ali nikako da to pređe u nešto konkretno. Life sucks.

no
5.3.2008.
Zbunjena i tužna. Zašto? Odgovor ne mogu sama dokučiti. Kao da mi je nekako krenulo, ali ne sviđa mi se ishod koji predviđam. Kao da će se sve izjaloviti i na kraju ću biti zbunjena, tužna i sama. A sad imam priliku voljeti, napokon, dugo sam je čekala, ali nešto mi ne da da se otisnem od obale i zaplivam u moru osjećaja koji bi me preplavili. Pojavi se prava ja, koja je preemotivna, teško se kontrolira, ludi i time samo izaziva sažalijenje koje ne JA ne želim.

cry
1.3.2008.
Nesretno zaljubljena, iako ima izlaza. Moram se samo pravit manje kuuul i popustit svoj obrambeni mehanizam. Jer ovako glumim da sam ono što nisam, samo da bih ispala faca pred frajerom koji me možda i ne zaslužuje. Ali tako želim ponovno osjetiti taj eteričan osjećaj ljubavi, i spremna sam čak i ubiti rođenu majku za to. I´m hopeless. Svi oko mene su u sretnim vezama i želim pripadati tom krugu ljudi. Mislim, super mi je biti i single, slobodna i nesputana, ali vjerojatno sam ja jedna od onih osoba koje nisu potpune bez svojih polovica. Ali kriteriji su mi ostali doista visoki, znači nisam ispala očajnica. Super mi je i flertat, ali ja uvijek iz toga želim nešto opipljivo, pa bilo to i drpanje u praznoj predavaonici u kasne noćne sate. Sada ću prestati pisati, idem plakati nad svojom sudbinom.

cool
26.2.2008.
Ispiti gotovi, predavanja počela, eto i mene na svom blogu. Nisam baš bila preinspirirana, budući da sam bila zaljubljena. U starijeg frajera, koji se ipak ne može nositi s mojim djetinjastim ponašanjem, iako mu je to u početku imponiralo (bar mi je dao takav dojam). A možda je sve ok, al je prezaposlen (ženom, djecom i unucima). Sada sam opet sjebana i nesretna i puna negativne energije i bijesa s kapljicom očaja i iznemoglosti. Kad sam tako jebeno zaljubljiva i zaljubim se u svakog koji mi donese pivu ili kupi cigarete. Upravo zbog te ljubavi koju sam spremna podijeliti sa svakim tko je želi, najebem i ostanem povrijeđena. Trebala sam već odavno naučiti da život nije Zagorkin roman i da takve ljubavi ne postoje.

bang
17.2.2008.
Gubim razum. Pod velikim sam stresom, djelom zbog faxa (čekaju me 4 ispita idućih tjedan dana), dijelom zbog moje vjerne depresije koja mi se s radošću iznova vraća. Redovitija je od moje jebene menge. Izmučena sam, ludim i hvata me panika. Ajde, bar sam nokte pošteno izgrizla, jeeeej ipak neka korist od mene. Stari mi je jučer opet rekao da sam propalitet, i cijelu večer sam provela plakajući u kadi, u pidžami i čarapama dok se nije smilovao i došao po mene. Zatim je budno pazio da se ne počnem rezat, jer takve svađe uvijek dovode do puštanja malo krvi. Zato sam samo popila nekoliko čarobnih tabletica i zaspala prije nego sam prestala plakati. Teško je biti čovjek (ako se uopće smijem tako nazvati), bar za mene, zato jedva čekam da krepam i reinkarniram se u neku biljku koja procvate na samo jedan dan i zatim uvene. Ili možda leptira...?

lud
12.2.2008.
Potresena sam. Gledala sam Antonionijev film "Crvena pustinja", s lošim titlovima i loše kvalitete uopće. Ali radnja me obuzela. Ovih dana glumit ću Giulianu, jer nije daleko od mojeg lika. Pronašla sam se u tom filmu. Ona je depresivna, osjećajna, nervozna, puca po šavovima, ali ipak riskira i trudi se ponekad zabavljati i isprobavati nove stvari. Treba joj samo malo poticaja. Na putu kući drhtala sam kao šiba. Odsad, idućih nekoliko dana zovite me Giuliana.

dead
10.2.2008.
Nemam snage za post, i think im drunk:)))
Bila sam na pivi (i pelinu, i amaru...) sa svojim najdražim frendom kojega nećemo imenovati da se ne srami što mu prijateljica ima OVAKAV blog, jer je on moralan kršćanin i svake nedjelje ponizno kleči u crkvi:))) ali za to sa mnom pije do besvjesti, i još me vozi doma. Uglavnom, nostalgična sam jer smo se prisjećali starih vremena u srednjoj školi kad je on slušao cajke, a ja bila nešto između hipijevke i gotičarke (kad malo bolje razmislim, nisam se puno promijenila:) i priznali smo si ko je bio u koga zaljubljen. Ja tada bila zatreskana u jednog metalca koji je pao razred i došao u naš, i imala sam ga priliku na maturalcu zbarit, ali ne! Ja tad bila s jednim drugim metalcem! I sad mi je žao što ga nisam zbarila kad sam imala priliku, jer sam glumila vjernu curu. I sad tog lika ne mogu nigdje nać, brijem da neće ni na petogodišnjicu mature doć, a fakat je zaiskrilo među nama. Da, prije 4 godine:((( Sad je gotovo, profućkala sam priliku, a jebga, kad se bojim riskirat (i profitirat). Sada mi se spava, alkohol radi svoje. Gospodine Akman, hvala na divnoj večeri!

