Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • NF

    najobičniji izvještaj, pratio sam na netu jednu "woke" raspravu pa možda bude jednog dana post o tome, sutra i prekosutra radim u omraženom terminu "u ranu zoru".

    avatar

    22.05.2023. (10:56)    -   -   -   -  

  • Euro

    Sezona otvorena..

    avatar

    22.05.2023. (11:38)    -   -   -   -  

  • .Annabonni

    prvo, fotke su ti zbiljam odlične ( ova sa čavAPI SU TI ...MMMM ) a ambijent vrta će ti produljiti život, garant. Umorit će Sonju doduše, ali ona vrijedi za dvije

    avatar

    22.05.2023. (12:03)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    paprike s roštilja? mmmm, fino :)

    avatar

    22.05.2023. (14:14)    -   -   -   -  

  • Goddess Vesna

    Jel ovo "bauch" ili dimljeni špekec? U svakom slučaju primamljivo! ;)

    avatar

    22.05.2023. (14:34)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Roštilj u svom vrtu....nema boljeg:-)

    avatar

    22.05.2023. (15:09)    -   -   -   -  

  • j.

    jedini roštilj za kojeg se u posljednje vrijeme sjećam da smo ono baš guštali vani satima je bio na Staru godinu; zamotali se u dekice, stavio alat na staru mikrovalnu pećnicu da se ne moram previše saginjati i onda ispekli neke tri-četiri ture za nas i putnike namjernike; sve ostalo - sjedim u hladu verande i svako toliko izlazim na pozornicu okrenuti i iskontrolirati stvar na suncu, da mi dim ne uđe unutra... i tako onda nemam živaca baviti se tim periferijama, nego uglavnom mesom; paprike i ostalo Najdraža ioanko usput ispeče u pećnici kad radi neke kolače i slično, da se nađe i da odstoji u ulju i luku par dana, onda su nam kao bolje... hajde, popustio sam odavna za gljive na roštilju, pa njih čak nekad stavim i prve peći...

    eh, sad kad smo kod gljiva, negdje prije dvije godine imao sam zanimljivu transformaciju, nešto mi se desilo u tijelu; do tada sam mogao jesti sunčanice do mile volje a šampinjone ne, čak ni na pizzi; otada se obrnulo, i sada uživam u gljivama na saft, a sunčanice me onako pohane (poput bečkog, sa šunkom i sirom, inače mljac) do bola nadraže u želucu... čudna stvar, ali valjda se i druge stvari dešavaju kroz vrijeme sa nama pa ih tako očito ne zamijetimo odmah; ovo je samo slučaj u kojemu sam bio nagrađen time da imam privilegiju zamijetiti to sve odmah... sad ujesen mogu u šumu lagan kao perce sa rukama u džepovima, tu i tamo neki vrganj ili puza, malo ih tu ima; jer se Najdraža solidarizirala pa veli, ma kakve sunčanice, bolje ti meni peci šampinjone na roštilju :)))))

    eto, sad nakon traktata o roštilju, još i o vrtovima; ma, nema se tu što reći; vrtovi su zakon, čak i iz perspektive kosca i štucatelja (to hoće reći, mene - kao nekoga tko inače u vrtu boravi samo kad radi u njemu ili roštilja, inače obožavam sobu sa otvorenim prozorom u isti taj vrt...). Najdraža sjedi na verandi u okružju krijesnica i slavuja do duboko u noć, osim kada izvučem kakav dobar film; a ja se osjećam otprilike kao kad znaš da si ostavio mob na punjenju dobrim vibrama i onda samo dođeš pokupiti vrhnje :)))))

    avatar

    22.05.2023. (15:37)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    A, počelo je, počelo... bit će tek

    avatar

    22.05.2023. (16:49)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    odlične fotke... Jin uživa,a tvoja sjena pokauje moć sunca...

    avatar

    22.05.2023. (17:52)    -   -   -   -  

  • modrina neba

    E to je pravi roštilj, bit če još toplo i samo iskoristite dok ne bude vruče prevruče a Jin je bio šef i on je uživao u čevapima?
    Vidi koliko je sati i još 24 st vani...sparina koju ne volim!

    avatar

    22.05.2023. (20:37)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    kod mene će biti u subotu :)

    avatar

    22.05.2023. (23:12)    -   -   -   -  

  • Livia Less Nata

    Znaš zašto volim doći na tvoj blog. Ti si toliko normalan u usporedbi sa kaotičnim svijetom oko nas da to prizemljuje. Plemenit i velikodušan. Škola je dobro mjesto za tebe da i mladi ljudi postanu takvi.

    avatar

    23.05.2023. (14:35)    -   -   -   -  

  • Blumi

    ili je Jin velik, ili je pak tvoj roštilj omalen (taman),
    a moguće je da su meni mjere neusklađene,
    kako god sve mi izgleda idilično lijepo,
    gotovo pa nespojivo s tobom,
    ali dobro, super je to,
    blogoprigodno

    avatar

    23.05.2023. (17:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...