najobičniji izvještaj, pratio sam na netu jednu "woke" raspravu pa možda bude jednog dana post o tome, sutra i prekosutra radim u omraženom terminu "u ranu zoru".
22.05.2023. (10:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prvo, fotke su ti zbiljam odlične ( ova sa čavAPI SU TI ...MMMM ) a ambijent vrta će ti produljiti život, garant. Umorit će Sonju doduše, ali ona vrijedi za dvije
22.05.2023. (12:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jedini roštilj za kojeg se u posljednje vrijeme sjećam da smo ono baš guštali vani satima je bio na Staru godinu; zamotali se u dekice, stavio alat na staru mikrovalnu pećnicu da se ne moram previše saginjati i onda ispekli neke tri-četiri ture za nas i putnike namjernike; sve ostalo - sjedim u hladu verande i svako toliko izlazim na pozornicu okrenuti i iskontrolirati stvar na suncu, da mi dim ne uđe unutra... i tako onda nemam živaca baviti se tim periferijama, nego uglavnom mesom; paprike i ostalo Najdraža ioanko usput ispeče u pećnici kad radi neke kolače i slično, da se nađe i da odstoji u ulju i luku par dana, onda su nam kao bolje... hajde, popustio sam odavna za gljive na roštilju, pa njih čak nekad stavim i prve peći...
eh, sad kad smo kod gljiva, negdje prije dvije godine imao sam zanimljivu transformaciju, nešto mi se desilo u tijelu; do tada sam mogao jesti sunčanice do mile volje a šampinjone ne, čak ni na pizzi; otada se obrnulo, i sada uživam u gljivama na saft, a sunčanice me onako pohane (poput bečkog, sa šunkom i sirom, inače mljac) do bola nadraže u želucu... čudna stvar, ali valjda se i druge stvari dešavaju kroz vrijeme sa nama pa ih tako očito ne zamijetimo odmah; ovo je samo slučaj u kojemu sam bio nagrađen time da imam privilegiju zamijetiti to sve odmah... sad ujesen mogu u šumu lagan kao perce sa rukama u džepovima, tu i tamo neki vrganj ili puza, malo ih tu ima; jer se Najdraža solidarizirala pa veli, ma kakve sunčanice, bolje ti meni peci šampinjone na roštilju :)))))
eto, sad nakon traktata o roštilju, još i o vrtovima; ma, nema se tu što reći; vrtovi su zakon, čak i iz perspektive kosca i štucatelja (to hoće reći, mene - kao nekoga tko inače u vrtu boravi samo kad radi u njemu ili roštilja, inače obožavam sobu sa otvorenim prozorom u isti taj vrt...). Najdraža sjedi na verandi u okružju krijesnica i slavuja do duboko u noć, osim kada izvučem kakav dobar film; a ja se osjećam otprilike kao kad znaš da si ostavio mob na punjenju dobrim vibrama i onda samo dođeš pokupiti vrhnje :)))))
22.05.2023. (15:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E to je pravi roštilj, bit če još toplo i samo iskoristite dok ne bude vruče prevruče a Jin je bio šef i on je uživao u čevapima? Vidi koliko je sati i još 24 st vani...sparina koju ne volim!
22.05.2023. (20:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Znaš zašto volim doći na tvoj blog. Ti si toliko normalan u usporedbi sa kaotičnim svijetom oko nas da to prizemljuje. Plemenit i velikodušan. Škola je dobro mjesto za tebe da i mladi ljudi postanu takvi.
23.05.2023. (14:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ili je Jin velik, ili je pak tvoj roštilj omalen (taman), a moguće je da su meni mjere neusklađene, kako god sve mi izgleda idilično lijepo, gotovo pa nespojivo s tobom, ali dobro, super je to, blogoprigodno
23.05.2023. (17:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
najobičniji izvještaj, pratio sam na netu jednu "woke" raspravu pa možda bude jednog dana post o tome, sutra i prekosutra radim u omraženom terminu "u ranu zoru".
22.05.2023. (10:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Sezona otvorena..
