Komentari

luki2.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Lastavica

    I ja povremeno volim otići u Kinoteku

    avatar

    01.04.2023. (05:29)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    volim kino Tuškanac...

    avatar

    01.04.2023. (07:04)    -   -   -   -  

  • starry night

    Bile bi to divne vijesti da ne pomućuju ih vijesti o sestri. Empatija čini čovjeka, empatičan čovjek nije zao čovjek, i vice versa, zao čovjek je i neempatičan, on je psihopat. Evo, vani pada kiša a ja filozofiram pod utjecajem čitanja blogovske psihopatologije, prestat ću to čitati trovanje, i samo ovako krasne postove o knjigama i knjižnicama ću pratiti, tako je mudri otac od Elizabeth Bennet, za razliku od priglupe snobovske mu supruge, nakon općenja s njom imao običaj povući se u biblioteku. "Idem malo u biblioteku." :)) Brzo ozdravljenje sestri želim a post je divan.

    Kinoteka mi je bilo omiljeno kino, ne samo zbog filma nego zbog ambijentalnog ugođaja i ljepote tog dijela Zagreba ako ga Bandić nije uništio, znam da je nešto rovao i kopao tu negdje, garažu nekakvu podzemnu, or something. Čisto me strah hodati po Zagrebu po dragim mi mjestima s tim osjećajem sveopćeg uništenja svih tipičnih zagrebačkih ambijenata, od radničke Trešnjevke do elitnog Tuškanca. Čujem da ni placeva u Branimirovoj i na Kvatriću više nema, nemrem to vjerovati, da je u Branimirovoj ostala samo spaljena i uništena Dimićka, nekad ponos hrvatske tekstilne industrije :(( , i da ni zagrebačkih kultnih placeva više nema :*******((

    Pozz, ljubim!

    avatar

    01.04.2023. (08:43)    -   -   -   -  

  • starry night

    ako smijem nadoštuklati, ali zato smo imali nezaboravno skijanje Bakačevom :)))))))))))) , i imitaciju seoskog vašara na Jelačić trgu, šatore i te stvari, o tempora o mores :))

    avatar

    01.04.2023. (09:09)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    85. godište i takvi problemi-svijet je stvarno otišao u 3 pičke materine, sve što je nekad bilo nenormalno postaje "normalno" u tim godinama bi trebala pucat od zdravlja i energije a ne ovo :( ako ne može hodat kako onda nalazi pokazuju da je sve u redu? kakogod vjerujem da je što god da je prolazno druge pretrage će ustanoviti problem i odredit će terapiju. Usput slažem se sa svime sa starry oko kinoteke moramo to čuvat da ne izgubimo kao što smo kultna kina "Grič" i "europu" a posebno oko ljigavca batarela kad već spominje moram dodat da mi je taj daleko ljigaviji i od markićke nekak sam se nadao da će pasti kiša pa će ih sjebat ali evo sunce sija a oni vjerovatno već kleče. A ja sutra neću moći na buvljak jer će kiša padat. Usput sad šaram s teme na temu starry mi je inspirativna-blog-psihijatriju najbolje preskočit već su jedni umobolnici previše da bi se trovali i sa drugima. Blogosfera je nekad bila normalno mjesto a mi eto možemo složit naš mali krug normalnih ljudi a sve drugo u segregaciju.

    avatar

    01.04.2023. (10:34)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A što se krvavog mosta tiče, literatura koja sadrži povijesne činjenice u vezi mog grada uvijek je na mojoj listi favorita. Pred koju godinu čitao sam "tisućljetni Zagreb" kompletna njegova povijest od dana kad se još ni nije zvao Zagreb do 20.stoljeća a posebno mi se sviđa što nisu izostavljene niti činjenice o inkvizitorskim zločinima pod vodstvom crkve koje su to brutalnosti bile ni jedni koljači iz novije povijesti im nisu ravni.

    ps Filip Juričić je jedan od najboljih domaćih glumaca volim ga vidjet u agresivnim ulogama kao što je bio Dinko Bilić u "Larinom Izboru"

    avatar

    01.04.2023. (10:45)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Onda bi se i meni svidjelo kad nema krvi nego detekcija. Čudi me ovo za tvoju sestru, nadam se kako će neki "dr. House" brzo pronaći uzrok i lijek.

    avatar

    01.04.2023. (16:47)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Da li su postavili dijagnozu??

    avatar

    01.04.2023. (18:54)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Lastavice: ovo je bio pun pogodak! Ljubim!

    avatar

    01.04.2023. (23:07)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Teatralni: slažem se.:((( Kino Tuškanac ima odlične cikluse filmova; neki se divno uklope - jer si ih želio npr. još jednom pogledati, a neke druge tek s vremenom upoznaš i raduješ im se. Nadam se za sastru da će pronaći što nije u redu, jer tada može početi liječenje/oporavak. Bila sam na Trgu, no više klečavaca na sreću nije bilo...Nisu do sada dirali kino Tuškanac - pa se nadam da će ga i dalje ostaviti na miru. Ovo za Krvavi most si divno srpčio. Bravo! Ljubim!

    avatar

    01.04.2023. (23:16)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Gogoo: drago mi je. No, meni nisu mrski ni "pravi" krmići. Volim i Skandinavce...Znaju zakomplicirati, ali bude super napeto...Hvala najljepša za sestru .- i ja se iskreno nadam! Filip je za mene prije za uloge ljubavnika i pozitivaca - nema u njemu agresije...Ljubim!

    avatar

    01.04.2023. (23:19)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Meco, na žalost nisu još uspjeli...:((( Ljubim!

    avatar

    01.04.2023. (23:21)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Starry: Eto vidiš, nije svako zlo za zlo! Imali ste besplatne zimske radosti! Točno, sve bi bilo super da je sa sestrom sve u redu :(((((((( Hvala za sestru - valjda će sve biti dobro. Kino Tuškanac se još drži, za sada ga ne diraju...:(((( Istina, tržnica, onih pravih, više nema - kao ni domaćih proizvoda. :((( Sve neki preprodavači. Magle. Ljubim!

    avatar

    01.04.2023. (23:29)    -   -   -   -  

  • TiFiT

    Sve je dobro dok zdravlje služi. Nažalost, godine ne čine čovjeka zdravijim ili bolesnijim, pravila jednostavno nema. Želim joj da brzo postave dijagnozu i pomognu joj, od srca!

    avatar

    01.04.2023. (23:54)    -   -   -   -  

  • luki2

    @TiFiT: Hvala Ti najljepša! I ja se nadam! Ljubim!

    avatar

    02.04.2023. (00:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...