Sportaši koji pjevaju Thompsona (ustašu jedan kroz jedan) na dočeku ne bi tribali bit ponos nacije, nego sramota nacije. Baš mi je drago što me zaboli neka stvar za nogomet. :)
21.12.2022. (19:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Eto vidiš kako se lijepo slažemo, ja se ne razgovaram s kretenima kao što si ti, pa eto nemamo razloga susretati se ni na mom ni na tvom blogu, i super bit će nam obadvojici lijepo.
21.12.2022. (20:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vrlo zanimljivo je to, Szekely, mislim. Čuo sam za to ali ne znam točno kakav je to gulaš, ali znam da ime Szekely odnosno Szekleri kako su ih nazivali ne-Mađari je naziv misterioznoga mađarskog plemena koje živi pretežno na teritoriju Rumunjske, u Transilvaniji. Čudoviti Sandor Csoma Korosi, prvi Zapadnjak koji je ozbiljno studijski izučavao budizam i prvi sastavio tibetanski riječnik je bio Szekler, prije puta na Istok je studirao i u Zagrebu... Govorio je koliko se sjećam nekih petnaestak jezika. Pokloniti se na grobu Csome Korosa u Darjeelingu to bi volio jednoga dana napraviti.
21.12.2022. (20:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Legenda kaže da je Jozef Szekely jednu večer došao u krčmu u kojoj je sva hrana bila prodana, pa su mu rekli da ima samo kiselog kupusa i svinjetine pa je onda on rekao da kuhar to pomiješa pa što ispadne
Ja inače Szekely radim u svim varijantama sa skoro svim vrstama mesa kombiniran svježe i suho. Danas sam imao ukiseljeni kiseli kupus sa ljutim paprikama koji smo kiselili prije dva mjeseca tako da je bilo malo više šarf nego što je uobičajeno, ali i jako jako ukusno.
Inače se u szekeli doda i rajčica što sam ja danas uradio i kiselo vrhnje što nisam.
21.12.2022. (23:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne treba se pretjerano zamarati oko bloga. Szekely kuham kroz cijelu godinu. Najbolje mi je kad pomiješam dvije vrste mesa. S rajčicom i bez vrhnja. :)
22.12.2022. (00:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ni meni vrhnje nije nešto napeto, previše mijenja okus jela, ne treba se pretjerano zamarati oko ničega, pa tako ni oko bloga, u biti se i ne zamaramo samo ponekad iskazujemo svoj totalitarni gen, osporavajući drugima ono što sebi uzimamo za pravo, recimo da kažemo ono što mislimo, ti koji misle su u stvari jedini problem.
22.12.2022. (06:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
Eto Božića dok trepneš
21.12.2022. (19:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vrtlog_
Sportaši koji pjevaju Thompsona (ustašu jedan kroz jedan) na dočeku ne bi tribali bit ponos nacije, nego sramota nacije. Baš mi je drago što me zaboli neka stvar za nogomet. :)
21.12.2022. (19:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
Eto i mene zaboli neka stvar za tvoje mišljenje, jesam ti već rekao da mislim da si neopisivo glup.
21.12.2022. (19:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vrtlog_
Hvala na komplimentu haha, kad mi neko tvog rezonovanja kaže da sam glup, mora da sam ubo u pravu točku. :)) Živio!
21.12.2022. (19:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
samo
LJUB
21.12.2022. (20:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
Eto vidiš kako se lijepo slažemo, ja se ne razgovaram s kretenima kao što si ti, pa eto nemamo razloga susretati se ni na mom ni na tvom blogu, i super bit će nam obadvojici lijepo.
21.12.2022. (20:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
Ljub
21.12.2022. (20:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jelen
Vrlo zanimljivo je to, Szekely, mislim. Čuo sam za to ali ne znam točno kakav je to gulaš, ali znam da ime Szekely odnosno Szekleri kako su ih nazivali ne-Mađari je naziv misterioznoga mađarskog plemena koje živi pretežno na teritoriju Rumunjske, u Transilvaniji. Čudoviti Sandor Csoma Korosi, prvi Zapadnjak koji je ozbiljno studijski izučavao budizam i prvi sastavio tibetanski riječnik je bio Szekler, prije puta na Istok je studirao i u Zagrebu... Govorio je koliko se sjećam nekih petnaestak jezika. Pokloniti se na grobu Csome Korosa u Darjeelingu to bi volio jednoga dana napraviti.
21.12.2022. (20:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
nek si ti skuvo za sve ukuse, živ mi biJo :)
21.12.2022. (21:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
Legenda kaže da je Jozef Szekely jednu večer došao u krčmu u kojoj je sva hrana bila prodana, pa su mu rekli da ima samo kiselog kupusa i svinjetine pa je onda on rekao da kuhar to pomiješa pa što ispadne
Ja inače Szekely radim u svim varijantama sa skoro svim vrstama mesa kombiniran svježe i suho.
Danas sam imao ukiseljeni kiseli kupus sa ljutim paprikama koji smo kiselili prije dva mjeseca tako da je bilo malo više šarf nego što je uobičajeno, ali i jako jako ukusno.
Inače se u szekeli doda i rajčica što sam ja danas uradio i kiselo vrhnje što nisam.
21.12.2022. (23:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
Ja tako uvik, nek si ti meni bolje, bit ćeš ti meni dobro.
21.12.2022. (23:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Ne treba se pretjerano zamarati oko bloga.
Szekely kuham kroz cijelu godinu. Najbolje mi je kad pomiješam dvije vrste mesa. S rajčicom i bez vrhnja. :)
22.12.2022. (00:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
Ni meni vrhnje nije nešto napeto, previše mijenja okus jela, ne treba se pretjerano zamarati oko ničega, pa tako ni oko bloga, u biti se i ne zamaramo samo ponekad iskazujemo svoj totalitarni gen, osporavajući drugima ono što sebi uzimamo za pravo, recimo da kažemo ono što mislimo, ti koji misle su u stvari jedini problem.
22.12.2022. (06:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Szekely je fino jelo (ako prevladava suho meso, bar meni). Nek si ti fino skuhao samo nemoj ih preteano naviknuti na finote! :)))
LjubKiss
22.12.2022. (07:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
a kad su tako zahvalna publika, vole fino jesti, budu ko leteći medvjedići :))
22.12.2022. (08:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Najvažnije je ne sekirati se:))
Ako se baš mora sekirati, bolje sekirati druge nego sebe....
22.12.2022. (08:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
No sikiriki.
22.12.2022. (10:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
eto bumo ih nasikirisali
22.12.2022. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Supatnik
nou nou
22.12.2022. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pal MOOD
Sekely s bravčetom, brutalni mirotvorac u svakoj prigodi
22.12.2022. (11:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...