Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Mayday

    Divno jutro s vladaricom u krilu i kavicom u ruci, ne mogu zamisliti bolji početak dana...moje vladarice nema već pola godine, ostala sam s pola srca, nakon sedamnaest sretnih godina...blago tebi, uživajte! :)

    avatar

    09.09.2022. (10:30)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    U svim pisanjima odašilješ toplinu, ljubav, pomirbu, milosrđe...može li to osoba koja se ne voli? NIKAKO!!!
    Imaš samo žutu minutu...u kojoj sumnjaš u sve i sva...i neka je imaš...al ne daj da ti otme dan. Žuta minuta da, žuti dan ne. :-)

    avatar

    09.09.2022. (10:55)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @Mayday, čuj sedamnaest!!! Zar mačke mogu živit toliko?! Mojoj vladarici ima nekih 6-7... Uživali smo, hvala ti, i ti uživaj u danu. :))

    @morska, Ej, ovo jutro mi je baš nešto lipo krenulo. Pa nek se tako i nastavi, kobogda. :) A inače, ne mogu reć da ne volim, volim svašta, možda volim i sebe, samo mi je ta ljubav van trenutnog fokusa. I hvala ti na ovom prekrasnom komentaru. :))

    avatar

    09.09.2022. (11:13)    -   -   -   -  

  • modrina - neba

    E svako jutro se pogledaj u ogledalo i reci onome...volim Te, onda se nasmješi i idi dalje...mene zeza to vrijeme...sada kiša pada a prije je bilo težko, sparno a sutra još puni mesac...ne volim ga, ali ga več osječam:)))

    avatar

    09.09.2022. (13:52)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @modrina - neba, mogu se pogledat u ogledalo i reć to, al neće svaki put bit iskreno... A ja bi da se trajno zavolim. Da se zaljubim. :))

    Jesen je zajebana kad tribaš negdi ić, al ovako kad si u zaštićenom prostoru, i kiše su lipe. A ja volim pun misec, vidiš. :)

    avatar

    09.09.2022. (13:57)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Hm. Za zavolit sebe, moraš kao kobac vrebati sam nad sobom. Za to je potrebno puna pažnja, puna posvećenost, nepokolebljiva volja. A jer smo ljudi, pa po defoltu posustajemo, valja uvijek nanova početi, uvijek, svaki moment može biti početak .I dakle, vrebamo nad svakom svojom mišlju/riječju/djelom/propustom. Hvatamo se za onu/onu/ono/onaj koja/kojj/koje/koji nas najviše boli, promatramo od čega ona dolazi i koji joj je uzrok. Onda opraštamo sebi i drugima to što se ima za oprostit. I onda uvodimo nova ponašanja, malo po malo, iznova i iznova. Ali nova 'samoljubna' ponašanja (ona koja nas ne povređuju nego grade, podržavaju, podstiču) će sama proizaći iz potpune posvećenosti promišljanja nad vlastitim samorušenjima, samoozljeđivanjima. Samorušenje, samoozljeđivanje se događa na puno, puno finih i manje finih načina, ne mora sve biti vidljivo na prvu, ali unutra sebe ipak nepogrešivo osjećamo što nije za nas.

    Ukoliko bi nova samoljubna, samopodržavajuća ponašanja nastojali uvesti povrh nepromjenog razumijevanja nas samih, (razumijevanje nas samih, uviđanje naših obrazaca, pozadinskih ideja koje nas podsvesno nose, je ono što činimo kada se samovrebamo kao kobci - tim samovrebanjem imamo uočavati , te mijenjati razumijevanje samih sebe) takva nova podržavajuća ponašanja jednostavno ne bi imala čisto tlo, prazno mjesto, da se prime i puste dublji korijen.

    Samoljubav je isključivo samopopravljanje, samopromatranje i samoodgovornost.

    Podragaj macu u moje ime jednom! :))

    avatar

    09.09.2022. (14:39)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Uvek se pitam da li maca voli stvarno drugoga,
    ili je tako umiljata samo zbog hrane koju dobija??:))

    avatar

    09.09.2022. (15:30)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Dobro si se potrudila da pojasniš @Lilianke. Ima smisla ovo što pričaš. Čovik triba bit duboko svjestan samog sebe, što ja i jesam dobrim dijelom. Druga stvar je način kako da se promijenim, što ne znam. Možda mi fali još promatranja sebe. Bilo kako bilo, naučiću već lekcije koje me čekaju. Hvala ti na trudu oko ovog komentara. A macu ću podragat, da znaš! :))

    avatar

    09.09.2022. (15:31)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @mecabg, mačka se s ljudima osjeća sigurno, i zato ih "voli". Voli osjećaj koji joj ljudi daju kad je s njima. A ljubav u ljudskom obliku ne osjeća. Bitno je da smo mi tu za nju, a drugo nije važno. :))

    avatar

    09.09.2022. (15:55)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    treba znati zavoljeti i voljeti sebe

    avatar

    09.09.2022. (17:30)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @U zvijezdama piše, mislim da je voljeti sebe najbitnija stvar u životu.

    avatar

    09.09.2022. (17:47)    -   -   -   -  

  • TiFiT

    Od ljubavi prema samom sebi, kreće i ljubav prema drugima :)

    avatar

    09.09.2022. (22:04)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Onda @TiFiT ipak volim sebe. :)

    avatar

    09.09.2022. (22:32)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ma voliš Ti sebe, samo ponekad posumnjaš...Mic predivan! Uživaj! I popiji kavicu ponekad...Zboh doborog i pozitivnog osjećaja...Ljub!

    avatar

    09.09.2022. (23:09)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Hvala na podršci @luki2. :))

    avatar

    09.09.2022. (23:24)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Život je težak. Nije lak. Nije uvijek sjajan ni bajan. Ali prilika - živjeti, postojati, disati - treba biti zahvalan. :)))

    avatar

    10.09.2022. (00:05)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Znam da je tako @Mrs.Galaxy. I jesam zahvalan. Ne uvijek i ne stalno, al jesam.

    avatar

    10.09.2022. (07:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...