22.05.2023. (11:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
prvo, fotke su ti zbiljam odlične ( ova sa čavAPI SU TI ...MMMM ) a ambijent vrta će ti produljiti život, garant. Umorit će Sonju doduše, ali ona vrijedi za dvije
22.05.2023. (12:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
paprike s roštilja? mmmm, fino :)
22.05.2023. (14:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Jel ovo "bauch" ili dimljeni špekec? U svakom slučaju primamljivo! ;)
22.05.2023. (14:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Roštilj u svom vrtu....nema boljeg:-)
22.05.2023. (15:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
jedini roštilj za kojeg se u posljednje vrijeme sjećam da smo ono baš guštali vani satima je bio na Staru godinu; zamotali se u dekice, stavio alat na staru mikrovalnu pećnicu da se ne moram previše saginjati i onda ispekli neke tri-četiri ture za nas i putnike namjernike; sve ostalo - sjedim u hladu verande i svako toliko izlazim na pozornicu okrenuti i iskontrolirati stvar na suncu, da mi dim ne uđe unutra... i tako onda nemam živaca baviti se tim periferijama, nego uglavnom mesom; paprike i ostalo Najdraža ioanko usput ispeče u pećnici kad radi neke kolače i slično, da se nađe i da odstoji u ulju i luku par dana, onda su nam kao bolje... hajde, popustio sam odavna za gljive na roštilju, pa njih čak nekad stavim i prve peći...
eh, sad kad smo kod gljiva, negdje prije dvije godine imao sam zanimljivu transformaciju, nešto mi se desilo u tijelu; do tada sam mogao jesti sunčanice do mile volje a šampinjone ne, čak ni na pizzi; otada se obrnulo, i sada uživam u gljivama na saft, a sunčanice me onako pohane (poput bečkog, sa šunkom i sirom, inače mljac) do bola nadraže u želucu... čudna stvar, ali valjda se i druge stvari dešavaju kroz vrijeme sa nama pa ih tako očito ne zamijetimo odmah; ovo je samo slučaj u kojemu sam bio nagrađen time da imam privilegiju zamijetiti to sve odmah... sad ujesen mogu u šumu lagan kao perce sa rukama u džepovima, tu i tamo neki vrganj ili puza, malo ih tu ima; jer se Najdraža solidarizirala pa veli, ma kakve sunčanice, bolje ti meni peci šampinjone na roštilju :)))))
eto, sad nakon traktata o roštilju, još i o vrtovima; ma, nema se tu što reći; vrtovi su zakon, čak i iz perspektive kosca i štucatelja (to hoće reći, mene - kao nekoga tko inače u vrtu boravi samo kad radi u njemu ili roštilja, inače obožavam sobu sa otvorenim prozorom u isti taj vrt...). Najdraža sjedi na verandi u okružju krijesnica i slavuja do duboko u noć, osim kada izvučem kakav dobar film; a ja se osjećam otprilike kao kad znaš da si ostavio mob na punjenju dobrim vibrama i onda samo dođeš pokupiti vrhnje :)))))
22.05.2023. (15:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
A, počelo je, počelo... bit će tek
22.05.2023. (16:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
odlične fotke... Jin uživa,a tvoja sjena pokauje moć sunca...
22.05.2023. (17:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina neba
E to je pravi roštilj, bit če još toplo i samo iskoristite dok ne bude vruče prevruče a Jin je bio šef i on je uživao u čevapima?
Vidi koliko je sati i još 24 st vani...sparina koju ne volim!
22.05.2023. (20:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
kod mene će biti u subotu :)
22.05.2023. (23:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Livia Less Nata
Znaš zašto volim doći na tvoj blog. Ti si toliko normalan u usporedbi sa kaotičnim svijetom oko nas da to prizemljuje. Plemenit i velikodušan. Škola je dobro mjesto za tebe da i mladi ljudi postanu takvi.
23.05.2023. (14:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blumi
ili je Jin velik, ili je pak tvoj roštilj omalen (taman),
a moguće je da su meni mjere neusklađene,
kako god sve mi izgleda idilično lijepo,
gotovo pa nespojivo s tobom,
ali dobro, super je to,
blogoprigodno
23.05.2023. (17:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...