Komentari

moody.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • pal MOOD

    18+

    avatar

    15.03.2023. (11:51)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Nekako me u ovom slučaju smeta ta feministička komponenta Zagorke koja se ističe, ne znam znači li to da bi sise kipa od Maje Šuput, ili Nives Celzijus bilo manje pogrešno trljati.
    Također mi nije jasno ako podignemo kip nekoj ženi koja je silno željela biti muškarac, možemo li onda trljati i koje dijelove, pogotovo bi se osvrnuo na sjedanje nevinih blogerica u krilo djeda Božićnjaka što bi trebalo cancelirati pod odma

    avatar

    15.03.2023. (12:10)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    tko će ga znati, možda zato neki farbaju djelić Radauševog bacača diska na Pimpek placu, uoči Uskrsa

    avatar

    15.03.2023. (12:38)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    bez veze : Zagorka i feminizam, kruške i jabuke

    avatar

    15.03.2023. (12:51)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    oboje voće ka i pomidore;

    avatar

    15.03.2023. (13:25)    -   -   -   -  

  • elwa hr

    18-

    avatar

    15.03.2023. (14:56)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Kad smo već kod precjednika i prvi h dama svi oni koji su se mizogino i seksistički odnosili prema našoj predsjednici trebalo bi se stidjeti svoje nekulture, iako kad bi pitali uzore tolerancije na blogu ko zna što bi nam rekli.

    avatar

    15.03.2023. (15:15)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    - zbog pivnice;
    - mo'š mislit', ne'š ti tolerancije samo tak'e;

    avatar

    15.03.2023. (15:35)    -   -   -   -  

  • sewen

    Zagorka kraljica! To je sve!

    avatar

    15.03.2023. (16:18)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Išla sam guglat što se tako strašno dogodilo, i puno dima nizašto. Neki dan sam bila u Varaždinu i s malom najozbiljnije protrljala palac Grgura Ninskog, ok, nije sisa, al ni njegov palac nema ama baš nikakve veze sa njegovim životnim djelovanjem, a s obzirom nekome stopala predstavljaju fetiš seksualnog tipa, onda bi se i trljanje palca moglo tretirati kao demonstracija seksualnog poriva neprimjerena u odnosu na kip koji predstavlja biskupa... itd.
    I u konačni sisa je simbol žene i njen važni atribut, i zašto se ta sisa ne bi smatrala njenim oružjem i snagom i u tom smislu njezino doticanje kao simbolično prelijevanje njezine borbenosti, i uspjeha kao žene u tadanje vrijeme na nas koji sada hodamo zemljom, bilo žene ili muškarca, jer i muškarci se suočavaju sa velikim izazovima u kojima bi im ta snaga i ustrajnost itekako potrebni. A perverznjaci svoju perverznost će ispoljiti i bilo gdje drugdje na tko zna koje načine. Ne znači da svatko tko dodirne kipu sisu ima u sebi perverzni ili seksualni motiv.
    U pogledu onog Amadeusa... previše sam slučaja imala s pregrštom manipulacija, iskrivljavanja činjenica, zloupotreba i sto drugih čuda da bih uopće bila spremna na isto se kačit kao na nešto stravično što se dogodilo, jer pitanje je što se dogodilo i tko je tu moćnik i tko manipulira. Moj je dojam da je u današnje vrijeme u većini zemalja klackalica već blizu ili je prešla tipping point u pogledu ženskih prava. Po mojem iskustvu žene u mnogim slučajevima nisu niti benigne, niti slabe, niti nemoćne, a kamoli med i mlijeko. A idiota ima s obje strane genetskog materija.

    avatar

    16.03.2023. (11:45)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    - bila i ostala;

    - priznajem, dirao sam spomenik "gradskim muzikantima" u Bremenu, ali nisam se vratio u taj grad ponovno. Kod nas svašta postane tema i dobije etiketu u pravilu opterećenu nečijim unaprijed stvorenim mišljenjem (ili predrasudama), uostalom zanimljiv je odgovor poslala nekoć i M.Tatcher nakon što su je pobornice pokreta proglasile svojom ikonom.
    Ovaj "slučaj" su iskoristile studentice u suradnji s Muzejem Grada Zagreba i ne sumnjam kako će njihova tribina biti posjećena od strane zainteresiranih ili slučajnih posvuduša;

    avatar

    16.03.2023. (12:22)    -   -   -   -  

  • Blumi

    dobar izgovor prpošnim veseljacima, sorry kaj sam te potapšal po guzi, to je bilo za sreću, da mi se ostvari želja, da te povalim, ak' se ne buniš, tj. da provjerim jesi li kameni kip ili žena od krvi, mesa i dobre volje

    avatar

    16.03.2023. (15:41)    -   -   -   -  

  • tignarius

    a kad se te iste babe trljaju po onom liku (mislim) koji je sahranje na leđa, na pariškom groblju..onda je to "performans"
    samo kreteni mogu zagovarat feminizam ili maskulinizam!!!

    a tog idiota koji je isfurao Zagorku sam ufatio u nekoj priči s nekim rashodovanim kombiem po Lici
    mila majko!
    Naravno to je HRT financirao iz naše pretplate!!!

    avatar

    16.03.2023. (19:38)    -   -   -   -  

  • j.

    Uživao sam čitajući komentar Kockavice :).

    avatar

    16.03.2023. (19:55)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Kockavica je sve objasnila. :) Nema se što dodati.

    avatar

    16.03.2023. (20:56)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    - tko može čitati misli onima koji miluju kipove, jedino ako glasno misle;
    - kao i kod mnogo toga, kut gledanja zna biti zanimljivo rastezljiv;
    - i ja;
    - kako ono kažu, fertig-ende-schluss-vorbei; gasi internet-motaj kablove;

    avatar

    16.03.2023. (21:34)    -   -   -   -  

  • marriage and relationship solution

    žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. moje ime je naomi, a moj muž se zove samuel, nikad nisam vjerovala u ljubavne čarolije dok nisam upoznala tog dr. APATU, kada sam ove godine posjetila svog prijatelja u izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata koji je bio stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene ljubavnike i također pomoći u financijskim problemima, a također pomoći u potrazi za dobrim poslom ili srećom. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 6 godina. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo dr. APATU, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Hrvatsku, nazvao me dečko (sada muž) i došao do mene i ispričao se, te da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i da je dobio novi razgovor za posao, i želi me da se uda za njega. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog dečka i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. kontaktirate dr. APATU: Njegov e-mail je: drapata4@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa / vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)

    avatar

    20.03.2023. (03:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...