Komentari

penetenziagite.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • NF

    samo čitanje posta puni me sjetom, budi asocijacije, veseli što sam odmah prepoznao modigliania, sjetim se jedne kritike, isto vesele, kao ti njegovi izduženi ženski likovi su tipični izraz percepcije dugogodišnjeg uživatelja hašiša, to kao kad su oni što tu i tamo pišu, da bi s malo truda pisali kao bukowski, nisam znao za tu hvale vrijednu izložbu, više ni neizlazim na ikakva slična događanja, osim u berlinu gdje nije problem da se nas dvoje smjenjujemo na istu kartu, jedan uvijek čeka s psom, koji je već gospodin u godinama, kojeg se nigdje ne smije ostavljati, usput pozdrav magdaleni vodopiji ma gdje bila, koja je još u samim počecima pionirski na sajam knjiga u puli dopustila ulazak i četveronošcima. irfan sam i ja nekad koristio i bio mi uvijek naj, prije par godina kad su mi osim pop arta prestali funkcionirati i drugi efekti osim neuništive sepie, jednostavno sam program deinstalirao. dakle, završit ću, kad već više ne posjećujem, zahvalan sam na svim sličnim izvještajima ;)

    avatar

    26.05.2024. (13:38)    -   -   -   -  

  • starry night

    Čitajući doživjela sam pravi flashback. Van Gogh u Klovićevim dvorima. Kad mi se sve stopilo u jedno, predivan ambijent Gornjeg grada i stari majstori na zidovima galerije, Goghovi suncokreti i vani lipe i kesteni, sve što sam pročitala i gledam na slikama, stopljeno u jedinstveni feeeling putovanja kroz crvotočinu. Fotografije su fantastične. Predivno. :)

    avatar

    26.05.2024. (13:54)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    slike govore više od tisuću riječi... treba osjetiti i razumjeti njihov jezik... i željeti ga prevesti na svoj... onda se događa ljepota...

    avatar

    26.05.2024. (14:30)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Evo mene bez pretenzija hvale : kolekcionari smo i stan nam je stalna postava od naivaca preko zorke sever getz , tri Vergilija Nevjestića pa do ovih modernijih.
    oboje smo ljubitelji koji zadnji novčić daju za slike

    avatar

    26.05.2024. (15:50)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Svaka slika je poseban svijet, koji podstiče razmišljanja.

    avatar

    26.05.2024. (19:35)    -   -   -   -  

  • luki2

    Genijalno! Prva izložba koju cu pogledati kad se vratim u Zagreb. Ljubim!

    avatar

    26.05.2024. (23:34)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Doista, slike govore tisuću riječi. Razumijevanje istih je poseban način "razgovora", kojeg ne uspiju svi spoznati

    avatar

    29.05.2024. (10:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...