Komentari

minus40kg.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Lastavica

    Izgleda odlično

    avatar

    04.05.2023. (07:04)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    fotka kazuje dobrotu...

    avatar

    04.05.2023. (07:05)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    nisam ni pomislila da može.

    avatar

    04.05.2023. (11:05)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    I ja sam ga radila...zaista bude odličan..fotka za 10.

    avatar

    04.05.2023. (12:39)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    fino to izgleda :)

    avatar

    04.05.2023. (13:46)    -   -   -   -  

  • viatrix

    Imam pekač za kruh, ali to nisam nikada probao. Zanimljivo.

    avatar

    04.05.2023. (19:47)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    ...
    @Lastavica: kulinarski marketing, svježi sir, kao apostrofirana namirnica, gotovo se i ne vidi

    @Dinaja: pa i ne baš, fotka ne govori gotovo ništa, tek da se želi svidjeti i ispuniti očekivanja, ali kako god, lijepo je čuti

    @Galaksija: zapravo se radi o vrlo jednostavnom procesu za koji uopće nije potreban pekač, kao i za ostalo što radi, ali eto, istražujem

    @morska iz dubina: nisam naišao na neke odgovore, iskreno bi ti bio zahvalan da mi opišeš što i kako si točno radila, a tu mislim na posudu, konkretne namirnice, količine i omjere, same korake u procesu, redoslijed, potrebno vrijeme, priprema, dio koji pekač odrađuje, post radnje, rezultat, ... ne pomogneš li mi ti morat ću se direktno obratiti proizvođaču, jer eto, ja sam odradio što su oni naveli, ali bilo je tu vrlo kontradiktornih i upitnih dijelova

    @smjehotvorine: a je, to i je primarna svrha ove fotografije

    @Viatrix: ne znam ima li svaki pekač taj program, moj ima, nakon onih kojim rade kompot, džem i jogurt

    avatar

    04.05.2023. (20:02)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Od kojeg mlijeka si radio sir?
    Mislim da bi idealno bilo raditi ga od domaćeg svježeg mlijeka, onog koji sadrži visok udio masnoće.
    Mlijeko našeg djetinjstva, čak i ono svježe iz trgovine, doma prokuhano, napravilo skorup pristojne debljine. Danas mlijeko s 3.5 % masti (iz trgovine) napravi prozirni površinski film. Možda zato nisi zadovoljan sirom?

    avatar

    06.05.2023. (10:30)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Koristio sam standardno industrijsko kupovno svježe mlijeko s 3,2 % m.m., ne znam više koje baš točno.
    I ja sam uvjeren da bi od pravog domaćeg mlijeka ispalo bolje, ali nije bilo uopće loše, dapače.
    Nezadovoljstvo je dijelom iz očekivanja, a to je da će ga biti više, a time bi bilo i jeftinije.
    Dodatno me mučilo što nisam bio siguran koristim li pekač na ispravan način.

    avatar

    06.05.2023. (19:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...