Komentari

penetenziagite.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • NetkoOdVas

  Evo nekih novijih koje su za spomen...

  Italija- Hrvatska, play off za OI u Riu. Besmrtna partija Darija Šarića u Rimu, pobjeda u produžecima protiv domaćina. Na Olimpijskim igrama dobili Španjolce u grupi, i u 1/4 naletili na Srbe...

  Slovenija-Hrvatska na EP u Ljubljani. Dobili jake domaćine nakon produžetka i došli do polufinala.

  BTW..pratiš li NBA? Imaš li favorita?

  avatar

  02.03.2022. (19:01)    -   -   -   -  

 • j.

  Da, Torino je bio pjesma, pobjeda u produžetku, a i to kako smo sredili Giannisa u 1/2f. Aco je to stvarno majstorski odradio. A i Rudež 2013. :)
  Od Nba godinama već pratim tek pomalo finale. Previše mi je to atletično i forsira snagu. Nekad Boston, davno. Sada Jazz, ali samo radi Babe. :)

  avatar

  02.03.2022. (19:51)    -   -   -   -  

 • Mrs. Galaxy

  o ovoj temi nemam pojma :)) pozzić.

  avatar

  02.03.2022. (22:58)    -   -   -   -  

 • luki2

  Ti i od košarke napraviš fenomenalnu temu; košarku već dugo ne pratim, ali ovaj Tvoj opis pokazuje da još uvijek ima nade...Ljubim!

  avatar

  03.03.2022. (00:37)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Košarka je jedan od rijetkih timskih sportova koje volim.

  avatar

  03.03.2022. (10:02)    -   -   -   -  

 • carstvo snova

  Kad sam bila u osnovnoj školi tamo 8 razred sam bila u ekipi košarke...bilo je ludo...danas me to ne zanima više...od športa volim gledat jedino klizanje na ledu umetnostno...i sama sam to radila ali dugooooo nazad u mladosti:))))

  avatar

  03.03.2022. (20:42)    -   -   -   -  

 • Razmišljanja jedne žene

  Nekad sam košarku s guštom gledala. Igrala se srcem. Dečki u reprezentaciji poznavali su se igrajući utakmice za svoje klubove. Danas se okupe, s različitih strana svijeta. Fali zajedništvo, a bojim se i emocionalni naboj.
  Dok mi je unuk( prije par godina) bio manji, bila sam barem jednom tjedno na košarici. On voli košarku, ja njega. Ne mogu se pohvaliti tricom, ali sam često, loptu kroz obruč ubacila. Ako ono što radimo, radimo iz ljubavi, uspjet ćemo.

  avatar

  05.03.2022. (21:40)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  već dugo ne gledam košarku...

  avatar

  07.03.2022. (21:41)    -   -   -   -  

 • marija67

  Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija je promijenila moj život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak sada u ravnoteži. Ritual dr. Alabe je dobro funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas više ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s dr. Alabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena vole opet. , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.

  avatar

  10.03.2022. (14:33)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...