... @Lastavica: kulinarski marketing, svježi sir, kao apostrofirana namirnica, gotovo se i ne vidi
@Dinaja: pa i ne baš, fotka ne govori gotovo ništa, tek da se želi svidjeti i ispuniti očekivanja, ali kako god, lijepo je čuti
@Galaksija: zapravo se radi o vrlo jednostavnom procesu za koji uopće nije potreban pekač, kao i za ostalo što radi, ali eto, istražujem
@morska iz dubina: nisam naišao na neke odgovore, iskreno bi ti bio zahvalan da mi opišeš što i kako si točno radila, a tu mislim na posudu, konkretne namirnice, količine i omjere, same korake u procesu, redoslijed, potrebno vrijeme, priprema, dio koji pekač odrađuje, post radnje, rezultat, ... ne pomogneš li mi ti morat ću se direktno obratiti proizvođaču, jer eto, ja sam odradio što su oni naveli, ali bilo je tu vrlo kontradiktornih i upitnih dijelova
@smjehotvorine: a je, to i je primarna svrha ove fotografije
@Viatrix: ne znam ima li svaki pekač taj program, moj ima, nakon onih kojim rade kompot, džem i jogurt
04.05.2023. (20:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Od kojeg mlijeka si radio sir? Mislim da bi idealno bilo raditi ga od domaćeg svježeg mlijeka, onog koji sadrži visok udio masnoće. Mlijeko našeg djetinjstva, čak i ono svježe iz trgovine, doma prokuhano, napravilo skorup pristojne debljine. Danas mlijeko s 3.5 % masti (iz trgovine) napravi prozirni površinski film. Možda zato nisi zadovoljan sirom?
06.05.2023. (10:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Koristio sam standardno industrijsko kupovno svježe mlijeko s 3,2 % m.m., ne znam više koje baš točno. I ja sam uvjeren da bi od pravog domaćeg mlijeka ispalo bolje, ali nije bilo uopće loše, dapače. Nezadovoljstvo je dijelom iz očekivanja, a to je da će ga biti više, a time bi bilo i jeftinije. Dodatno me mučilo što nisam bio siguran koristim li pekač na ispravan način.
06.05.2023. (19:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Izgleda odlično
04.05.2023. (07:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
fotka kazuje dobrotu...
04.05.2023. (07:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
nisam ni pomislila da može.
04.05.2023. (11:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
I ja sam ga radila...zaista bude odličan..fotka za 10.
04.05.2023. (12:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
fino to izgleda :)
04.05.2023. (13:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Imam pekač za kruh, ali to nisam nikada probao. Zanimljivo.
04.05.2023. (19:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
...
@Lastavica: kulinarski marketing, svježi sir, kao apostrofirana namirnica, gotovo se i ne vidi
@Dinaja: pa i ne baš, fotka ne govori gotovo ništa, tek da se želi svidjeti i ispuniti očekivanja, ali kako god, lijepo je čuti
@Galaksija: zapravo se radi o vrlo jednostavnom procesu za koji uopće nije potreban pekač, kao i za ostalo što radi, ali eto, istražujem
@morska iz dubina: nisam naišao na neke odgovore, iskreno bi ti bio zahvalan da mi opišeš što i kako si točno radila, a tu mislim na posudu, konkretne namirnice, količine i omjere, same korake u procesu, redoslijed, potrebno vrijeme, priprema, dio koji pekač odrađuje, post radnje, rezultat, ... ne pomogneš li mi ti morat ću se direktno obratiti proizvođaču, jer eto, ja sam odradio što su oni naveli, ali bilo je tu vrlo kontradiktornih i upitnih dijelova
@smjehotvorine: a je, to i je primarna svrha ove fotografije
@Viatrix: ne znam ima li svaki pekač taj program, moj ima, nakon onih kojim rade kompot, džem i jogurt
04.05.2023. (20:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri riči...
Od kojeg mlijeka si radio sir?
Mislim da bi idealno bilo raditi ga od domaćeg svježeg mlijeka, onog koji sadrži visok udio masnoće.
Mlijeko našeg djetinjstva, čak i ono svježe iz trgovine, doma prokuhano, napravilo skorup pristojne debljine. Danas mlijeko s 3.5 % masti (iz trgovine) napravi prozirni površinski film. Možda zato nisi zadovoljan sirom?
06.05.2023. (10:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Koristio sam standardno industrijsko kupovno svježe mlijeko s 3,2 % m.m., ne znam više koje baš točno.
I ja sam uvjeren da bi od pravog domaćeg mlijeka ispalo bolje, ali nije bilo uopće loše, dapače.
Nezadovoljstvo je dijelom iz očekivanja, a to je da će ga biti više, a time bi bilo i jeftinije.
Dodatno me mučilo što nisam bio siguran koristim li pekač na ispravan način.
06.05.2023. (19:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...