Telepatijo, i ja sam danas kuhala s prokulicama :)
14.12.2023. (11:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ha, rijetko otvaram tvoje postove s batatom, ali prokulice i manipulacije topljenim sirom bi mi mogle proći ;)
14.12.2023. (11:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja danas batat i prokulice, ali, kakav je to čedar u trokutima ?Ja kupujem onaj koji je duguljastog pakovanja
14.12.2023. (11:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
juha iz naše kuhinje...
14.12.2023. (12:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
President Topljeni Sir Cheddar
14.12.2023. (13:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zimi su na mom stolu vrlo često guste juhe.....baš griju iznutra:-)
14.12.2023. (13:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Samo, premali ti je tanjur ;)))
14.12.2023. (18:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mislim da nikada nisam jeo juhu od batata, ali ovo vrijedi probati. Hvala.
14.12.2023. (23:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ovo me baš zanima. :)
14.12.2023. (23:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bezbroj mogućnosti i kombinacija,a jasno, i tanjur može biti veći,kome već baš tako paše.
18.12.2023. (17:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Telepatijo, i ja sam danas kuhala s prokulicama :)
14.12.2023. (11:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ha, rijetko otvaram tvoje postove s batatom, ali prokulice i manipulacije topljenim sirom bi mi mogle proći ;)
14.12.2023. (11:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Donabellina
Ja danas batat i prokulice, ali, kakav je to čedar u trokutima ?
Ja kupujem onaj koji je duguljastog pakovanja
14.12.2023. (11:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
juha iz naše kuhinje...
14.12.2023. (12:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
President Topljeni Sir Cheddar
14.12.2023. (13:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Zimi su na mom stolu vrlo često guste juhe.....baš griju iznutra:-)
14.12.2023. (13:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Samo, premali ti je tanjur ;)))
14.12.2023. (18:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Mislim da nikada nisam jeo juhu od batata, ali ovo vrijedi probati. Hvala.
14.12.2023. (23:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
ovo me baš zanima. :)
14.12.2023. (23:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Bezbroj mogućnosti i kombinacija,
a jasno, i tanjur može biti veći,
kome već baš tako paše.
18.12.2023. (17:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...