Lijepa minijatura o bosiljku. Ako se nekad domogneš sasvim svježe skuše iz mora, probaj je staviti na domace maslinovo ulje, a na nju samo malo soli, papra i limuna na fete. Sve staviti na hladno, na laganu vatru, poklopljeno, kratko, s jednim okretanjem ribe. To je meni fantazija.
01.06.2023. (08:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tako lijepe, male obroke spravljaš, milina... Ja već 2 tjedna tako jedem i kg se tope. Jako sam zadovoljna, a jedem sve, samo u manjim količinama i bez večernjih prejedanja.
01.06.2023. (13:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Obožavam boslijak. Volim ga u voćnu salatu stavit. Onaj ljućibasti osobito - al mislim da smo to onomad već pretresli :))) Uglavnom, baš volim onu njegovu peckavu reskost...
02.06.2023. (09:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Divan obrok za mene:-)
31.05.2023. (20:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina neba
Odlično, samo tuna bez popra:))
31.05.2023. (20:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Brzinski obrok za pet.:)
31.05.2023. (23:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
odlično :)
31.05.2023. (23:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
uuuu...fino :)
01.06.2023. (07:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
U ove toplije dane, taman...
01.06.2023. (07:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri riči...
Lijepa minijatura o bosiljku.
Ako se nekad domogneš sasvim svježe skuše iz mora, probaj je staviti na domace maslinovo ulje, a na nju samo malo soli, papra i limuna na fete.
Sve staviti na hladno, na laganu vatru, poklopljeno, kratko, s jednim okretanjem ribe.
To je meni fantazija.
01.06.2023. (08:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Livia Less Nata
Tako lijepe, male obroke spravljaš, milina... Ja već 2 tjedna tako jedem i kg se tope. Jako sam zadovoljna, a jedem sve, samo u manjim količinama i bez večernjih prejedanja.
01.06.2023. (13:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
lagani fini obrok
01.06.2023. (19:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Riba Luca
Baš sam jučer kupila teglicu bosiljka neka malo miriše balkon..a dok traje, traje.
02.06.2023. (08:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Obožavam boslijak.
Volim ga u voćnu salatu stavit. Onaj ljućibasti osobito - al mislim da smo to onomad već pretresli :)))
Uglavnom, baš volim onu njegovu peckavu reskost...
02.06.2023. (09:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...