Nikad čula za Milllefeuille, za Daciu Murainii/zakonita ili ne,potpuno nevažno/ kao ni da je Moravia bio Moravac/Dalmatinac. Sukob oko deserta, između Taliana i Francuza, podsjeća na spor Hrvatske, Slovenije i Italije oko terana
Beskrajna hvala za lijepu riječ za moje lastavice. To je stvarno odletio dio mog života, Ne mogu prežaliti nepovrat.Suzim
U buduće, komentra na komenrar, pisati ću gdje spada. Sorry..
17.04.2024. (10:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Potpisujem Lastavičin komentar :)) Vidim da je s razlogom gastronomska slika u prvom planu :))) Što se tiče knjige, nisam čitala ali mi je poznat takav rang knjiga. Teško štivo, bez previše emocija više umara nego što stvara želju za daljnjim čitanjem. Zapravo me takva vrsta knjiga deprimira i prazni energetske nivoe, a to ne volim. Čak i edukativne knjige volim fluide, bez prevelike filozofije i da su pristupačne čitatelju obzirom na složenost i očekivano razumijevanje pročitanog. Sve u svemu prilično sam sigurna da bih energetske nivoe punila uz ovaj gastronomski stol :))) Uživaj :))***
17.04.2024. (21:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Gogoo: Tako je, slažem se - i jedno i drugo. Što se fotki tiče, nisam mogla sve obuhvaiti - pa sam se ipak odlučila za ove. Htjela sam povezati fotkom slano i slatko. Ljub!
18.04.2024. (00:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Zemlja2: Kolač sličan kremšniti; lisnato tijesto. Važno je važno - jer time se saznaje zašto pisac piše baš tako kako piše i zaašto piše o temama o kojima piše. Pavličić: "Mjesto, vrijeme, prostor u kojem pisac stvara..." Slažem se sa usporedbom za vino teran. Bravo! Jako mi je žao zbog lastavica, još jednom :(((( Ljubim!
18.04.2024. (01:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ovog puta gastronomija ljepša od literature.
17.04.2024. (05:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Pravi spektakl i uživanje čula...
17.04.2024. (07:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
dok kuham komlicirane recepte.često čitam odabrane kuharice.....
17.04.2024. (08:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
starry night
Parketi su zreli za brušenje, zanimljiv trend kombinacije prezentacije knjiga sa kavama ili zakuskama, jer, bi li itko došao na samo knjigu i gitaru?
17.04.2024. (08:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Red slastice..pa red slastice..pa opet red slastice...ahaa, treba i čitati:-))
17.04.2024. (09:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Treba i jedno i drugo, he. (Fotke bi bile bolje vodoravne i bez poda u prvom planu).
17.04.2024. (10:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zemlja2
Nikad čula za Milllefeuille, za Daciu Murainii/zakonita ili ne,potpuno
nevažno/ kao ni da je Moravia bio Moravac/Dalmatinac.
Sukob oko deserta, između Taliana i Francuza, podsjeća na spor Hrvatske, Slovenije i Italije oko terana
Beskrajna hvala za lijepu riječ za moje lastavice.
To je stvarno odletio dio mog života, Ne mogu prežaliti nepovrat.Suzim
U buduće, komentra na komenrar, pisati ću gdje spada. Sorry..
17.04.2024. (10:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
WORLD OF A DREAMCATCHER
Potpisujem Lastavičin komentar :)) Vidim da je s razlogom gastronomska slika u prvom planu :))) Što se tiče knjige, nisam čitala ali mi je poznat takav rang knjiga. Teško štivo, bez previše emocija više umara nego što stvara želju za daljnjim čitanjem. Zapravo me takva vrsta knjiga deprimira i prazni energetske nivoe, a to ne volim. Čak i edukativne knjige volim fluide, bez prevelike filozofije i da su pristupačne čitatelju obzirom na složenost i očekivano razumijevanje pročitanog. Sve u svemu prilično sam sigurna da bih energetske nivoe punila uz ovaj gastronomski stol :))) Uživaj :))***
17.04.2024. (21:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Lastavica: Tako je. Istina. Ljubim!
18.04.2024. (00:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Mecabg: Spektakl čula! Kolač se topi u ustima. Ljubim!
18.04.2024. (00:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Dinaja: Uvijek konzulttiram kuharicu. Imam i hrvarsku i slovačku kuharicu. Ljubim!
18.04.2024. (00:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Starry: Parket kao parket - u knjižnici....Nebitan. Ja oobno bih došla samo na knjigu. Ne mora biti ni gittara. A to i činim.
18.04.2024. (00:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Morska: Ma baš tako! :))) Ljubim!!
18.04.2024. (00:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Gogoo: Tako je, slažem se - i jedno i drugo. Što se fotki tiče, nisam mogla sve obuhvaiti - pa sam se ipak odlučila za ove. Htjela sam povezati fotkom slano i slatko. Ljub!
18.04.2024. (00:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Zemlja2: Kolač sličan kremšniti; lisnato tijesto. Važno je važno - jer time se saznaje zašto pisac piše baš tako kako piše i zaašto piše o temama o kojima piše. Pavličić: "Mjesto, vrijeme, prostor u kojem pisac stvara..." Slažem se sa usporedbom za vino teran. Bravo! Jako mi je žao zbog lastavica, još jednom :(((( Ljubim!
18.04.2024. (01:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Dreamcatcher. Potpuno se slažem!:)))) Gastronomki dio je ovoga puta bio u prvom planu - ipak, treb težiti da to bude književnost. Ljubim!
18.04.2024. (01:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...