Komentari

goga-mario.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Annabonni

    ma che bella Istria............odličan godišnji, odmorio si se jer si zaslužio

    Valjda je Mate u Puli, bio bi red

    avatar

    21.08.2022. (21:10)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    prekrasno je sve :))

    avatar

    22.08.2022. (00:30)    -   -   -   -  

  • viatrix

    Lijepe fotografije. Mate Parlov je živio u Fažani i tamo je ona njegova skulptura. Ima je i Pula gdje je bio njegov kafić, ali je drugačija.

    avatar

    22.08.2022. (06:33)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @Annabonni - hvala :)... nije Pula, al' je blizu, Viatrix je sve lijepo obrazložio u komentaru :)
    @Galaksi - hvala :)
    @Viatrix - hvala, za tebe nismo ni sumnjali da znaš, osvojio si nenagradu :)

    avatar

    22.08.2022. (08:37)    -   -   -   -  

  • bellarte

    A valjda u Fažani...

    avatar

    22.08.2022. (10:10)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @bellarte - i ti si osvojio nenagradu :)

    avatar

    22.08.2022. (15:09)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    baš dražesno, deklarir5ani masovni ubojica i član njegove zločinačke organizacije imaju ulice, jel nekoga tamo stid zbog toga

    avatar

    22.08.2022. (15:32)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Jebagaled, od oštarije se vidu samo pjati i čaše, al' nema veze, veoma je pohvalno da ste uvažili pisma čitatelja. :)) Kad god gledam vaše fotke, po motivima i kadriranju osjećam da je to isti senzibilitet kao i moj, baš kao da sam ja lunjao okolo u neka jutra ili predvečerja i tražio osame, simetrije, kompozicije... :) Hvala, odlična intimna reportažica!

    avatar

    22.08.2022. (20:19)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @fresh - ne znamo jel' se netko stidi, nismo nikoga to pitali... al' znamo da smo komentirali kak' se buš navukel na 2T, misija obavljena :))
    @Mariano - jebagaled, pa kaj nisi rekel da o'š vidit cile oštarije :))... nema na čemu i hvala, al' pretjeruješ, pa rekel sam ti već da fotke nastaju bez ikakvog kadriranja i senzibiliteta, samo ofrlje brzinsko klikanje pa kaj ispadne :))

    avatar

    22.08.2022. (21:58)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Kaj oćete reć da sam ja bez senzibilitariteta?! Pa mislim stvarno...

    avatar

    23.08.2022. (00:05)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Pa da, cile oštarije, terasu, ambijenat, krošnju, ladovinu, karirane stolnjake, a ne samo ono kaj se ždere i loče. :))

    avatar

    23.08.2022. (00:08)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ma da, bez kadriranja, kako da ne, a unutrašnjost crkve centrirana po simetriji na mikromilimetar! ;))

    avatar

    23.08.2022. (00:10)    -   -   -   -  

  • Litterula

    lijpe crkve, a zanimljive su i ove obale: Josipova i Franjina

    avatar

    23.08.2022. (06:56)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @Mariano - baš suprotno, dali smo ti kompliment kak' ti imaš smisla za senzibilitartaritet :))... ajd, možda je bilo malo kadriranja, ne baš uspješnog :)... a unutrašnjost crkve je slikana kroz zatvorena vrata, odnosno vrata su bila zaključana i nije se moglo ući u crkvu, pa sam naslonil mob na staklo na vratima i slikal, priznajem da nije ispalo loše, al' moglo je i bolje :)... a za ubuduće ćemo znat' da triba slikat cile oštarije :)...
    @litterula - je, lijepo i zanimljivo :)

    avatar

    23.08.2022. (13:28)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    I ja vazda slikam crkvice kroz zatvorena vrata, hebalo ih to zatvaranje, kaj se boje da ne izrezbarim na klupu nekaj skaredno? :)

    avatar

    23.08.2022. (22:44)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Što se tiče špancirunga, je l' znaš onu priču kad je Danijela Dvornik išla s prijateljicama u špeceraj? Sama je to jednom pričala. Dogovorile su se naći na Kvatriću, ona je ponijela torbu, pasoš, eure, pripremila se jer je mislila da je Špeceraj neki šoping-gradić u Austriji. A frendice su samo htjele obići nekoliko zagrebačkih dućana i butika. :)

    avatar

    23.08.2022. (22:50)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Nedavno sam na telki gledao o plažama koje su prilagođene za osobe s invaliditetom pa se spominjao Umag kao jedna od kvalitetnijih destinacija po tom pitanju. Jeste li isprobali?

    avatar

    23.08.2022. (22:53)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @Mariano - ne znam za tu priču s Danijelom :)... A u Umagu se nismo kupali, nit' smo špeceraj kupovali, samo smo se malo špancirali :)... Vidjeli jesmo da je plaža s prve fotke prilagođena, odnosno da ima rampu za ulazak u more, ak' se dobro sjećam... Vidjeli smo da dosta plaža u Istri ima rampu za ulazak u more za osobe u invalidskim kolicima i za teško pokretne, neke su rampe u redu, neke nisu baš kak bi trebale biti, npr. rampa mora imati rukohvate s obje strane... Od Peroja preko Fažane do Valbandona gotovo svaka plaža ima rampu, ali nije samo rampa dovoljna da bi neka plaža bila prilagođena... Kolica za ulazak u more bi trebala također biti dio prilagodbe da ljudi ne moraju nositi svak svoja kolica za ulazak u more, a većina ni nema privatna kolica s kojima bi mogli ući u more... Dio prilagodbe moraju biti i WC i tuš, negdje ih ima, negdje nema, a tamo gdje ih ima na tuševima isključili vodu jer je redukcija :)... Mi se kupamo u Rovinju, tamo je plaža ortopedske bolnice dr. Martin Horvat, najprilagođenija je u Istri, barem prema našem iskustvu :)...

    avatar

    24.08.2022. (10:15)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ispada veoma često da se najmanje pita osobe s invaliditetom, one koji će sadržaje koristiti i zbog kojih se ti sadržaji i grade. A štaš. :)

    avatar

    29.08.2022. (00:13)    -   -   -   -  

  • °•BlueRose°•

    Rovinjski zalazak je najljepši. I lijepa šetnja našom predivnom Istrom. Kad jednom dojdeš moraš se opet tornati. To je običaj kod nas. Ako voliš obilaziti i razgledavati onda svašta imaš za obići. Toliko ljepote, okusa, mirisa, boje sve lipo Istra to je. Terra Magica. Svaki je gradić, selo za upoznati, posjetiti, vidjeti. Umjetnost, kultura i razne znamenitosti su poznate. Svaki istarski grad priča svoju priču. I neka naša Istra vajka blista. Lijepi pozdrav:))))

    avatar

    01.09.2022. (15:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...