@AnnaBonni: Hvala na brzom odgovoru. Bome ni ja ne vidim sliku s drugog računala. Idem tražiti novo rješenje.
@sewen: Prvo su dinstani luk i šampinjoni na ulju, a to je debeloj teflonskoj wok tavici dovoljno da se ništa ne lijepi, pod uvjetom da se kontinuirano podlijeva vodom, tj. da ne ostane na suhom. Temperaturu ne znam, ali tako da sve skroz lagano vrije. Svakako se povremeno i promiješa, ali nikako stalno. Na kraju je ispalo malo blatnjavo, ali da se još malo kuhalo višak tekućine bi ishlapio, pa bi valjda bilo bolje.
03.06.2023. (11:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
... @sewen: Ovu integralnu basmati rižu ću idući puta u naprijed namočiti i vjerujem da će biti gotova kroz predviđeno vrijeme, što znači i manje miješanja i podlijevanja.
@Dinaja: Menu su šampinjoni odličan dodatak, a probao sam i šparoge. Ispalo je odlično.
@Galaksija: Eh da, imam ideja i previše. Planiram to malo sistematizirati u neke realne periode, npr. u tjedni jelovnik.
05.06.2023. (11:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
recept mi baš odgovara, ali slike nema
03.06.2023. (11:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Na kojoj temperaturi kuvaš da se riža ne zalipi a i ne zblati....i biće se triba stalno mišat....
03.06.2023. (11:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@AnnaBonni: Hvala na brzom odgovoru. Bome ni ja ne vidim sliku s drugog računala. Idem tražiti novo rješenje.
@sewen: Prvo su dinstani luk i šampinjoni na ulju, a to je debeloj teflonskoj wok tavici dovoljno da se ništa ne lijepi, pod uvjetom da se kontinuirano podlijeva vodom, tj. da ne ostane na suhom. Temperaturu ne znam, ali tako da sve skroz lagano vrije. Svakako se povremeno i promiješa, ali nikako stalno. Na kraju je ispalo malo blatnjavo, ali da se još malo kuhalo višak tekućine bi ishlapio, pa bi valjda bilo bolje.
03.06.2023. (11:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Promijenio sam servis za pohranu slika i sad mi radi na oba računala.
03.06.2023. (12:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
O, Držene, sad post sliči tvojoj kvaliteti
03.06.2023. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina neba
Ti si "majstor" za sve:)))
04.06.2023. (12:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Integralnoj riži zaista treba duže da se skuha....al ukus joj je puniji....ovo je dobra kombinacija..za gušt:-)
04.06.2023. (14:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Riba Luca
obožavam Basmati rižu..ali integralnu još nisam probala-
04.06.2023. (21:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
...
@AnnaBonni: Nije neka, ali dobro veliš, taman kako to ja i inače radim.
@carstvo snova: Naravno da nisam, tek sad kad sam malo pogledao vidim da mnogi uopće ne pohranjuju slike na blog.hr-u.
@morska iz dubina: Sljedeći puta ću je prethodno namočiti, vjerujem da će onda biti lakše s njom.
@Riba Luca: Fina je, ali pokazala se kao tvrd orah.
04.06.2023. (23:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Nikada mi nije palo napamet miješati tunu i šampinjone. Probati ću.
04.06.2023. (23:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Meni je ispalo dobro, i sasvim sam zadovoljan.
Bio bi još sretniji da sam radio s odreskom tune, a ne onom iz konzerve.
05.06.2023. (05:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Hvala na objašnjenju. Nadam se da mi neće zagorit.
05.06.2023. (05:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
odličan recept... radila bez šaminjona, od sada ih dodajem...
05.06.2023. (10:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
eto, znam što ću spremati ovaj tjedan :))
05.06.2023. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
...
@sewen: Ovu integralnu basmati rižu ću idući puta u naprijed namočiti i vjerujem da će biti gotova kroz predviđeno vrijeme, što znači i manje miješanja i podlijevanja.
@Dinaja: Menu su šampinjoni odličan dodatak, a probao sam i šparoge. Ispalo je odlično.
@Galaksija: Eh da, imam ideja i previše. Planiram to malo sistematizirati u neke realne periode, npr. u tjedni jelovnik.
05.06.2023. (11:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina neba
Imam i ja arhivu ali je zatvorena:))) inače čuvam sve sa bloga, moje da se razume:))
05.06.2023. (14:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@carstvo snova: Da, za ono što nam je bitno dobro je imati arhivu, ako je ikako moguće.
06.06.2023. (16:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...