Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • TEATRALNI

    Paranormalna radio-drama da se zaključi mjesec.

    avatar

    29.04.2024. (21:48)    -   -   -   -  

  • luki2

    Zvuči jako zanimjivo. Easio dramu još nisam poslušala, ali svakako hoću jer si me zainteresirao. Ljub!

    avatar

    29.04.2024. (22:27)    -   -   -   -  

  • starry night

    Zanimljivo žongliranje psihijatrijom, halucinacijama, bolničkom ornamentikom, obiteljskim rivalstvima, pc igricama, žanrovima, ubojstvima, vražjim pečatima, možda su ta inkvizicijska istraživanja ženske kože je li ima vražjeg pečata tj. trokutića, isto u podsvijesti autorice drame, vražji trokutić, "fantasy nije bijeg od stvarnosti nego način da ju bolje razumijemo." Uvijek uvučeš u priču :))

    avatar

    30.04.2024. (09:58)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Kratak pozdrav, a sutra čitam:)

    avatar

    30.04.2024. (19:34)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -LUKI-Čekam i tvoj polemički osvrt tako da te čekam k'o ozebli sunce :))

    -STARRY-Prvo danke schon na komplimentu-već sam se na njih naviknuo pa možeš raspaljivati i dalje neću se buniti :) elem drama je pravi koktel misterioznosti preokreta antagonizma fikcije i realnosti kao i nekih projekcija koje mogu biti i dio vidne halucinacije ali to je tek potencijalna a ne realna mogućnost. Sviđa mi se jako ovaj citat da "fantasy nije bijeg od realnosti nego način da ju bolje razumijemo" ima puno u tome. A ovo za inspiraciju imena drame-vidiš interesantno to mi nije bljesnulo ali dobro da tebi je i da si ovdje to dopisala-znaš kako su prolazile srednjevjekovne djevojke neka skrivena poruka ili čak i referenca je moguće sadržana i u toj premisi u svakom slučaju tvoja observacija je otvorila još jedan kut gledanja koji je potencijalno moguć. :)

    -SHADOW-Kratki pozdrav je štono bi se reklo kao i kratka kava-kratko ali slatko. Pozdrav kratki i tebi :)

    avatar

    30.04.2024. (19:59)    -   -   -   -  

  • NF

    već sam jednom spominjao radio drame, koje me održavanjem ne baš popularnog žanra, fasciniraju. madeži, termiti, te drugi sitni često neprimjetni efektni detalji i verbalne psiho igre znaju oduševiti.

    avatar

    01.05.2024. (15:08)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Ja mislila neka tvoj provokacija. ;) Ništa ne fali mističnosti. Dapače, ne valja sve otkrivati na prvu, ljudi se ništa ne trude doznati više nakon toga. ;)

    avatar

    05.05.2024. (07:02)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -NF-Konkretno radio-drama iz ovog posta je prvi korak do popularizacije istih. Samo kad bi općenito bile popularnije što mi u bližoj budućnosti izgleda izvjesno.

    -POZITIVKA-Definiraj mi provokaciju :D -provokacija je jedan širok i opće primijenjiv pojam iz subjektivnog kuta gledišta :P doduše provokativno je bilo spojiti konce i napisati studiju ali svaki izazov ima i faktor provokativnosti :)

    avatar

    06.05.2024. (15:05)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Naslov, naslov sam mislila.... Posebno u doba klečavaca na trgu, blogu ili gdje god. :))

    avatar

    06.05.2024. (19:23)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A čuj, POZITIVNA SAOMBORKO, STARRY je imala dobru asocijaciju u svojoj observaciji nakon klika na dramu i čitanja posta posebno ovdje: "možda su ta inkvizicijska istraživanja ženske kože je li ima vražjeg pečata tj. trokutića, isto u podsvijesti autorice drame, vražji trokutić" što mi je samo bljesnulo asocijaciju da joj u odgovor linkam srednjevjekovna roštiljanja "vještica" na lomačama jer je opće poznato da je lunaticima i madež na vidljivom mjestu bio dovoljan argument za brutalna smaknuća. To je vidjela kao moguću referencu na modernu inkviziciju i taj primitivni mentalitet u vremenu tehnologije smartfona tableta i hibridnih auti-tehnika je evouvirala a mentalitet čast iznimkama nije i još više nazaduje. Samim time drago mi je da mi je svojim komentarom bacila bubu u uho kao jednoj od mogućih premisa za samo ime drame što ne mogu potvrditi jer i nije konkretno definirano a i nema puno relevantnih stvari u vezi same drame koje bi bile dostupne ali je realna pretpostavka. Meni je prva asocijacija bio trokut (bermudski) i more (vražje) nisam doduše razmišljao iz pozicije da bi naslov drame prepisan u post sam po sebi mogao biti u tom smislu provokativan ali drago mi je da je bar tebi ispao :) ne pitaj zašto-aj ok reći ču ti nemoj nikom odat-jer je evo otvorio prostor novom polemičkom rekvizitu što je po meni zapravo i poanta komentara-polemika. Ali kako god okreneš-računao sam da će nešto zvučno kao "vražji trokut" biti ozbiljan i konkurentan click bait :)

    avatar

    06.05.2024. (20:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...