Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • kako_ti_kupus

    jednom davno slupa san se sa babon u autu. ja san ima potres mozga i nsgnječenje u prsnog koša, ona je prošla gore, da sad ne palamudim. i doveze nas hitna tako na hitni prijem, pitan ja doktoricu koja me pregledavala kako mi je baba, a ona kaže dobro. pitam ponovo šta to znači dobro? jel šta slomila, jel u bolnici i tako to, a ova opet odgovara dobro je ne brinite se. poslije mi je osim oznjeda u otpusno pismo napisala da sam neurotičan i još nešto, a baba je u bolnici ostala... mislim tri sedmice. tako da izuzetno cijenim one doktore koji mi otvoreno, u glavu kažu šta je na stvari, jer se tako lakše nosim

    avatar

    11.01.2024. (11:17)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @kupus, e, tako sam ja jednom ostala bez zraka. Nije dugo trajalo ali sam se prestašila jer je par mjeseci prije na EKG-u nešto bilo malo čudno. I muž ne odveo na hitnu na Sveti Duh. I tamo mi debili kažu da imam napad panike i daju mi apaurin. Nije imalo smisla objašjavati da me panika uhvatila tek nakon što sam ostala bez zraka a ne obratno. Naravno da mi od apaurina nije bilo baš bolje ali s vremenom je prošlo. Na sreću sam tada počela raditi u Sloveniji i tamo su mi dijagnosticirali astmu. Kod naših bi bila završila ko zombie na apaurinima i tko zna kakvom još sranju.

    avatar

    11.01.2024. (11:58)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Ja sam prošla pravi napad panike nakon materine smrti, pokopa, sređivanja papirologije i svega.
    Takvo što ni najgorem neprijatelju ne bih poželjela : KOŽA mi je bila bolna i uska a bolovi u prsnom košu infarktni.Moj suprug, čovjek od struke dao mi je zaista apaurin ali i stavio hladni oblog na prsni koš. Smirilo se, ali, sutra sam otišla prijateljici psihijatrici koja mi je prepisala antidepresive , bunila sam se malo , ali me uvjerila da se ne ponovi isto.

    Pila sam, radila normalno, vozila i prestala s njima kad mi je ona, psihijatrica rekla da je dosta . Vjerujem u medicinu i znanje , ali ovo ne daj Bog ikome. STRAH od smrti jer udahnuti ne možeš

    avatar

    11.01.2024. (18:48)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Joooooj, Fleksi, bome te snašlo. Jedna luda godina. Ova će ti biti u plusu. Ne daj se, lavice!!!

    avatar

    11.01.2024. (19:24)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Mislim da prsno niti ne smiješ.
    Iz vlastitog koljena i bazena govorim :)

    avatar

    11.01.2024. (22:39)    -   -   -   -  

  • luki2

    Od srca Ti želim da liječnike i bolnice dugo, jako dugo ne vidiš....Budi strpljiva, vidiš da plivanje pomaže. Očito če oporavak trajati malo duže - ali na kraju će sve opet biti u redu...Ljubim!

    avatar

    11.01.2024. (23:54)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @anabonni, vjerujem da je napad panike gadna stvar, vjerojatno slično anafilaktičkom šoku. Nažalost, ja sam izgubila svako povjerenje u liječnike. Problema koje sada imam a od kojih će mi možda ostati i trajne posljedice nije trebalo biti, da su mi na vrijeme propisali tu šinu za vježbanje noge. Ne bi im uzela toliko za zlo da nisam u prisustvu muža i prijateljice pitala postoji li kakva terapija/pomagalo kojim uz fizioterapiju mogu djelovati protiv ukočenosti koljena. Majmun u bijelom rekao je da ne. Izričito sam naglasila da nije problem ukoliko to nešto što bi mi moglo pomoći moram sama platiti bez obzira na cijenu jer ne želim.biti invalid. Odgovor je bio: ne, ne postoji! I onda nakon 6 tjedana, kad napredak nije onakav kakav bi trebao biti, odjednom postoji nešto što mi sada zdravstveno ne plaća jer mi oni u bolnici nisu prepisali?! Ali operirati po šavovima, to im je od početka bila opcija. Meni nije. Ako treba još jedna OP, onda definitovno ne u klinici koja je kriva da mi za OP treba.
    @galaksi, tek je siječanj a ja sam već izgubila svaki nadu da će 2024 biti jedna dobra godina
    @konobarica, zasada ne smijem, kasnije bi moglo ići. Mislim da kod umjetnog koljena ne ide, kod mene to nije slučaj.
    @luki, hvala :) Da je meni biti tako optimističnom, puno lakše bi mi bilo. Alj stvarnost me svaki put poklopi.

    avatar

    13.01.2024. (12:40)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    160 staza po 25 metara?! Jesi li sigurna da jedna nula, pa i šestica, nisu viška? :)) Džizs, pa to je bio pravi maraton. A ti sa svojom nogom u retrogradnom Merkuru čak 1500 metara?! Das ist nicht normal, prosim lepo. Es ist bereits ein Extremsport. ;)

    Prirodno je da te malo strah početka na poslu, tj. povratka s bolovanja, no vjerujem da će ti to povratiti entuzijazam i osjećaj smisla.

    Ich bin froh, dass im Text Schwänze und Ficken enthalten sind. :) Ne znam je l' mi google-prevoditelj dobro preveo ono kaj sam štel reči.

    Čekam izvješće nakon prvog dana u školi, tj. na poslu. Naslov bi mogao biti: Der erste Arbeitstag.

    avatar

    13.01.2024. (12:57)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @mariano, manje više :) Švancem u čelo :)
    Inače jedna od najtežih njemačkih psovki je: Fick dich ins Knie! Ili jebi se u koljeno. Pa da ju je baba Vanga izmišljala, tog je vraga previše u mom slučaju :)

    avatar

    13.01.2024. (13:00)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Jučer sam u Glasu Istre pročitao rečenicu jedne drage djevojke koja radi u palijativnoj skrbi. Rekla je: "Da je lako - nije, da je teško - nije." :) Eto, neka ti taj zen-koan bude nit vodilja u nastojanju obesmišljavanja besmisla situacije koja te zadesila. :)

    avatar

    13.01.2024. (13:09)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Nego, ne znam jesi li čitala o bizarnom kvaziskandalu koji je nastao nakon novogodišnjeg nastupa Zagrebačke filharmonije u suglasju i sinergiji s Letom 3, na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, a upravo vezano uz pjesmu Kurcem u čelo. :))

    avatar

    13.01.2024. (13:19)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Ni da ni ne :))
    Ne znam što je Filharmonija očekivala od LET-a 3, pa valjda su znali standardni repertoar. Nastupaš sa grupom koja pjeva Riječke pičke i Kurcem u čelo i očekivaš bečki novogodišnji bal sa caricom Sisi u glavnoj ulozi :))))

    avatar

    13.01.2024. (14:13)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    :))

    avatar

    13.01.2024. (14:24)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Flexi
    samo ti plivaj
    a ova riječka smeća su se dobro uklopila u zagrebačko smeće
    činjenica da je simfonija pristala svirat s ovim zlogukim kretenima vrijeđa svakog pristojnog zagrebčanina!!!
    ja nisam pristojan, pa bi im ja uzvratio s nečim drugim u čelo..
    pa nek ih bratić Čedo Prodanović (ueber smeće) brani s onom svojom nabotoxiranom babetinom

    avatar

    13.01.2024. (17:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...