Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • starry night

    jedan ležerni tekstić, na dah :))

    avatar

    04.08.2023. (08:38)    -   -   -   -  

  • starry night

    biseri su pravi

    avatar

    04.08.2023. (08:40)    -   -   -   -  

  • starry night

    Znate tu Wermeerovu sliku, Djevojka s bisernom naušnicom, zovu je još i nizozemska Mona Lisa.

    avatar

    04.08.2023. (08:46)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Pokloni su prekrnii a pogotovo ovako od srca poklonjeni s razlogom i povodom. Osobno, volim personalizirane poklone kad znas, sto " pripada" bas toj osobi.
    Pozz s mob dalje od lapa sam

    avatar

    04.08.2023. (11:24)    -   -   -   -  

  • luki2

    Prekrasni pokloni. Samo uživaj! Ljubim!

    avatar

    04.08.2023. (20:43)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Idem u RH za dva tjedna, cijelu godinu sam skupljala/kupovala poklone kao hrčak.

    avatar

    04.08.2023. (23:36)    -   -   -   -  

  • Iznajmljivačica

    Pa dobro, čime ti zaslužuješ takve prekrasne poklone? Oko mene se vrte čokolade Merci i kave Anamaria. Ali bisere mi nacrtaju kad mi poklone crtež na kojem sam ja...puno trošim na poklone. Ponekad se pitam jesam li normalna ići u minuse radi poklona

    avatar

    05.08.2023. (08:12)    -   -   -   -  

  • starry night

    Hvala Annabonni, luki, Galaksija, Iznajmljivačica. Sinoć sam se jako kasno vratila kući, cijeli dan provela sam u gradu i prirodi, navečer fina večera u otvorenom restoranu za stolom "s pogledom", pravi ljetni go dan, i odmah sam po povratku kući zaspala ko puh, ne svrativši na blog, pa se sad javljam. HVALA!

    Sretno Galaksija! :)), lijepo se proovedi.

    avatar

    05.08.2023. (09:21)    -   -   -   -  

  • j.

    Nikada nisam dobivao previše poklona, valjda je to bilo takvo vrijeme; zapravo u krugu nas četvero poklone i ne smatram poklonima, uvijek smo tako nekako podupirali jedni druge i začepljivali rupe na sve strane da se nije gledalo tko je koliko dobio; eh sad, jesam li ih u tome stvarno dijelio, to nemam pojma; čak i moji prijatelji su takvi da im iz neke štajaznam Češke ili Slovenije doneseš neke otkačene bombone sa petokrakom Slavije Praha ili kamenčić sa Vojah, a oni te pogledaju – ma daj, ajmo na pivu, kakvi pokloni; najljepše su priče i sanjarenja – to su mi oduvijek bili zapravo najvredniji pokloni; kada udvoje sanjate kako će se negdje ići, ili će se nešto doživjeti, ispenjati, prehodati, preveslati, preploviti, preletjeti, ili što već dvoje ili dvojica mogu i smiju sanjati. Recimo, kud ćeš većeg poklona od onoga kada neki dan silaziš strmoglavo u šest ujutro kroz jutarnju maglu pod suncem sa Uskovnice, tvoja pomalo staračka koljena ne mogu više brzo preko korijenja i mokrih stijena koje su vodurine isprale, pa te onda čovjek čeka i bodri i još ti govori da je ovo teže nego spust sa Triglava i da nema veze što si sporiji; kakav je to tek poklon... :) Jako mi se sviđa stil ove crtice; naravno – podsjetilo je i mene na neko drugo vrijeme koja u nama još uvijek svakako da traje; vrijeme koje je dobilo patinu i zadržalo spokoj i radost mladosti; vrijeme u kojemu si svoj grad doživljavao kao nešto doista svoje, lijepo, nenametljivo, vrijedno. Pozdrav :)

    avatar

    05.08.2023. (17:54)    -   -   -   -  

  • starry night

    hvala, ako mi išta nedostaje u životu, to su takva jutra i večeri u prirodi, jer naši izabranici radije čitaju o tome nego prakticiraju, pa samo glasno uzdahnem, koji bi to bio poklon, dočekati jutro ili noć kraj neke rijeke i pod zvjezdanim nebom, s onim s kim možeš šutjeti satima u miru, ah, neke se želje nikada ne ispune, nije nam suđeno :*((, a oni izleti s firmom iz kase uzajamne pomoći diljem bivše Juge, isparili su iz sjećanja, i ostao je žal za ležanem u travi u dvoje i gledanjem u zvjezdane konstelacije, čega nikad nikad nije bilo, ganjanje pustog sna; rijetki muškarci shvaćaju, koliko žene vole prirodu, povratak u raj, divno pišete!

    avatar

    05.08.2023. (18:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...