Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • TEATRALNI

    Post je više info tipa, ni jedan od filmova nisam gledao pa ne mogu o njima. Ali oni koji misle da neću pogledat na krivom su tragu :)

    avatar

    13.10.2022. (14:55)    -   -   -   -  

  • luki2

    Odlično!!!! Baš krasan izbor za gledanje i uživanje. Bravo!!!! Svaka Ti čast kako sve popratiš. Ljub!

    avatar

    13.10.2022. (15:07)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Promocija monografije Ive Gregurevica...lijepo sjećanje na velikog glumca kojeg sam imala čast poznavati.

    P. S.

    Masa ide na operaciju, lipom na ramenu desne prednje nogice.

    avatar

    13.10.2022. (16:23)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -LUKI-Volio bih da mogu više biti i fizički na tim i sličnim događanjima, što i jesam ali nažalost ni blizu onome koliko bi htio. Kakogod, danas je sve javno dostupno informacije lakše nađu put do ljudi a ovo sam htio da bude arhivirano na ovom blogu. Ovim postom sam u principu prenio informacije, čisto da ovdje ostane arhivirano kao kronologija jer temom ovom blogu odgovara. Što se tiče samog filma s kojim je festival otvoren već sam guglao, i pokušavao ga naći u kompletu bezuspješno zasad (kao što se i može pretpostavit)

    -SHADOW-Da, lijepo sjećanje i stvarno hvale vrijedan projekt ali nije ovdje riječ o tome. Vjerovatno si mislila na ovo monografiju kopirao sam tu tvoju rečenicu u google i među prvim ishodima pretrage ponudilo je ovu linkanu stranicu. Ne nema ovo veze sa legendom našeg glumišta, ono što je on inicirao prije (ne bi sad točno znao koliko) godina ali ima već dosta su dani filma u Orešju (njegovom rodnom mjestu) a filmski festival glumca je napravljen kao podprojekt festivala glumca koji se održava od 1994 a ovaj zadnjih 6 godina. S filmom "baci se na pod" je otvoren. A Maša će vjerujem biti ok nadam se da nije ništa ozbiljno i brz oporavak joj želim.

    avatar

    13.10.2022. (20:29)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ti si kao i obično full informativan i ja ti se iskreno divim zbog toga, ali to je tvoja strast, stoga me to i ne čudi...mene ima pa nema, to ti je vodenjak :D mi smo nestalni i skloni izmicanju, ali uvijek se rado vratimo onima koji su nam dragi...a ti to meni, osobno jesi...nastavi dalje...pratim

    avatar

    13.10.2022. (23:25)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Tebe je uvijek zadovoljstvo vidjet - URANOVA PIKULA- nema te i nema i onda se ukažeš ko duh, haha je bome ste vi vodenjaci specifična sorta :)) ali bez ironije skroz i sasvim iskreno najbolje je to što je ljubav obostrana. A što se tiče posta doslovno je to, info tipa kao što sam i naveo, ovih par dana sam se istrošio u dubokoumnim analizama (ako si raspoložena predlažem da svakako baciš pogled na zadnja 2 posta ispod) tvoje observacije bi bile i više nego korisne. A kako je ovo ipak stvar iz svijeta filma zaslužuje da bude arhivirana i na ovom blogu. Kakogod uvijek te je lijepo vidjet u komentarima kad god ti vidim avatar dopamin mi značajno poraste :)

    avatar

    14.10.2022. (00:19)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Vidjela sam na plakatu tu u poštu pise: 18.10.pa sam se osvrnula na to...
    Ne znam ništa, dok ne obave operaciju.

    avatar

    14.10.2022. (00:24)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A to, da sad je sve jasno mislio sam da pitaš za sam festival jer stvarno postoji i festival domaćeg filma u Orašju koje i je inicirao Ivo Gregurević a poster -raspored nisam baš gledao s nekom osobitom koncentracijom jer mi je festival van ruke samo sam brzinski izvukao screnshot da ga stavim ovdje u arhivu, a ima dosta filmskih festivala zagrebački, pulski, motovunski, zadarski, raznorazne kategorije i pod kategorije kao što su festival glumca i ovaj noviji filmski festival glumca, pored toga još ima niz toga kao i "dani filma Orašje" kad se sve to prati, dođe do sveopćeg miksanja informacija i pada percepcije i onda se događaju nesporazumi koji na sreću nisu kolosalni. Ma, proći će operacija ok positive vibes only.

    avatar

    14.10.2022. (00:38)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Cool. :)) Lijepa manifestacija. Jako zanimljivo i dobar sadržaj.

    avatar

    14.10.2022. (11:14)    -   -   -   -  

  • sewen

    Svako druženje je pozitva i dobrodošlo!

    avatar

    14.10.2022. (12:53)    -   -   -   -  

  • modrina - neba

    Potpišem Sewena....i Hvala Tebi!!!

    avatar

    14.10.2022. (16:25)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -GALAXY-Bila bi cool i još jedna stvar-da ovakve vijesti iz svijeta filma dobiju više medijskog prostora, recimo u mainstreamu ih nema, 90% toga zauzimaju politika i bolesnici koji "mole za čednost" za razliku od tih nazadnih gadarija koje su u većini medija ovakve stvari koje mijenjaju svijet na bolje i ubrzavaju progres su jako zapostavljene nažalost.

    -SEWEN-Da bi riječ dodao

    -MODRINA-Potpis ovjeren pečatiran i spremljen u evidenciju :))

    avatar

    14.10.2022. (21:55)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Dobro je imati podsjetnik na blogu, bar znamo gdje je, kad zatreba;
    sretno u pronalaženju filmova u bespućima interneta! :)

    avatar

    15.10.2022. (07:31)    -   -   -   -  

  • Deetz

    Vratila sam se eto :)
    Vidim da se redaju i filmovi :)

    avatar

    15.10.2022. (19:52)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -MAYDAY-Spadam u kategoriju blogera kojima je arhiva iznimno važna, štoviše na vrhu popisa onog što je u samom bloganju važno zato dokumentiram i info posebno ako su ovakvi neki događaji a nakon postova oko kojih se energetski izmorim ovakvi dođu kao predah. Zahvaljujem trebat će mi sreća :)

    -DEETZ-Super, mojne opet nestat. Je, redaju se redaju k'o na pokretnoj traci :))

    avatar

    15.10.2022. (22:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...