belj
7.2.2008.
Super sam volje, iako sam po cijele dane na faxu u čitaonici koja bazdi po znoju, ali bolje to nego bit zatvorena doma u sumornoj atmosferi i slušat svoje kako se deru jedni na druge dok ne popizdim i počnem razmišljati o svojoj nasilnoj samoinicijativnoj smrti. Huh! Sad sam se ispuhala, idemo dalje. Fali mi alkohola i osjećaj pijanstva, no ne mogu baš nigdje jer osim što nemam para, nemam ni vremena. Živim za to da ispiti uspješno prođu i da mogu normalno nastaviti živjeti. I piti bar svaki drugi dan, haha. Uglavnom, drago mi je što ima ljudi koji redovito čitaju moj blog i što dobivam same pohvale, to mi je prvi ozbiljniji blog kojeg pišem i fala na podršci!

burninmad
5.2.2008.
I tako, sjedim doma i učim za sutrašnji ispit, našminkana totalno gothic i natapirana ko vještica dočekujem maškare i sva uplakana im dijelim bombone dok mi pjevaju onu dozlaboga dosadnu i isfuranu pjesmicu. A ja pizdim, fitilj kratak jer me ometaju u učenju, a baš sam se ufurala u ulogu studentice. Da sam barem koju godinu mlađa iz ovih stopa bih lunjala po kvartu u potrazi za slatkišima i krafnama, ali eto što mogu kad sam stara babuskara. Barem u svojih četiri zida mogu imati privatne maškare. Svaka budala ima svoje veselje.

zujo
4.2.2008.
Ne znam kud bih sa sobom. Trebala bih se uhvatit knjige, ali ne ide. Glava u oblacima, pogled tup. Zaljubljena nisam/jesam, tko zna? Razočarana u ljubav više nisam. Niti je očajnički tražim. Prvo trebam stati na noge i shvatiti neke stvari o sebi. Ali fakat moram prestati toliko živjeti u svijetu mašte, trpi moj društveni i akademski život.

cerek
1.2.2008.
Dakle, dobre sam volje jer su prvi rokovi na faxu prošli, neki dobro, neki manje dobro. Slavila jesam, pila jesam, ljubila se? JESAM! Nije da očekujem nešto spektakularno iz toga, što bude, bit će... Al se fakat palim na njega, ipak, treba sjedit s istom osobom u neudobnom bircu 4-5 sati, napit se ko kravetina, ljubit se dok te pikaju trodnevni brkovi i brada i ne sjećat se kako si došla doma. Huh. Jučer sam bila na jednom super koncertu -> Tattva (hmmmm, strpaj u isti koš old school rock, malo funka, flautu iz Jethro Tulla i tekstove na hrvatskom, engleskom, sanskrtu i bengaliju), a na flautistu sam mislila dok sam svršavala, jiiiihaaaa!
Koga zanima što su i kakvi su, evo linka

headbang
28.1.2008.
Danas sam išla na jedan jako važan ispit na faxu prazne glave (i torbe), predala polunapisan test i od srama požurila prema vratima i u wc-u lupala glavom u zid. Zatim sam piškila. Pa oprala ruke. Potrošila 300 mukotrpno zarađenih kuna u DM-u, naravno, kupila gluposti koje mi uopće ne trebaju. Došla doma i od muke ošišala šiške i sad izgledam glupo i infantilno.
Jedina dobra stvar danas: najbolja frendica mi dala poklon za ročkas -> slikicu u kutiji za cd koja služi kao stalak na kojoj se beljimo ko krave, a ispod stih Spiceica "...make it last forever, friendship never ends!" V. I love yo!!!

Misao tjedna

Istrgnuli su me iz sna
Nisam znala gdje sam
Zatvorili su me i omeđili rešetkama
Ruže su uvenule
Okovi na rukama zahrđali
Slomili su mi krila
Ta lijepa, raskošna krila koja su bila moj ponos, moja sloboda, moja strast!
Želja za životom
Uvenula
Jednom sam bila ponosna
Sada me sputavaju
Kavez mi ne da disati!
Vlastita nutrina me proždire
Ovog jutra sam čudovište
Ne želim više ni gledati u zrcalo
Osjećam kao da sam godine provela u zatočeništvu
Padam
Ponor bez dna
Tunel bez svjetlosti
Ne vidim poznata lica
Čudovište



Image Hosted by ImageShack.us


Little Black Mage jest...

21-godišnja boemičarka
uvrnuta
depresivna
rokerica
filmofil
klošarica
pivopija
chain-smoker
psihodelična
napaljena
divlja u alkoholiziranom stanju
poetičarka
idealist
vizionar
prokleta lažljivica
krhka duša
plačljivica
emotivka
beznadna romantičarka
poganka
bludnica
provokatorica

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

You are a Dreamer!
(Submissive Introverted Abstract Feeler)

You are a DREAMER (SIAF)— reserved and imaginative. You are basically the shy, silent type. You don't have much interest in facts and figures or most of what's going on around you, but the internal worlds you build for yourself are rich and complex. Luckily, your creativity and strong heart mean you have a deep personality evident to anyone who gets to know you. It's just that not many people do. Talk to yourself less, other people more.


Image Hosted by ImageShack.us

Counter
Counter